Skocz do zawartości

Indiana Pacers - reality check 2025

RonnieArtestics

Kiedy na ryby w 2025?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy na ryby w 2025?

• W kwietniu razem z Wizards
      3
    • W kwietniu po play-in
      12
    • W maju
      2
    • W czerwcu
      0

Rekomendowane odpowiedzi

super post, dzieki zwlaszcza jak ktos nie oglada, zastanawialem sie co sie z nimi dzieje

dziwne to wszystko, w playoffach to co opisales bylo wszystko na odwrot

Hali byl pewny, Toppin wydawal sie spoko, Siakam wydawal sie zwrotny

tutaj wszystko na odwrót

zachwyty nad halliburtonem od poczatku byly mocno na wyrost. tam nie ma ani sprytu (to jest jezdziec bez glowy; 'pace', glupcze!), ani defensywy, a i sam rzut wuglada 'watpliwie'...

turner nigdy (?) nie bedzie dominujacym grajkiem. nie ten temperament. to zawsze bedzie jeno bdb defensor z db+ rzutem dystansowym, i tyle. ni mniej, ni wiecej...

na smitha indy chyba nie mialo kasy...

tj jest znakomity! to taki modelowy pg z lawki. wszechstronny, solidny, swietnie czytajacy gre (mega wazne, gdy grasz glownie ze scrubami)...

@RonnieArtestics szacun za tę książkę! 

Jak wiesz lubię Papers i zawsze ciepło patrzę na ten team 

Choć ostatnio oglądanie ich przysparza mi nie mniej bólu jak oglądanie Bulls 

Co tam się odjebalo? 

Poznałem częściowo odpowiedź po twoim poście  

Źle się to ogląda, źle to rokuje, ale oglądałem za mało ich w tym roku żeby być tu wiarygodny. Tobie wierzę 

Edytowane przez josephnba

Świetny wpis, brawo.

Sami Pacers to od zawsze mój drugi team i momentami w tym sezonie przykro to wygląda. 

Siakam to dziad, nie lubię go, ale swoje plusy dał w zeszłym roku i nie można mu tego odmówić. Najbardziej mi szkoda, że oddali za niego Browna, chociaż i tak cena nie była jakaś kosmiczna na szczęście.

Draft w tym roku to pomyłka.

20 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Bennedict Mathurin 8/10

A to z kolei mój ulubiony gracz w obecnym zespole, od początku trzymam kciuki za chłopaka. Mam go za takie naturalne przedłużenie linii, której kibicuję od dawna w Pacers, a którą zaczął Artest. Artest-Granger-George-Mathurin. I właśnie Grangera mi Benek przypomina, tylko mniejszego. Liczę na niego, trzymam w keeperze i wierzę, że w końcu odpali mocno.

Turner to mój drugi grajek. W jego progres już nie wierzę, to po prostu taki zawodnik. Cieszy, że nadal jest w zespole, jest po prostu solidny. Co do niego miałem zawsze spore oczekiwania, ale też spore obawy, ze względu na historie związane z tymi jego nogami. Na szczęście trzyma się dobrze i niech już tak zostanie. Przydałby mu się inny gość obok, jakiś w typie JJJ, czegoś takiego bym chciał, ale prędzej spodziewam się, że w końcu gdzieś go oddadzą. Byle spakowanego z czymś za kogoś mocnego, a nie rozmienianie na drobne.