MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 Po sytuacji z Johnem Wallem i LaMarcusem Aldridge nie ma szans na żadne ugody i zerwania kontraktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 Ja tam bym dopuścił taki scenariusz kasowania kontraktu. Mimo że w pocie czoła pracowałem aby zły kontrakt Roziera zamienić na zły kontrakt Keldona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 35 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Po sytuacji z Johnem Wallem i LaMarcusem Aldridge nie ma szans na żadne ugody i zerwania kontraktów. A co się z nimi stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 Godzinę temu, Reikai napisał(a): Czyli moim zdaniem: - idzie do puchy, Alonzo musi negocjowac z nami zejscie z czesci lub calosci kontraktu - nie idzie do puchy -> I tak juz w NBA raczej nie zagra, wiec Kings maja przejebane Myślę, że powinniśmy się zdać na to co będzie w realu, czyli zdać się na kulturę ich organizacji. Godzinę temu, Reikai napisał(a): Czyli moim zdaniem: - idzie do puchy, Alonzo musi negocjowac z nami zejscie z czesci lub calosci kontraktu - nie idzie do puchy -> I tak juz w NBA raczej nie zagra, wiec Kings maja przejebane Myślę, że powinniśmy się zdać na to co będzie w realu, czyli zdać się na kulturę ich organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 4 godziny temu, Reikai napisał(a): https://www.espn.com/nba/story/_/id/46695228/sources-terry-rozier-arrested-part-gambling-inquiry @Alonzo czy Rozier moze liczyc na wypiske w wysokosci 25 mln przez najblizsze lata, jesli pojdzie gibac? Myślę że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 15 godzin temu, kuba2419 napisał(a): A co się z nimi stało? Nie anulowaliśmy kontraktu lamarcusa nawet kiedy miał problem z sercem i przerwał karierę na kilka miesięcy. Wtedy ja go miałem i o to zabiegałem ale nikt się nie chciał ugiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi