Skocz do zawartości

Preferencje klubowe

RappaR

Preferencje drużynowe na forum  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej drużynie kibicujesz?

• Boston Celtics
    • New York Knicks
    • Brooklyn Nets
    • Toronto Raptors
    • Philadelphia 76ers
    • Cleveland Cavaliers
    • Indiana Pacers
    • Detroit Pistons
    • Chicago Bulls
    • Milwaukee Bucks
      0
    • Charlotte Hornets
      0
    • Orlando Magic
    • Atlanta Hawks
      0
    • Miami Heat
    • Washington Wizards
      0
    • Oklahoma City Thunder
    • Minnesota Timberwolves
    • Denver Nuggets
    • Portland Trail Blazers
    • Utah Jazz
    • Phoenix Suns
    • Golden State Warriors
    • Los Angeles Lakers
    • Los Angeles Clippers
      0
    • Sacramento Kings
      0
    • Memphis Grizzlies
      0
    • Houston Rockets
      0
    • Dallas Mavericks
    • San Antonio Spurs
    • New Orlean Pelicans
      0
    • Nie kibicuję określonym zespołom, a zawodnikom

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja już tylko Knicks, nie ma przyjemności w spieraniu najlepszych,  sztuka trzymać kciuki za tych mniej zdolnych

To trzymaj za pistons ;)

4 godziny temu, ignazz napisał(a):

Brakuje najbardziej naturalnej odpowiedzi. Nikomu nie kibicuje ale nienawidzę …..

Nie ma takich 

W dniu 11.11.2024 o 16:16, ignazz napisał(a):

Brakuje najbardziej naturalnej odpowiedzi. Nikomu nie kibicuje ale nienawidzę …..

Tez miałem to proponować ale podeszłem z tym tematem do tych wszystkich drużyn i mi wyszło że nie ma takeij druzyny której niecierpię ALE jakby zawodników wpisać to juz można wymieniać ale nie da sie zrobić ankiety na 400 czy ilu ich tam gra w NBA. 

Moja uwaga była żartobliwa bo często niestety u Polaków występuje zjawisko gorętszej wymiany zdań gdy czegoś nie lubimy i wtedy się uruchamia anty postawą podlaną agresją i hejtem. U nas o NBA na szczęście to zjawisko nie jest masowe ale nieprzypadkowo przy tych najgorętszych topikach typu lakers a teraz knicks trochę zawsze antykibicow uruchomionych jest. Ale to nie jest skala zjawiska aby się martwić. Niestety w necie na całym świecie szybciej ktoś emocjonalnie napisze o czymś źle niż pochwali że coś jest dobrego. Próbkę tego mamy w temacie politycznym który kiedyś był nawet z tego powodu zamkniętym.  

54 minuty temu, ignazz napisał(a):

Moja uwaga była żartobliwa bo często niestety u Polaków występuje zjawisko gorętszej wymiany zdań gdy czegoś nie lubimy i wtedy się uruchamia anty postawą podlaną agresją i hejtem. 

Osobiście uważam, że dużo by zyskało Twoje spojrzenie na świat, gdybyś kiedyś poczytał jakieś komentarze obcojęzyczne. 

Tak tylko pro forma, zjawisko masowego i groźnego hejtu - jak masowe wysyłanie pogróżek, życzeń śmierci w Polsce praktycznie nie występuje.
Dla porównania taki fakt dotycząco błahej, mało znaczącej sprawy. Matt Ward bo wydaniu niepopularnego podręcznika z zasadami musiał się zwolnić z pracy, przeprowadzić i ukrywać, a Games Workshop wprowadziło politykę utajniania nazwiska autora.

Nie, tych listów nie wysyłali Polacy