Skocz do zawartości

Dallas 24 / 25

LAF

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Proszę nie obrażać mojego ukochanego Teksasu. On z Seattle. Czyżby pluskwa? 

On na wielu platformach nie ma info że z Seattle 

Z Seatte piszesz? Że by sie nie okazało że maczał swoje brudne śmierdzące paluchy równiez w przeprowadzce Supersonics do OKC :).  Człowiek od mokrej roboty z nike. 

Edytowane przez marceli73

24 minuty temu, ignazz napisał(a):

Seattle poszukują miejsca. Inaczej o tym myślę. Trup Dallas to nowe Seattle. A tam Linia garniturków gotowych wyłożyć hajs spora. 

OKC nie mieszaj 

Sprzedaż zaniżonego Dallas do stanu WAS 

Myślę że oni prędzej do Las Vegas się przeniosą, przynajmniej patrząc na to że właściciele lubią budować kasyna.

2 godziny temu, kuba2419 napisał(a):

Myślę że oni prędzej do Las Vegas się przeniosą, przynajmniej patrząc na to że właściciele lubią budować kasyna.

Trwa bidowanie. Nie zaprzecza to mojej tezie rozbiórki Dallas. Każdy w sumie może skorzystać. 

liga przez zasięgi 

lakers przez luka za darmo 

nowy rynek 

Trochę nie kumam tego las Vegas 

Miasto małe, niecałe 700k ludzi z tego masa to przyjezdni zarobkowicze z całych Stanów 

Mały fanbase, choć oczywiście kasa sporą. Tylko czy ludzie będą chodzić na kosza skoro przyjechali chlac, uprawiać sex i hazard?

45 minut temu, ignazz napisał(a):

Trwa bidowanie. Nie zaprzecza to mojej tezie rozbiórki Dallas. Każdy w sumie może skorzystać. 

liga przez zasięgi 

lakers przez luka za darmo 

nowy rynek 

Weźcie sobie Gm-a ;)

11 minut temu, josephnba napisał(a):

Trochę nie kumam tego las Vegas 

Miasto małe, niecałe 700k ludzi z tego masa to przyjezdni zarobkowicze z całych Stanów 

Mały fanbase, choć oczywiście kasa sporą. Tylko czy ludzie będą chodzić na kosza skoro przyjechali chlac, uprawiać sex i hazard?

Mój Ty romantyku 😘

Zatrzymaj się w naszym hotelu (wydaj pieniądze w naszym kasynie) a dostaniesz bilet na Mavs.

Celine Dion też nie śpiewała dla 50k widzów 2x w tygodniu przez te wszystkie lata.

Edytowane przez agresywnychomik
Las Vegas attracts over 40 million visitors annually

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

Mały fanbase

Z drugiej strony Golden Knights mają najlepszą frekwencję względem procentowym w NHL a Aces są na trzecim miejscu w WNBA pod względem średniej. Tak że koszykówka w LV może zatrybić, choć ja osobiście wolałbym Louisville.

W tym Las Vegas to juz wszystko chca miec. Skad Ci kibice. Zaczęło sie od NHL, przynjamniej jako expansion team. Później na ofiare wybrali Oakland. Na poczatek przeszli Raiders. A teraz zaplanowane jest przeniesienie do LV Oakland Athletics z krotkim przystankiem w Sacramento. Czyli do kompletu brakuje im NBA. 

Btw Oakland mocno dostało. Po budowie nowej dla Warriors w SF, nie bedzie tam major US sportu. 

W dniu 10.02.2025 o 16:15, Kubbas napisał(a):

dzieje sie

Davis ma grade 2 albo 3 strain czyli minimum 3-5 tygodni jesli to jest grade 2 jak grade 3 to 5 i wzwyz, 8 bilans na zachodzie ciekawie ciekawie ale by bylo jak po nie zrobia nawet

tylko 2 mecze chyba do 11 miejsca

Miesiac co najmniej podobno i szukaja ekspertyz co z tym robic xD

a Gafford skrecil kolano wczoraj 

well...Luka gruby, leniwy

W dniu 11.02.2025 o 20:36, Kubbas napisał(a):

a Gafford skrecil kolano wczoraj

I opusci ponad 6 tygodni...

Miec najlepsza glebie wsrod wysokich i zaden z nich nie bedzie gral przez miesiac... to juz karma od koszykarskich bogow za Luke?

Mavs dają mu co raz więcej swobody. W Lakers rzadko wyłamywał się ze schematu. W ostatnich 2 minutach wczorajszego meczu brał na siebie wszystkie rzuty z gry jakie Mavericks oddali w tym okresie. Co prawda trafił tylko raz na cztery próby, ale mecz wygrany.

Edytowane przez danny

3 godziny temu, Me Myself and I napisał(a):

no ale to nic zaskakującego do tego jak grał kilka ostatnich meczów w Lakers, a że coraz więcej minut to i cyferki rosną, ale na slajdzie to już pomija sie  

5 minut temu, danny napisał(a):

Mavs dają mu co raz więcej swobody. W Lakers rzadko wyłamywał się ze schematu. W ostatnich 2 minutach wczorajszego meczu brał na siebie wszystkie rzuty z gry jakie Mavericks oddali w tym okresie. Co prawda trafił tylko raz na cztery próby, ale mecz wygrany.

19 punktów na 19 rzutów? Coś się zmieniło, że za taki występ się gracza chwali, a nie gani? Ja wiem, że to ex-Laker, ale c'mon?

19 minut temu, P_M napisał(a):

19 punktów na 19 rzutów? Coś się zmieniło, że za taki występ się gracza chwali, a nie gani? Ja wiem, że to ex-Laker, ale c'mon?

Czy mój wpis miał wydźwięk pochwalny? Ja tylko odnotowałem fakt, że dostaje większą rolę i nie boi się z niej korzystać. Wiadomo, że to nie potrwa to wiecznie jak w końcu nie zacznie trafiać.

A na razie...

Morda podobna do Kobego ✅

Skuteczność podobna do Kobego ✅

Niedolot w crunch time jak młody Kobe ✅

Wszystko się zgadza.