Skocz do zawartości

[2045] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

simka 5 min

Dzień 31 (na pierwszym miejscu goscie)

Magic 131 - Hawks 95
play-by-play

Heat 98 - Warriors 117
play-by-play

Pistons 138 - Grizzlies 122
play-by-play

Nuggets 102 - Bulls 116
play-by-play

Mavericks 80 - Nets 98
play-by-play

Bucks 137 - Pacers 149
play-by-play

Raptors 104 - Knicks 129
play-by-play

Trailblazers 82 - Spurs 124
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

• Luka Garza (Warriors) - 8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

Ten co wygrał trzy meczu z rzędu, wszystko u siebie, w tym osłabionych i tankujących Nets jednym punktem i piórka stroszy :P

Simka nieraz zaskakiwała, a wiadomo że Siakam i Lauri to nie kelnerzy, ale wciąż uważam że fit jest średni i Indiana znacząco się osłabiła na ten sezon, chociaż wiadomo, że jeśli nie chciałeś grać vabank to jakiś ruch trzeba było wykonać.

simka 5 min!

@Krzemo nie przywróciłeś Paytona do składu, ale w związku z tym że masz historię domagania się powtórek ze względu na taksę to na własną rękę nic nie ruszam! :P 

Dzień 32 (na pierwszym miejscu goscie)

Timberwolves 103 - Trailblazers 121
play-by-play

Sonics 98 - Knicks 132
play-by-play

Nuggets 118 - Magic 131
play-by-play

Nets 74 - 76ers 111
play-by-play

Pistons 109 - Cavaliers 122
play-by-play

Grizzlies 103 - Heat 126
play-by-play

Rockets 96 - Kings 150
play-by-play

Raptors 112 - Pacers 125
play-by-play

Bucks 102 - Hornets 120
play-by-play

Suns 99 - Clippers 100
play-by-play

Bulls 88 - Hawks 119
play-by-play

Aktualnie kontuzjowani:  

• Kyrie Irving (Grizzlies) - 8

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

2 godziny temu, julekstep napisał(a):

@Krzemo nie przywróciłeś Paytona do składu, ale w związku z tym że masz historię domagania się powtórek ze względu na taksę to na własną rękę nic nie ruszam! :P 

Standardowa tchórzliwa zagrywka, w finale było tak samo, szybka simka zanim zdążyłem zmienić taktykę po końcu kontuzji. Trzeba było poczekać. Zwłaszcza w weekend. 

38 minut temu, Krzemo napisał(a):

Standardowa tchórzliwa zagrywka, w finale było tak samo, szybka simka zanim zdążyłem zmienić taktykę po końcu kontuzji. Trzeba było poczekać. Zwłaszcza w weekend. 

Byles online miedzy simkami :P

i gdyby nie wczesniejsze awantury taktyczne o jakies totalne pierdoly (kasztan A zamiast kasztana B na backupie) to bym ci to poprawil, no ale jest jak jest!

Zawsze na zgube Nuggets!

(a finaly to simowal kuba/SlaKB)

Edytowane przez julekstep

Co z tego, że zajrzałem na chwilę wczoraj wieczorem. Jest weekend. Sam bym dziś zrobił simke. Co Cię goniło? Brak mojej taktyki i większe prawdopodobieństwo na nabicie W. 

Niniejszym za kolejną tak c***ową akcję rzucam klątwę na Magic. Nigdy już nie wygrają simbasketu, zawsze coś się tam zesra, złapie kontuzje, albo bogowie simki przekręcą wyniki. 

2 minuty temu, Krzemo napisał(a):

Co Cię goniło? Brak mojej taktyki i większe prawdopodobieństwo na nabicie W. 

Dokladnie tak! 💪

3 minuty temu, Krzemo napisał(a):

Niniejszym za kolejną tak c***ową akcję rzucam klątwę na Magic. Nigdy już nie wygrają simbasketu, zawsze coś się tam zesra, złapie kontuzje, albo bogowie simki przekręcą wyniki. 

Z szamanstwem tez sobie poradzimy!

Godzinę temu, Krzemo napisał(a):

Co z tego, że zajrzałem na chwilę wczoraj wieczorem. Jest weekend. Sam bym dziś zrobił simke. Co Cię goniło? Brak mojej taktyki i większe prawdopodobieństwo na nabicie W. 

Zachowaj się jak prawdziwy begm mężczyzna. Zaszantażuj że odejdziesz a nie jakieś klątwy. Trochę powagi ;) 

Brzydka akcja. 

Cyknę simkę bo widzę błędną taktykę.  

Jeszcze te odnośniki do przeszłości jako tłumaczenie. 

Powód szybkiej simki to był zysk simujacego ( potencjalny) a nie że ktoś kiedyś niegrzecznie się zachował w kwestii w której może i wtedy miał rację.  

Od dziś w serduszku jak myślę Floryda tylko Heat. Skończyła się magia. 

1 godzinę temu, Krzemo napisał(a):

Ta klatwe ktos juz i tak musiał wczesniej zapodac 😋

46 minut temu, ignazz napisał(a):

Zachowaj się jak prawdziwy begm mężczyzna. Zaszantażuj że odejdziesz a nie jakieś klątwy. Trochę powagi ;) 

Brzydka akcja. 

Powód szybkiej simki to był zysk simujacego ( potencjalny) a nie że ktoś kiedyś niegrzecznie się zachował w kwestii w której może i wtedy miał rację.  

Julek sie prędzej sam zachowa i zaszantażuje ze juz nie bedzie simowac😋

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Brzydka akcja. 

I pieknie

Hejterki to wiatr w zagle Okretu z Orlando!

Godzinę temu, Koelner napisał(a):

Mnie też pięknie wyjebali w gm 1 w play off. 

Masz na mysli mecz Knicks - Heat w PO? To @ignazz nie przeszkadzalo choc waga byla duuuzo wieksza (mecz PO, caly sklad a nie jeden grajek, brak historii narzekania GM na bledy w taksie wiec mozna bylo luzno dac auto - co sam chyba sugerowalem :P)

podwojne standardy w kibicowskim swiecie simki!

Edytowane przez julekstep

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

I pieknie

Hejterki to wiatr w zagle Okretu z Orlando!

Masz na mysli mecz Knicks - Heat w PO? To @ignazz nie przeszkadzalo choc waga byla duuuzo wieksza (mecz PO, caly sklad a nie jeden grajek, brak historii narzekania GM na bledy w taksie wiec mozna bylo luzno dac auto - co sam chyba sugerowalem :P)

podwojne standardy w kibicowskim swiecie simki!

Ale wrzucic paytona mogleś, reka jednak zadrżała😋 inna sprawa ze jakby z paytonem wynik byl taki sam to Krzemik tez by sie pewnie przypier... ze jego zamysł taktyczny został zniszczony 😉