elwariato Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada Godzinę temu, LAF napisał(a): Tłumy złomiarzy zebrały się pod halą w Seattle i oczekują na Gorana Tylko z sympatii dla @Alonzo nie zalajkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada @LAFdojeżdża jak Almeida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 32 minuty temu, julekstep napisał(a): Wlasnie sobie uswiadomilem ze Goran ma tyle samo ASG co Wall... xD Niezlego Dyzme Alonzo wyhodowal! Sam jesteś Dyzma Goran pokazuje w simce ile daje ciężka praca, konsekwencja i GM który potrafi dostrzec czysty talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada simka 3 min Dzień 65 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 93 - Mavericks 120 play-by-play Pistons 85 - Wizards 116 play-by-play Trailblazers 91 - Sonics 105 play-by-play Timberwolves 119 - Spurs 113 play-by-play Suns 150 - Celtics 118 play-by-play Nuggets 87 - Pacers 115 play-by-play Heat 103 - Bulls 76 play-by-play Warriors 123 - Jazz 125 play-by-play Nets 110 - Knicks 127 play-by-play Hornets 113 - 76ers 119 play-by-play Lakers 72 - Clippers 86 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Isiah Todd (Bulls) - 7 Aaron Gordon (Warriors) - 3 Julius Randle (76ers) - 2 Dalano Banton (Hornets) - 6 Robert Williams III (Clippers) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2 godziny temu, LAF napisał(a): Tłumy złomiarzy zebrały się pod halą w Seattle i oczekują na Gorana I jak tam przebiegło złomowanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada mamy nowe rivalry game! Derby północno zachodnich rubieży USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada Teraz, Koelner napisał(a): mamy nowe rivalry game! Derby północno zachodnich rubieży USA Nie przesadzamy nazywając czyjeś komplexy rywalizacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 15 minut temu, Alonzo napisał(a): Nie przesadzamy nazywając czyjeś komplexy rywalizacją Myślę, że zbyt poważnie do tego podchodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Myślę, że zbyt poważnie do tego podchodzisz. LAF po prostu niepotrzebnie pitoli z tym Goranem Znasz moje podejście i bardziej mnie ciesza wyniki Dragicia na przekór skillom niż Brooka, który jest jak wiadomo fantastyczny - co oczywiście również mnie cieszy, bo ogólnie fajnie mieć takie duo już 14 sezon i do tego jeszcze od niedawna Rollo. Edytowane 26 Listopada przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada (edytowane) 43 minuty temu, Alonzo napisał(a): I jak tam przebiegło złomowanko? Złomiarze opuścili teren zasmuceni 16 minut temu, Pablo81 napisał(a): Myślę, że zbyt poważnie do tego podchodzisz. oczywiście , że tak. W upadającym beGM jest to samo. 13 minut temu, Alonzo napisał(a): LAF po prostu niepotrzebnie pitoli z tym Goranem Meh Edytowane 26 Listopada przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 6 minut temu, LAF napisał(a): Złomiarze opuścili teren zasmuceni Oj tam, oj tam.. Szrederem chyba nie pogardzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada simka za 15 min @Reikai ten Okogie nie przejdzie na PF ;] taktyka do poprawy Dzień 66 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 98 - Cavaliers 99 play-by-play Mavericks 121 - Suns 98 play-by-play Spurs 108 - Nuggets 118 play-by-play Bulls 106 - Bucks 122 play-by-play Lakers 120 - Jazz 121 play-by-play Heat 118 - Clippers 131 play-by-play 76ers 106 - Kings 112 play-by-play Magic 120 - Pistons 93 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada W dniu 25.11.2024 o 10:53, MarcusCamby napisał(a): Piękne debiuty, przyjacielu @Pablo81 W dniu 25.11.2024 o 11:05, Pablo81 napisał(a): TD Westiego + piękny mecz Evana Wymiana win-win, bo u Ciebie też ładnie chłopaki zagrali. Szczególnie Zach mimo początkowego sceptycyzmu to trzeba przyznać że nieźle Wam to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada Udostępnij Opublikowano 26 Listopada Godzinę temu, julekstep napisał(a): mimo początkowego sceptycyzmu to trzeba przyznać że nieźle Wam to wyszło Trzeba być tobą, żeby napisać takie coś, kiedy samemu było się 0-4 po pozyskaniu Biyombo, wcześniej odgradzając się, że jest się hegemonem dzięki tej wymianie. Po pozornym spokoju znowu coś się do buta przyczepiło. Z mojej strony bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 27 Listopada Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 7 godzin temu, Krzemo napisał(a): Dzień 66 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 98 - Cavaliers 99 play-by-play Błąd w taktyce. Brak Stanleya Johnsona jako wyjściowy SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Listopada Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 8 godzin temu, Krzemo napisał(a): simka za 15 min @Reikai ten Okogie nie przejdzie na PF ;] taktyka do poprawy Dzień 66 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 98 - Cavaliers 99 play-by-play Mavericks 121 - Suns 98 play-by-play Spurs 108 - Nuggets 118 play-by-play Bulls 106 - Bucks 122 play-by-play Lakers 120 - Jazz 121 play-by-play Heat 118 - Clippers 131 play-by-play 76ers 106 - Kings 112 play-by-play Magic 120 - Pistons 93 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Czemu tak? Pablo gral Ingramem na centrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Listopada Udostępnij Opublikowano 27 Listopada Godzinę temu, geniuz napisał(a): Błąd w taktyce. Brak Stanleya Johnsona jako wyjściowy SF Jeszcze miał 1 dzień kontuzji. Godzinę temu, Reikai napisał(a): Czemu tak? Pablo gral Ingramem na centrze Zasada out of position w przypadku tankerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Listopada Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 9 minut temu, Krzemo napisał(a): Zasada out of position w przypadku tankerów Mocno zjebana zasada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Listopada Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 10 minut temu, Krzemo napisał(a): Jeszcze miał 1 dzień kontuzji. Zasada out of position w przypadku tankerów Przeciez ja nie tankuje, a ogrywam mlodziez. Jestem tu krotko, ale takie rzeczy byly juz wczesniej, zwlaszcza u tankerow, wiec przypierdolka akurat do mnie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Listopada Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 22 minuty temu, Reikai napisał(a): Przeciez ja nie tankuje, a ogrywam mlodziez. Jestem tu krotko, ale takie rzeczy byly juz wczesniej, zwlaszcza u tankerow, wiec przypierdolka akurat do mnie bez sensu. Wystawianie graczy skrajnie nie na swojej pozycji jest dla tankerów niedozwolone. Możesz go ogrywać na SG albo SF. Zawsze jest to korygowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi