MarcusCamby Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Teraz, elwariato napisał(a): Mentor brzmi poważnie to wyjasnia te kijowe decyzje jakie bogans podejmował plus Lafcio sobie bardzo ladny zespoł zmontował te dwa sezony temu pozniej postanowił rozmontować żeby nudno nie było Niestety, nie zawsze chciał mnie słuchać Wiadomo kto dobry makaron na uszy nawijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Godzinę temu, LAF napisał(a): Simkowy Adrian Wojnarowski : Dziennikarze donoszą , że przed sezonem było blisko pozyskania All Stara. Może Pan coś więcej powiedzieć na ten temat. GM : Nie mogę ujawniać szczegółów natomiast w każdej plotce jest ziarno prawdy. Tak przed sezonem toczyły się rozmowy o pozyskanie All Stara , niestety GM pozostaje nieugięty i nie bardzo chce go oddać. Tego gracza monitorujemy od paru sezonów i uważam , że by pasował do Bama i Dennisa. Cóż może uda nam się dojść do porozumienia w sprawie pozyskania go z jego obecnym GM. Mogę tylko dodać , że chodzi tutaj o gracza z łotewskim paszportem. dobrze że GM nie zdradził o kogo chodzi! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Bertans jest chyba na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Łotewski paszport.. hmmm.. Coś czuję, że ten zły doradca, który nie grał w PO to ja.. Przepraszam @LAF 2 minuty temu, Koelner napisał(a): Bertans jest chyba na FA. ..ale z FA trudniej zrobić multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Łotewski paszport.. hmmm.. Coś czuję, że ten zły doradca, który nie grał w PO to ja.. Przepraszam @LAF ..ale z FA trudniej zrobić multi To może Biedrins? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 1 minutę temu, Koelner napisał(a): To może Biedrins? @gimmie nie bądź żyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Bardzo smutne, jak wielu osobom z łatwością przychodzi oczernianie i nie docenie zasług innych GMow. Współpraca Spurs-PTB zaowocowała pozyskaniem za bezcen topowego SG ligi, a przy okazji rodaka Polaka - Malcolma Brogdona. Zdejmując hejterskie okulary nie można nie docenić świetnego FA w wykonaniu @LAFpodczas którego podpisał Schroedera. W tej chwili po parkietach Oregonu biega 4 borderline Allstarow - Bam, Monroe, Schroeder i Brogdon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bardzo smutne, jak wielu osobom z łatwością przychodzi oczernianie i nie docenie zasług innych GMow. Współpraca Spurs-PTB zaowocowała pozyskaniem za bezcen topowego SG ligi, a przy okazji rodaka Polaka - Malcolma Brogdona. Zdejmując hejterskie okulary nie można nie docenić świetnego FA w wykonaniu @LAFpodczas którego podpisał Schroedera. W tej chwili po parkietach Oregonu biega 4 borderline Allstarow - Bam, Monroe, Schroeder i Brogdon. Stwierdzenie faktu to oczernianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bardzo smutne, jak wielu osobom z łatwością przychodzi oczernianie i nie docenie zasług innych GMow. Trochę zbyt poważnie bierzesz niektóre rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 26 minut temu, Alonzo napisał(a): @gimmie nie bądź żyła Dokladnie, to tak ogolnie nie tylko odnosnie biedrinsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 42 minuty temu, Alonzo napisał(a): Trochę zbyt poważnie bierzesz niektóre rzeczy Sprawa wymagała pilnego wyjaśnienia, niczym kwestia Dragica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Godzinę temu, Alonzo napisał(a): Trochę zbyt poważnie bierzesz niektóre rzeczy Niemcy tak mają 30 minut temu, Pablo81 napisał(a): Sprawa wymagała pilnego wyjaśnienia, niczym kwestia Dragica Niemcy tak mieli że zawsze ostatecznie wyjaśniali pewne kwestie ….dowskie… Kto tam blokuje rozwój lafa nie oddając tego niemieckiego Łotysza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 12 minut temu, ignazz napisał(a): Niemcy tak mają Nowe, nie znałem A jakie są cechy bananów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada żółte i powodują zaparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada (edytowane) Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Sprawa wymagała pilnego wyjaśnienia, niczym kwestia Dragica ja jestem spaczony rl Heat od blisko trzech dekad, więc dla mnie gra na maxa tym co się ma jest tak naturalna jak oddychanie gryzienie parkietu > potencjalny niezrealizowany talent (odpowiednik skilli w simce) W tym sezonie dwukrotny Player of the Week Dragicia kontra 3min. w 1 meczu Conleya - nic dodać - nic ująć 18 minut temu, Pablo81 napisał(a): Nowe, nie znałem A jakie są cechy bananów? klakieryzm, tołtizm, komplexy, wiernopoddańczość, murzyńskość i mentalność chłopa pańszczyźnianego .. no i oczywiście brak elit i wyśmiewanie wszelkich niezależnych myśli mogących Bantustan wyprowadzić z tego stanu. Edytowane 20 Listopada przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): klakieryzm, tołtizm, komplexy, wielnopoddańczość, murzyńskość i mentalność chłopa pańszczyźnianego Kurcze, a myślałem, że to cechy niezbędne w budżetówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Tu masz 3 przedstawicieli murzyńskich plemion oddających hołd swoim Panom: 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Kurcze, a myślałem, że to cechy niezbędne w budżetówce to też chociaż to pewne uproszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada ooo simka się zmienia w polityczny fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2 minuty temu, julekstep napisał(a): ooo simka się zmienia w polityczny fajnie Nieee Sygnalizowałem tylko Pablo nasze wady narodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 21 minut temu, Alonzo napisał(a): Nieee Sygnalizowałem tylko Pablo nasze wady narodowe. głupota nie ma narodowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi