Skocz do zawartości

[2045] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, elwariato napisał(a):

Mentor brzmi poważnie 😋 to wyjasnia te kijowe decyzje jakie bogans podejmował 😛 plus Lafcio sobie bardzo ladny zespoł zmontował te dwa sezony temu pozniej postanowił rozmontować żeby nudno nie było

Niestety, nie zawsze chciał mnie słuchać :P

Wiadomo kto dobry makaron na uszy nawijał :P

Godzinę temu, LAF napisał(a):
Simkowy Adrian Wojnarowski : Dziennikarze donoszą , że przed sezonem było blisko pozyskania All Stara. Może Pan coś więcej powiedzieć na ten temat. 

GM : Nie mogę ujawniać szczegółów natomiast w każdej plotce jest ziarno prawdy. Tak przed sezonem toczyły się rozmowy o pozyskanie All Stara , niestety GM pozostaje nieugięty i nie bardzo chce go oddać. Tego gracza monitorujemy od paru sezonów i uważam , że by pasował do Bama i Dennisa. Cóż może uda nam się dojść do porozumienia w sprawie pozyskania go z jego obecnym GM. Mogę tylko dodać , że chodzi tutaj o gracza z łotewskim paszportem. 

dobrze że GM nie zdradził o kogo chodzi! xD

Bardzo smutne, jak wielu osobom z łatwością przychodzi oczernianie i nie docenie zasług innych GMow.

Współpraca Spurs-PTB zaowocowała pozyskaniem za bezcen topowego SG ligi, a przy okazji rodaka Polaka - Malcolma Brogdona. Zdejmując hejterskie okulary nie można nie docenić świetnego FA w wykonaniu @LAFpodczas którego podpisał Schroedera. 

W tej chwili po parkietach Oregonu biega 4 borderline Allstarow - Bam, Monroe, Schroeder i Brogdon.

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Bardzo smutne, jak wielu osobom z łatwością przychodzi oczernianie i nie docenie zasług innych GMow.

Współpraca Spurs-PTB zaowocowała pozyskaniem za bezcen topowego SG ligi, a przy okazji rodaka Polaka - Malcolma Brogdona. Zdejmując hejterskie okulary nie można nie docenić świetnego FA w wykonaniu @LAFpodczas którego podpisał Schroedera. 

W tej chwili po parkietach Oregonu biega 4 borderline Allstarow - Bam, Monroe, Schroeder i Brogdon.

Stwierdzenie faktu to oczernianie? 

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Trochę zbyt poważnie bierzesz niektóre rzeczy :)

Niemcy tak mają 

30 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Sprawa wymagała pilnego wyjaśnienia, niczym kwestia Dragica :)

Niemcy tak mieli że zawsze ostatecznie wyjaśniali pewne kwestie ….dowskie…

Kto tam blokuje rozwój lafa nie oddając tego niemieckiego Łotysza? 

Godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

Sprawa wymagała pilnego wyjaśnienia, niczym kwestia Dragica :)

ja jestem spaczony rl Heat od blisko trzech dekad, więc dla mnie gra na maxa tym co się ma jest tak naturalna jak oddychanie :P

gryzienie parkietu > potencjalny niezrealizowany talent (odpowiednik skilli w simce)

W tym sezonie dwukrotny Player of the Week Dragicia kontra 3min. w 1 meczu Conleya - nic dodać - nic ująć 🙃

18 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Nowe, nie znałem :)

A jakie są cechy bananów?

klakieryzm, tołtizm, komplexy, wiernopoddańczość, murzyńskość i mentalność chłopa pańszczyźnianego ;)

image.jpeg.b7c51f580cace77138c672579d0ab6de.jpeg

.. no i oczywiście brak elit i wyśmiewanie wszelkich niezależnych myśli mogących Bantustan wyprowadzić z tego stanu.

Edytowane przez Alonzo