Skocz do zawartości

Jazda, Jazda czyli sezon 24/25 na żywo!

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Kubbas napisał(a):

Ten się rozkochał w trójkach w clutch

Będzie miał 2 na 100 i itak będzie nakurwial te cegły...

stary jest, więc można być wobec niego wyrozumiałym. grunt że Luka trafia.

Cud ze nie złamał kostki wow

7 minut temu, lorak napisał(a):

stary jest, więc można być wobec niego wyrozumiałym. grunt że Luka trafia.

Nie można

Bo całe mecze końcówki też wjeżdża na basket a dopiero przy 40 sekundach mu się lampka zapala zajebie cegłę 

Niech nawet półdystans weźmie

Ktoś go podwoi, coś się otworzy

Jakiś nacisk na obronę a nie przez ręce za 3

@Van

13 minut temu, lorak napisał(a):

tak obiektywnie masz rację, ale też przecież on tak gra całą karierę, że oddaje te lefuck 3s i trudno oczekiwać aby to zmienił. taki jego urok po prostu ; ]

Trafił dwie trójki w clutch, to rzucił trzecią, bywa gorzej. ;] 

Dokladnie- mieć pretensje o ten mecz do lbj to dla mnie nie zrozumiałe. Znowu ciągnął ten worek za uszy, to co w ataku robił reaves o mało nie skutkowało porażką. 
Lbj ma 40 lat - logiczne jest że czasem ciało nie dojeżdża, lay up sie wykręci etc. Jakby lal nie mieli 18 procent za 3 w 1H to byłoby łatwiej 

18 minut temu, blackmagic napisał(a):

Dokladnie- mieć pretensje o ten mecz do lbj to dla mnie nie zrozumiałe.

Farmazońska była ta trójka na switchu, ale on w clutch miał dwie trafione trójki i wykreowanego open looka w transition Vincenta przy -5, -3 i 0, ciężko go krytykować za grę w clutch.

Myślałem, że gorzej to będzie wyglądać, a Lakers mają 19-9 w tych ~clutch końcówkach, a LeBron ma +40 pkt/100 posiadań na 64TS%, tak że shot selection w ostatniej minucie można krytykować, ale nie ma co przeceniać. 

2 godziny temu, BMeF napisał(a):

Farmazońska była ta trójka na switchu, ale on w clutch miał dwie trafione trójki i wykreowanego open looka w transition Vincenta przy -5, -3 i 0, ciężko go krytykować za grę w clutch.

Myślałem, że gorzej to będzie wyglądać, a Lakers mają 19-9 w tych ~clutch końcówkach, a LeBron ma +40 pkt/100 posiadań na 64TS%, tak że shot selection w ostatniej minucie można krytykować, ale nie ma co przeceniać. 

Ja nie mówię że miał idealne shot selection ale czepiać się akurat jego po tym meczu to dla mnie nie zrozumiałe patrząc na reavsa. Szczególnie że te 2 trójki Lbj dały dogrywkę bo bez nich nix by to dowiezli