Skocz do zawartości

Jazda, Jazda czyli sezon 24/25 na żywo!

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Domin0 napisał(a):

Brak słów na to co zrobili Celtics. Napierdalanie trójek bez ładu i składu i pobity rekord 45 spudłowanych rzutów zza łuku. Obrzydliwe.

A poza tym sądzę że konferencję wschodnią należy zniszczyć.

Niesamowity Joe Mazulla

Maja tyle talentu ze itak pewnie będą w finałach ale gość jest strasznie przeceniany jako trener

4 godziny temu, Kubbas napisał(a):

Niesamowity Joe Mazulla

Maja tyle talentu ze itak pewnie będą w finałach ale gość jest strasznie przeceniany jako trener

Pewnie zrobi mistrza i/lub finały w najbliższych 2-3 sezonach i przez następnych 20 będzie się na tym woził, rujnując inne drużyny jak nie przymierzając Doc Rivers czy inny Budenholzer.

Osobiście przy -20 w Bostonie już chciałem wyłączać, ale OG zaproponował inne plany.

Z drugiej strony Denver cały czas gdzieś tam było blisko punktowo i OKC nie wyglądało jakby bardzo chciało zamknąć mecz. Oglądając końcówkę było czuć że coś się tam może jeszcze wydarzyć (w NBA mało się gra końcówki na FT)

Finalny werdykt: NY Knicks. Głównie dlatego że są memicznym teamem, a Boston to doświadczona drużyna.

8 godzin temu, Tomek napisał(a):

Ktoś stawiał na takie wyniki u buków?

Mnożnik się pewnie kręcił szybciej niż koło fortuny 🤣

Ja postawiłem na knicks w game1 ale za smieszna kwotę wiec nie będę wstawiał. Jeden mój kolega postawił na knicks + Nuggets wczoraj ale coś z piłka nożna dołożył i zjebal xD 

8 godzin temu, Zimny napisał(a):

Osobiście przy -20 w Bostonie już chciałem wyłączać, ale OG zaproponował inne plany.

Z drugiej strony Denver cały czas gdzieś tam było blisko punktowo i OKC nie wyglądało jakby bardzo chciało zamknąć mecz. Oglądając końcówkę było czuć że coś się tam może jeszcze wydarzyć (w NBA mało się gra końcówki na FT)

Finalny werdykt: NY Knicks. Głównie dlatego że są memicznym teamem, a Boston to doświadczona drużyna.

Przy +20 dla Bostonu bet 365 zaliczył automatycznie win dla Celtics xD