LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Dobry take. Denver o czym chyba nikt nie wspomniał dosyć dziwnie zbudowali zasieki na obrońcach. Murray Westy Braun Watson to są takie trochę dziwne materiały do czarnej roboty. jak geniusz Adelman po słabych minutach Bricka dodaje Pickketa zamiast ich wymienić to nie oczekuj cudów, to jest obrona na poziomie Hawks od asg i tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ale to złe wyglada. A ja nie chce w następnych latach kibicować lakers. Lubię i Lukę i Joka ale nie róbcie mi tego. Chris Dunn 30 lat i 9 sezonów. Ale ten czas leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Do czego to doszło w moim ukochanym Lublinie, że kompletnie mi wypadło że PO startują tak wcześnie dziś. Dzisiaj Motorek za rowno w nogę pięknie jak i w żużlu niespodziewanie z emocjami, ale z happy endem. Tego happy endu nie zasmakował dzisiaj zespół Bucks na czele z Kylem Waflem Kuźma, który po cyferkach widzę postanowił kontynuować wydawałoby się niepowtarzalny rekord Tonyego Snella. Parafrazując Zembaczynskiego: "Panowie Snell i Kuźma nawet zsumowani jesteście zerem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Ale to złe wyglada. A ja nie chce w następnych latach kibicować lakers. Lubię i Lukę i Joka ale nie róbcie mi tego. Nawet jak Jok wymusi trade to nie sadze zeby poszedł do LAL. Nie z dwoma latami kontraktu może na ostatnim by mu sie to udało. zreszta LA nie ma co dac za niego. PS. Wiem wiem Nico mógłby miec inne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Na reszcie koszykówka gdzie coś się dzieje w pomalowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Nuggets ładnie dali z wątroby tą końcówkę 2 kwarty. Wykorzystali zawieszenie Clippers w egzekucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Lue taki stary wyga dal tribute dla Popa z tym brakiem timeoutu wciaz z takim Jamalem to mozemy ciagnac kalafiora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu The closest Ben Simmons got to shooting: 1:07 Ben Simmons shooting foul 29 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) zapowiada sie masowe atakowanie Joka pod czwarty faul @Zimny gdzie te faultrouble Zubaca, ile mozna czekac? powinniśmy już prowadzić przy tym co grają Jamal ledwo chodzi, szybko poszło Edytowane 6 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Co Batum trafił @LeweBiodroSmoka pogłoski o śmierci Murraya chyba przedwczesne Cały Westbrook xd najpierw ofensywna zbiórka i dobitka, żeby kilkanaście sekund później przestrzelić layup w kontrze 1v1 z Hardenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Jamal świetne zagrania przeplata tragicznymi. Dobre meczycho, nie ma pałowania trójek za to jest walka o każdy centymetr. Batum jakby to trafił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Westbrook co wyrwie to zaraz odda przewciwnikowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Gardena wygląda jak koszykarza nie jakiś obsraniec bez jaj jak w 76ers. Mój pierwszy mecz gdzie nie gra Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Ahahah to musiało się tak skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Werstbrook W sumie wiedzieli ze bedzie niepilnowany :). Harden i chyba czas na Murraya Edytowane 5 godzin temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Clutchbrook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Starzy przyjaciele z OKC ciągną w crunch time obie drużyny Edytowane 5 godzin temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No cóż, przynajmniej nie stracil piłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu chciał go nabić na rożny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu WESTBROOK kończy czwartą kwartę zagraniem na DOGRYWKĘ! tak, tym zagraniem była strata xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi