ignazz Opublikowano Czwartek o 13:00 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:00 @MarcusCamby miałem o coś zapytać ale wyleciało mi z głowy. Jak sobie przypomnę to zapytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano Czwartek o 15:12 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:12 (edytowane) 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie zdziwię się jak Hierro walnie POs pod 30ppg i Heat namieszają trochę bardziej niż przed rokiem, z pozycji 0 oczekiwań jednak łatwiej na razie to oni musza pokonac Hawks w Atlancie w tym drugim playin a z tego co widze kursy niemal rowne 50-50 jednak z minimalnym wskazaniem na Hawks jak Young dostanie jakiekolwiek wsparcie teraz to powinni Hawks wygrac, rolesi graja w takich meczach lepiej u siebie (drugim strzelcem Hawks w tym meczu w Orlando byl maskotka Niang z 15 punktami),no takiego gowna jak z Magic nie zagraja ponownie, gdzie trafili łacznie 4 trojki, bardziej 4 trojki na kwarte jak chca wygrac e: i chyba bardzo malo byl druzyn przez te 5 playinow do tej pory co przegraly 2 razy Edytowane Czwartek o 15:16 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu ostatni mecz Younga w Hawks? Spo to jednak kozak, szkoda, że Pat nie potrafi dotrzymać mu kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 minut temu Udostępnij Opublikowano 20 minut temu Trzymałem kciuki za pick spurs w loterii i się udało. Ale to dojście w drugiej połowie gdy przewaga była 17 punktami kosztowało mnie nerwy. Na szczęście Davion miał założoną podkoszulkę spurs. Mecz świetny do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi