Skocz do zawartości

Jazda, Jazda czyli sezon 24/25 na żywo!

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

59 minut temu, Dziuseppe napisał(a):

Pacers po 1Q już więcej trafionych trójek niż w całym G3. Knicks na takie wymiany to raczej nie powinni iść, zobaczymy jak na tym wyjdą. Może liczą na to, że się Pacers wystrzelają xD

Knicks przede wszystkim powinni ograniczyć straty, co doszli na 5 punktów to 2 łatwe straty...

Niech ta seria jeszcze trwa. Oby New York jeszcze u siebie w końcu wygrał. Potem koniec w Indianie (albo i w NY) i oby mistrz ze wschodu (choć uważam Oklahomę za faworyta). Ale czuję, że będzie bardzo fajny do oglądania finał w tym roku!

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

gdzie jestes @mayor

mam nadzieje, ze wszytko git i stara Cie tylko w koncu ubezwlasnowolnila

Nie wiem, którą starą masz na uwadze ? Jeżeli już to MBS ( Moja Była Stara) tylko też one są ponumerowane i mają chooj do gadania. Mecz był na tyle dobry, że nawet nie odpalałem komputera, żeby się nie rozpraszać, patrzyłem w telewizor jak szpak w pizdę i widziałem całkowitą bezradność Thibodupka ,z minuty na minutę Rick go zjadał jak bocian żabę 

3 minuty temu, tankathon napisał(a):

Jak patrzę na wszystkie 4 ekipy to nagle przychodzi myśl, że Indiana Pacers jak dla mnie, jest faworytem do mistrzostwa. Gdzieś w przeszłości liczyłem na Millera, a tu taki Hali może być ojcem sukcesu. Ciekawe jak na to patrzą władze Kings? 

Pewnie jie są zadowoleni ale jakby zostawili Haliego to zapewne nie byli by w stanie jego tak obydowac jak w Indianie.

43 minuty temu, tankathon napisał(a):

Jak patrzę na wszystkie 4 ekipy to nagle przychodzi myśl, że Indiana Pacers jak dla mnie, jest faworytem do mistrzostwa. Gdzieś w przeszłości liczyłem na Millera, a tu taki Hali może być ojcem sukcesu. Ciekawe jak na to patrzą władze Kings? 

Mnie Hali ciągle boli jako fana Suns. Spadł do picku Suns w drafcie i bardzo chciałem wtedy jego właśnie, ale woleli w Phoenix Jalena Smitha. Wiem wzięli CP3 wtedy, ale mógł Hali się przy CP3 uczyć, a potem go zastąpić.

23 godziny temu, Qbajag napisał(a):

Mnie Hali ciągle boli jako fana Suns. Spadł do picku Suns w drafcie i bardzo chciałem wtedy jego właśnie, ale woleli w Phoenix Jalena Smitha. Wiem wzięli CP3 wtedy, ale mógł Hali się przy CP3 uczyć, a potem go zastąpić.

Nawet mi nie pisz o tamtym drafcie, gdzie niektórzy spoglądali w stronę Deniego, Haliego czy Vassela, a finalnie z #4 wybrali Williamsa, z którym do tej pory nie są w stanie ustalić, jaka jest jego pozycja i rola na boisku. 

5 godzin temu, memento1984 napisał(a):

Moze edwards (troszke) wiekszym petem niz kat?

Czuję się oszukany, bo czytałem, że to dzordan. 🫠