shadowy86 Opublikowano Niedziela o 21:06 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:06 Coraz lepiej. Niech łapią gongi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 21:08 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:08 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Mitchell za to samo nie dostał tez w game2 vs Pacers. zwłaszcza, że to Gordon pierwszy po ryju dostał, nie mam nic do takiego gwizdania na piłce, tak powinno się grać, ale ilość miękkich gwizdków dla Thunder i pozwalanie im na wszystko smuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Niedziela o 21:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:08 1 minutę temu, Sachs napisał(a): porter jest absolutnie bezużyteczny A kto tam jest użyteczny, Braun przez kilka pierwszych posiadan, mimo wszystko Gordon i to chyba na tyle. Jokic wiadomo ale sam tej defensywy Thunder, która w dodatku może dziś grać bardzo ostro, nie rozbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano Niedziela o 21:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:10 to prawda, ale ten typ nagle nie umie rzucać nawet, a to niby czyniło z niego wartościowego zawodnika. nie wiem co tam się wydarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Niedziela o 21:11 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:11 Pelinka c***u mam nadzieję że oglądasz. Wybrać tiejczti over Caruso ffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Niedziela o 21:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:12 ej piszmy w jednym temacie, bo piszemy w dwóch naraz proponuję ten o serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 21:13 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:13 Teraz, airmax napisał(a): Pelinka c***u mam nadzieję że oglądasz. Wybrać tiejczti over Caruso ffs gdzie ten mój win z tym pseudo 1 seedem co? :,D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Niedziela o 21:13 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:13 Ale k**** gwiżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Niedziela o 21:15 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:15 2 minuty temu, Sachs napisał(a): to prawda, ale ten typ nagle nie umie rzucać nawet, a to niby czyniło z niego wartościowego zawodnika. nie wiem co tam się wydarzyło Od dawna są informacje, że gra z kontuzją i gdyby nie Playoffs to byłby na stole. Sam to zresztą mówił. Ja to jestem zdziwiony, że Nuggets przy tych problemach ugrali tyle, ale to pokazuje że OKC względem RS jest przeszacowane. Mam wątpliwości czy ten schematyczny atak to udźwignie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Niedziela o 21:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:18 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gdzie ten mój win z tym pseudo 1 seedem co? :,D Spokojnie edit. No dobra jak będą z rogu o tablice trafiać to może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano Niedziela o 21:23 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:23 Giddey to może buty Caruso czyścić co najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 21:27 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:27 co te k**** gwizdza, to sa playoffy? prowadza +25 c***ki. raczej juz nie dogonia, kumaccie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Niedziela o 21:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:31 Caruso to dziś równie dobrze mógłby zajebac bombę na ryj jokicowi i byłoby 50/50 że gwizdną, każdemu innemu graczowi zresztą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 21:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:32 hahaha Jokic naiwny myślał że Żunior zroumie że ma mu podać w ostatnim posiadaniu xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Niedziela o 21:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:39 8 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Caruso to dziś równie dobrze mógłby zajebac bombę na ryj jokicowi i byłoby 50/50 że gwizdną, każdemu innemu graczowi zresztą też gdzie tam były jakieś bad calls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano Niedziela o 21:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:42 Idzie gwałt na ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Niedziela o 21:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:42 2 minuty temu, rw30 napisał(a): gdzie tam były jakieś bad calls? Mam ci to akcję po akcji rozpisywać? Jak na moje to go tam przepycha, napierdala po łapach prawie w każdym posiadaniu gdy się bronią ale też nie mam zamiaru za to umierać skoro jest -30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Niedziela o 21:45 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:45 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Mam ci to akcję po akcji rozpisywać? jak wolisz, może być akcja po akcji, może być parę przykładów po prostu, pisanie że w każdej akcji cośtam to taki tam homerski lament np na początku Q4 przy tym and1 Shai oderwał pivot foot, kroki powinny być 3 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): nie mam zamiaru za to umierać uff bo już się bałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Niedziela o 21:46 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:46 2 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Mam ci to akcję po akcji rozpisywać? Jak na moje to go tam przepycha, napierdala po łapach prawie w każdym posiadaniu gdy się bronią ale też nie mam zamiaru za to umierać skoro jest -30 Takie pomówienia charakternego chłopa jak Caruso bez żadnego papieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 21:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:47 lol garbage time 9:30 min do końca meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi