mayor Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 Ogląda ktoś elimination game? Krew już się polała na bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 Ja zerkam jednym okiem z pracy. Te faule Townsa strasznie denerwują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 (edytowane) Kornet zaraz jebnie td z blokami Godzinę temu, vero1897 napisał(a): Ja zerkam jednym okiem z pracy. Te faule Townsa strasznie denerwują. potrzebujesz się wygadać? na neutralnym gruncie mogę Cię wysłuchać ja pi****le, przecież to wygląda w c*** lepiej niż z JT, praktycznie zero iso, same dobre pozycje piłeczka krąży nawet białego Mutombo sobie ogarnęlii c*** z tym hajsem chcę G7 xd o lol Brunson fouled out chyba, ciekawe czy Pingwin dalej będzie nimi orał przy -23 Edytowane 15 Maja 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 4:30 24pkt przewsti I Knicks bez Jalena to chyba dowiozą, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 (edytowane) 21 godzin temu, Pan A. napisał(a): Mój ulubiony fragment z merytorycznego wpierdol od Wariacika "przede wszystkim nie bylo Kristapsa, ktory mial taki moment w G3 kiedy totalnie zezlomowal KATa" Boston przegrywa (bo to nie Knicks wygrywajo!) bo nie ma PorzinGoda, ale na szczęście PG na minutę zapomniał o męczących go zatokach, wrócił i zezlomowal Townsa TOTALNIE! jak tam @vero1897 dzisiejsza rozryweczka? u mnie dosc kosztowna, ale mamy serie brachu Edytowane 15 Maja 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 A tam takie oglądanie jednym okiem to wiesz, coś jak dzisiejszy występ Knicks. Niby coś szarpali, przy +9 można się nawet było nabrać, że może uda się to domknąć już dziś ale trudno mi było nie odnieść też wrażenia, że to potencjalne g6 w msg powodowało, że nie umierali dziś na parkiecie o każdą piłkę. Tylko jak te KATy i reszta prócz Brunsona się zaprezentuje w G6 nie mam pojęcia... Oby nie obsrali zbroi, bo nie wierzę, że C's uwalą u siebie G7 jak by do niego ostatecznie doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 (edytowane) 22 godziny temu, vero1897 napisał(a): A tam takie oglądanie jednym okiem to wiesz, coś jak dzisiejszy występ Knicks. Niby coś szarpali, przy +9 można się nawet było nabrać, że może uda się to domknąć już dziś ale trudno mi było nie odnieść też wrażenia, że to potencjalne g6 w msg powodowało, że nie umierali dziś na parkiecie o każdą piłkę. Tylko jak te KATy i reszta prócz Brunsona się zaprezentuje w G6 nie mam pojęcia... Oby nie obsrali zbroi, bo nie wierzę, że C's uwalą u siebie G7 jak by do niego ostatecznie doszło. pierwsza polowa byla wzglednie dobra, choc przeczuwalem juz klopoty, bo Celtics kapitalnie wygladali gameplanowo, nie wiem co jest z OG kompletnie, ja nie trafi czystej trojki to jest zwyczajnie useless jak Braun do G3 z LAC, Mikal tez pusty przelot po porzerwie Thibs tez dojebal do pieca, chcial gonic wynik z Townsem zamiast chociaz dodac mu MRoba ktory mial 8/13 w 22 minuty jeden faul i 6/6 z FT oj, no nie wiem, ale dla mnie po czyms takim Cs jednak lekki faworyt G6, a szkoda, bo generalnie to Was lubie przeciez Edytowane 16 Maja 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 tak Wes, to jest właśnie ten moment byś zaczął grać jak debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Cała drużyna Denver jest winna, bo takie punktowanie z kontry OKC to jest kryminał. Oczywiście wejście Westbrooka i Strawthera też robi swoje. Im więcej oglądam Denver tym bardziej nie rozumiem jakby mieli się zameldować w WCF. Kuleją na zbyt wielu frontach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 (edytowane) 25 minut temu, Dunk Fan napisał(a): Oczywiście wejście Westbrooka i Strawthera też robi swoje pierwszy raz z czystym sumieniem, moge powiedziec, ze mialem ten momement, ze chcialbym go udusic, na szczescie sie ogarnal, te zbiorki i wywalczenie FT mocno spowolnilo OKC ta rotacja ze Strawtherem, MPJ, Watsonem i Brickiem to jawny kryminal, pierwszy raz Adelman tak mnie czyms tak zawiodl, dobrze ze ostatecznie bez konsekwencji, nie wiem czemu nie daje szans Pickketowi, ktory ma absolutnie idealny skillset by dac pozytywny impact zrobic wszystko by Shail zlapal 5ty faul i grac swoje, Mike musisz trafiac inaczej do piekla Edytowane 16 Maja 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Widzę, że bardzo kibicowsko, a więc dość naiwnie podchodzisz, ale okej. Będę w szoku jak OKC nie awansuje. Bez ławki, a więc oranie po 42-45 minut starterami, a potem brak sił., wątpliwy bardzo MPJ. Z czym tu awansować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Teraz, Dunk Fan napisał(a): Będę w szoku jak OKC nie awansuje. OKC nigdy nie gralo takiego meczu, ich lider mial przez wiekszosac polowy 6 punktow i skonczyl z 4ma faulami Nuggets w erze Joka maja 9 powrotow z -15 i wiecej w PO, to nie sa fanowskie mzonki tylko wiara w umiejetnosci Denver w regularze przegrali 2x z Wizards i wszytkie mecze z Portland, a ostatecznie byli o krok od prowadzenia 3-1 w serii z 67W teamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Daj już spokój z tym przekonywaniem, widać co i jak. Julian Strawther zaskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Po 3 kwartach Jokic z 33 minutami, nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Teraz, Dunk Fan napisał(a): Daj już spokój z tym przekonywaniem, widać co i jak. Julian Strawther zaskoczył. Jok ma najwiecej zwyciestw w lidze na przestrzeni 9 lat, 3 MVP, tutul, kilka epickich serii Murraya, ale wciaz musze uswiadamiac niedowiarkow, taki juz moj los :V teraz pytanie co zrobi Adelman, wyjsc Jokiem od razu co nie zdawalo rezultatu czy z Gordonem na C i dac Julianowi ukrasc show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Ja prdl, Ty jesteś naprawdę nawiedzony. Nie chodzi tu w ogóle o Jokića. Będzie G7, Strawther może wejdzie do rotacji tym meczem i da więcej tlenu pozostałym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Czy okc przejdzie den czy nie na misia nie ma szans glownie przez Jduba. Zagrał chałe w zeszłych PO, nie poprawił sie, gra chałę w tych. Fajny chłopak dobry obronca, ale k**** skoncz czlowieku layupa czasami i naucz sie jakis ruchow w offense 1/1, zamiast podrybluje sobie i przycegle za 3 albo podrybluje sobie i oddam do niekrytego dorta za 3. Raz na tydzien jumper mu siadzie i zagra dobry statystycznie mecz, jak mu sie nie siedzi jest bardziej gowniany ofensywnie od westbrooka ad 2025. Jak w kolejnym roku bedzie znow zero postepu w tym zakresie i jeczenie o max kontrakt to trejdowalbym na miejscu prestiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 ten caly @blackmagic to jednak zna sie na biznesie JULIAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 JDub mecz kryminał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ten caly @blackmagic to jednak zna sie na biznesie JULIAN Nie oglądam w tygodniu raczej spotkań na żywo - cóż się wydarzyło bo nie wiem czy to komplement czy ironia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi