RonnieArtestics Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja (edytowane) 6 minut temu, mayor napisał(a): Jak tylko Brunny jest bezmyślnie podwajany i potrajany jak wczoraj to tamci czterej mogą robić różne ciekawe akcje . Za to Cavs się ogląda z przyjemnością.Poza tym ta żółta zaraza nie jest w stanie pokonać zielonej zarazy i znowu mogą być tak spierdolone finały jak w zeszłym sezonie Ta żółta zaraza wyszła z -7 na 45 sekund do końca dwa razy w ciągu trzech meczy i gra najfajniejsza koszykówkę dla oka w całym NBA, weź idź już se piąty raz zwalić konia na aferkę nawrockiego Edytowane 7 Maja przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Ta żółta zaraza wyszła z -7 na 45 sekund do końca dwa razy w ciągu trzech meczy i gra najfajniejsza koszykówkę dla oka w całym NBA, weź idź już se piąty raz zwalić konia na aferkę nawrockiego Przy braku trzech podstawowych graczy u przeciwnika , .WoW szacun zajebisty wyczyn. Ja akurat mam wyjebane na aferki polityków, bardziej mnie śmieszy głupota Nowogrodzkiego,. Tymczasem propsy dla GSW że bez Stefka rozdupcyli wilków na ich terenie. A szczególnie dla Butlera, którego w Miami spisali na straty i potraktowali jak Nawrocki Pana Jerzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Curry się skontuzjował dziś? Poza G1 Knicks nie dałem rady nic obejrzeć czy nadrobić a tu widzę underdogi wygrywają wszystko jak leci. Zbyt długa przerwa od grania nie wyszła nikomu na dobre jak widać. 29 minut temu, mayor napisał(a): Przy braku trzech podstawowych graczy u przeciwnika , .WoW szacun zajebisty wyczyn. Ja akurat mam wyjebane na aferki polityków, bardziej mnie śmieszy głupota Nowogrodzkiego,. Tymczasem propsy dla GSW że bez Stefka rozdupcyli wilków na ich terenie. A szczególnie dla Butlera, którego w Miami spisali na straty i potraktowali jak Nawrocki Pana Jerzego Weź chłopie już chociaż do działu NBA nie wpierdalaj na siłę tej polityki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 58 minut temu, vero1897 napisał(a): Curry się skontuzjował dziś? Poza G1 Knicks nie dałem rady nic obejrzeć czy nadrobić a tu widzę underdogi wygrywają wszystko jak leci. Zbyt długa przerwa od grania nie wyszła nikomu na dobre jak widać. Weź chłopie już chociaż do działu NBA nie wpierdalaj na siłę tej polityki. No nie wiem kto na siłę wpierdala politykę do działu NBA ? Przecież to nie ja dałem wstawkę o waleniu konia pod aferkę nadgrodzkiego. Poza tym to żałuj że nie oglądasz tych PO , bo na razie są zajebiste przede wszystkim przez postawienie się Underdogów , fajne intensywne mecze z licznymi zwrotami akcji, często rozstrzygane w ostatnich sekundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 11 minut temu, mayor napisał(a): Poza tym to żałuj że nie oglądasz tych PO , bo na razie są zajebiste przede wszystkim przez postawienie się Underdogów , fajne intensywne mecze z licznymi zwrotami akcji, często rozstrzygane w ostatnich sekundach Ależ oglądam, nie widziałem tylko początku 2 rundy. Tylko na RS mam już co roku z grubsza wywalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Niech ten Garland wraca bo zaraz Donovan przejebie serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Boston w 3Q ma +20, przejebią w dogrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Bridges 0/8 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Tatum 9 punktów na 3 minuty przed końcem a na centrze Al który wygląda jakby potrzebował aparatu tlenowego 7 minut bez punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Co tu się dzieje w 4q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Liczę na wpierdol, wyrzucenie trenera którego prowadzenie czołowego zespołu w NBA przerasta i zaciśnięcie zębów bo podatek trzeba placic 1 minutę temu, Qbajag napisał(a): Co tu się dzieje w 4q No Knicks na 2 minuty przed końcem wyszli na prowadzenie i wygrywają 0-2 Jakie frajerstwo. Tego to nawet Spiker Lee by nie wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 32 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Bridges 0/8 xd Podziękujcie mi @vero1897 @agresywnychomik @mayor @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Naprawdę piękne są te PO. NY zrobił run 21-2 (14 rzutów spudłowanych przez Boston) i wygarnął w końcówce zwycięstwo. Bridges może być tragiczny rzutowo, ale w obronie robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 33 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Bridges 0/8 xd Defense wins championships ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja ale Thunder wyszli na wkurwie, oby to sie nie skonczylo szybkim blowoutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Nuggets nieźle w czapkę zbierają. Zastanawiam się, czy iść spać, bo tu konkretnie pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Ogląda ktoś GSW @ Minny ? Na razie wilcy weszli na pełnej. Ciekawe jak Kerr to ogarnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Ten z wąsem z gsw powinien więcej grać Fajnie atakuje close outy takiego grajka im trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Na razie wilcy golą im dupe , bez Stefka goldenki są pogubione Dray sie zagotował ,dobrze że go schowali do lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja Mitchell ma jednak te frajerskie przyruchy ostatnio, fajny, szybki meczyk w Indy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi