Skocz do zawartości

Jazda, Jazda czyli sezon 24/25 na żywo!

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, mayor napisał(a):

Jak tylko Brunny jest bezmyślnie podwajany i potrajany jak wczoraj to tamci czterej mogą robić różne ciekawe akcje . Za to Cavs się ogląda z przyjemnością.Poza tym ta żółta zaraza nie jest w stanie pokonać zielonej zarazy i znowu mogą być tak spierdolone finały jak w zeszłym sezonie 

Ta żółta zaraza wyszła z -7 na 45 sekund do końca dwa razy w ciągu trzech meczy i gra najfajniejsza koszykówkę dla oka w całym NBA, weź idź już se piąty raz zwalić konia na aferkę nawrockiego 

Edytowane przez RonnieArtestics

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Ta żółta zaraza wyszła z -7 na 45 sekund do końca dwa razy w ciągu trzech meczy i gra najfajniejsza koszykówkę dla oka w całym NBA, weź idź już se piąty raz zwalić konia na aferkę nawrockiego 

Przy braku trzech podstawowych graczy u przeciwnika , .WoW szacun zajebisty wyczyn. Ja akurat mam wyjebane na aferki polityków, bardziej mnie śmieszy głupota Nowogrodzkiego,. Tymczasem propsy dla GSW że bez Stefka rozdupcyli wilków na ich terenie. A szczególnie dla Butlera, którego w Miami spisali na straty i potraktowali jak Nawrocki Pana Jerzego 

Curry się skontuzjował dziś? Poza G1 Knicks nie dałem rady nic obejrzeć czy nadrobić a tu widzę underdogi wygrywają wszystko jak leci. Zbyt długa przerwa od grania nie wyszła nikomu na dobre jak widać.

29 minut temu, mayor napisał(a):

Przy braku trzech podstawowych graczy u przeciwnika , .WoW szacun zajebisty wyczyn. Ja akurat mam wyjebane na aferki polityków, bardziej mnie śmieszy głupota Nowogrodzkiego,. Tymczasem propsy dla GSW że bez Stefka rozdupcyli wilków na ich terenie. A szczególnie dla Butlera, którego w Miami spisali na straty i potraktowali jak Nawrocki Pana Jerzego 

Weź chłopie już chociaż do działu NBA nie wpierdalaj na siłę tej polityki.

58 minut temu, vero1897 napisał(a):

Curry się skontuzjował dziś? Poza G1 Knicks nie dałem rady nic obejrzeć czy nadrobić a tu widzę underdogi wygrywają wszystko jak leci. Zbyt długa przerwa od grania nie wyszła nikomu na dobre jak widać.

Weź chłopie już chociaż do działu NBA nie wpierdalaj na siłę tej polityki.

No nie wiem kto na siłę wpierdala politykę do działu NBA ? Przecież to nie ja dałem wstawkę o waleniu konia pod aferkę nadgrodzkiego. Poza tym to żałuj że nie oglądasz tych PO , bo na razie są zajebiste przede wszystkim przez postawienie się Underdogów , fajne intensywne mecze z licznymi zwrotami akcji, często rozstrzygane w ostatnich sekundach 

11 minut temu, mayor napisał(a):

Poza tym to żałuj że nie oglądasz tych PO , bo na razie są zajebiste przede wszystkim przez postawienie się Underdogów , fajne intensywne mecze z licznymi zwrotami akcji, często rozstrzygane w ostatnich sekundach 

Ależ oglądam, nie widziałem tylko początku 2 rundy. Tylko na RS mam już co roku z grubsza wywalone.

Liczę na wpierdol, wyrzucenie trenera którego prowadzenie czołowego zespołu w NBA przerasta i zaciśnięcie zębów bo podatek trzeba placic

1 minutę temu, Qbajag napisał(a):

Co tu się dzieje w 4q :)

No Knicks na 2 minuty przed końcem wyszli na prowadzenie i wygrywają 0-2

Jakie frajerstwo. Tego to nawet Spiker Lee by nie wymyślił