sHHeba Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu taki sam "szlam" jak za późnych Bad Boysów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ja próbowałem to oglądać ale po 2 kwarcie się poddałem, widzę że dużo nie straciłem. moglbys mi nie obrzydzac playoffow? dzieki Edytowane 18 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Dynastia, k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu ale Towns teraz polecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Karletto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Karl- Anthony Edwards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) nie wiadomo ktory lepszy rzut ten fadeaway za 2 czy ta troja Detroit oszukani na 3 wolne hahha, tam byl faul przy rzucie Hardawaya Jr. Edytowane 18 godzin temu przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 59 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Towns za to prucie się i zgrywanie kozaka to wiadomo co w co i gdzie by dostawał codziennie. Teraz nim jeszcze Harris pomiata. Miękiszon Może i Harris pomiatał Townsem. Na koniec KAT pomiatał całym Detroit lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu te posiadania od 1:30 left wszystkie ktore Cade to byl k**** kryminał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Włączyłem spowrotem jak widziałem że doszli. Taki miękki ten faul, imho jak Hardaway nie protestował to nie było faulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu chyba powinny byc te osobiste przy rzucia ale Knicksom sie sfarciło bo to nie było tak ewidentne. Za to Bronson i Towns w koncowce to była klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Cade się obsrał na miętowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Przy tym ostatnim rzucie tylko jedną powtórkę widziałem więc ciężko powiedzieć ze 100% pewnością ale wydawało mi się jakby to rzucający bardziej był zainteresowany złapaniem kontaktu niż rzutem. Ale to trzeba na spokojnie, usiąść i obejrzeć powtórki Edytowane 18 godzin temu przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): Cade się obsrał na miętowo Harris był na posterunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu bumpnal ktos Hardawaya lekko w locie przy oddawaniu rzutu, imo jakby Detroit mieli challenge to by byly wolne, mozna w ogole brac challenge jak juz jest konie czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 20 minut spóźnienia już w meczu Wolves Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Teraz, the_secret napisał(a): 20 minut spóźnienia już w meczu Wolves Lakers. czekają az postawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Mam w d... czy był tam jakiś minimalny faul czy nie, Knicks win baby Clutch player of the year? Raczej clutch player of the decade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Randle juz w 2 minucie zdazyl airballa walnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Ja bym ten faul na Hardaway'u gwizdnął i zdziwiłem się, że tego nie zrobili. Niby miękki faul ale mimo wszystko Hart w niego wleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi