antek Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Ależ asystka Jokera w ostatniej akcji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 (edytowane) Warriors 22 pts w 18min, po gamewinnerze nuggets oglądać takie gowno trzeba, jezus maryja Edytowane 27 Kwietnia 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 niesamowity jest Stefek; bez niego by nie wyszli z 30 pkt w 1st half a w drugiej połowie jeszcze wyzszy bieg włącza. Piękne jest to jak drze ryja na paytona żeby dał mu piłkę, a później kara Jabariego w ISO jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 ale sam mecz gnoj, niesamowicie c***owy basketb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 po jakiego huja sedziowie ogladaja kazda nieistotna przepychankę na boisku to ja ku... nie wiem. Tylko przedłużają te przerwy podczas meczu ze sie robi żenująco A Bridges poziom moich ulubinych wafli z Detroit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 k**** ale szarpana ta ofensywa Pistons, tego sie nie da ogladac , tam nie ma zadnych powtarzalnych zagrywek, huj wie o co w tej ofensywie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 A miałem pisac ze o dziwo Tawns nie robi głupich fauli od dawna i mnie wyjaśnił :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 dobrze ze podgonili bedzie co ogladac a potem szykujcie sie fani lakers by dostac mokro szmata w morde od 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Teraz, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): dobrze ze podgonili bedzie co ogladac a potem szykujcie sie fani lakers by dostac mokro szmata w morde od 21:30 Pokaż zakład na dziś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 (edytowane) 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Pokaż zakład na dziś xD jedyny jaki gralem to tamten i nie gram juz zadnego z nba play offs w tym sezonie nie jestem hazardzista z reszta nie mam obecnie zadnego konta sts. Edytowane 27 Kwietnia 2025 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 2 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): jedyny jaki gralem to tamten i nie gram juz zadnego z nba play offs w tym sezonie nie jestem hazardzista z reszta nie mam obecnie zadnego konta sts. Spoko, ja jakbym był to bym obstawił że zaraz koledzy się zlecą i Ci wytłumaczą żebyś sam sobie nie zaprzeczał xD Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Jeden wielki chaos na parkiecie aż ciężko się to ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Knicks z taka gra nie maja czego szukac w nastepnej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Najgorszy mecz tych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Towns za to prucie się i zgrywanie kozaka to wiadomo co w co i gdzie by dostawał codziennie. Teraz nim jeszcze Harris pomiata. Miękiszon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 2 minuty temu, LONGER01 napisał(a): Najgorszy mecz tych PO nie no przesadziles wszystkie czy cavs- miami czy ten rockets - gsw z wynikiem z rodem z lat 2005-2007 byly w huj gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 To po Knicksach dzisiaj chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Brunson słaba kość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Co ten Szruder w odstatniej akcji odjebal co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Ja próbowałem to oglądać ale po 2 kwarcie się poddałem, widzę że dużo nie straciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi