RonnieArtestics Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Luka znowu tatusiem wszystkich ciekawe czy Nico ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Doncic zmęczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Doncic zmęczony Jak to alkoholik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 @LAF odpal mecz i zobacz jakie cycki za Reddickiem siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 4 minuty temu, Koelner napisał(a): @LAF odpal mecz i zobacz jakie cycki za Reddickiem siedzą Sztuczne ale rzeczywiście fajne lebron drugi mecz z rzędu sabotuje, wtf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Rondel jaka odklejka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 3 godziny temu, Koelner napisał(a): @LAF odpal mecz i zobacz jakie cycki za Reddickiem siedzą Tak , ta blondynka chyba najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Nadchodzi wielki Lillard, bójcie się Celtics! Bucks są słabsi niż myślałem,nie wiedziałem, ze tam druga opcja jest Bobby Portis i zapomniałem kto tam na ławce siedzi, mecz się zaczyna 0:8, a ta kretyńska morda się przygląda zamiast brać czas i potem gonia caly mecz. Lillard słabo, ale jednak nie grał 5 tygodni, naiwnie liczylem ze odpali dzis 30 pkt. W drugiej rundzie to ja stawiam na Indianę z Cavs, podoba mi się ten team, bo to jest prawdziwy zespół w przeciwieństwie do Bucks bez trenera, którzy bez Giannisa nie istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Teresa jak jej akcja wychodzi to lubi przykozaczyc. Nie lubię tych popisów po udanej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Cavalnche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Donovan Mitchell przypomina sie , ze tez miał kosmiczne mecze w playoffach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 (edytowane) Heat to prawdziwa kultura organizacji, pure grit and grind, dalej walczo i faulujo przy -7 na 3! Sekundy do końca, loool PS. Kto mi wytłumaczy po co filipiński hall of famer wypuścił Jovica w końcówce? Koleś ma już chyba trzy airballe za trzy w tej serii. Dziś zacne 1/8 z dystansu. O k****, Butler już uszkodzony, wiec jest Kuminga, jest i Pat Spencer, czekamy na Lindy Watersa @Chytruz Edytowane 24 Kwietnia 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Bez butlera będzie 4-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Hardaway w gazie i Brunson chciał go ujebać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 co jest xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 (edytowane) 37 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): co jest xd Ty pytasz czy oznajmiasz? E: Townsowi jak rzut siedzi, jest całkiem dobrze, ale jak trzeba powalczyć o piłkę przy zbiórce to jest taka miękka faja, że nie mogę na niego patrzeć. Żelazna piątka Tibsa dzisiaj w formie, chyba dowiozą. Edytowane 25 Kwietnia 2025 przez Dziuseppe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 palpitacji serca mozna dostac. run - run - run - run...litosci!... 24 minuty temu, Dziuseppe napisał(a): Townsowi jak rzut siedzi, jest całkiem dobrze, ale jak trzeba powalczyć o piłkę przy zbiórce to jest taka miękka faja, że nie mogę na niego patrzeć. pasuja do siebie z brunsonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 8 minut temu, joe dumars napisał(a): palpitacji serca mozna dostac. run - run - run - run...litosci!... pasuja do siebie z brunsonem... Ale w końcówce trzeba przyznać, że mimo głupiego faulu, to KAT kluczowy blok + przechwyt, a Brunson ważne punkty i nie zesrał się przy FT jak Jokić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 NBA - magiczne rozgrywki gdzie 0,5 sekundy rozgrywają grubo ponad 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi