Skocz do zawartości

Jazda, Jazda czyli sezon 24/25 na żywo!

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, memento1984 napisał(a):

10min ATL-ORL, tak do przerwy, obejrzalem jeszcze TNT w przerwie i tyle.

szczescboze!

No sorry zapomniałem, że niektórych podnieca jeszcze apartheidowy Elon i jego pomarańczowy szef, chociaż chooj wie kto jest szefem, a kto podwładnym w tym duecie . NBA to nudy dla lewactwa 

jak widzę Buddy Hielda w meczach o stawkę to mam ochotę zmienić hobby na waterpolo czy innego krykieta. 

Update:

Podziemski co za chasedown blok dojebał, ale pasiaki muszą zadbać o jeszcze bardziej zaciętą końcówkę oczywiście… 

Edytowane przez RonnieArtestics

No to Rockets.

jezu jakos dowiezli to, 5 sekund do konca Grizzlies byli -3 i mieli pilke z boku i nagle zrobili 5 second violation przy wyprowadzaniu pilki w ostatniej akcji, gdzie ja juz tam dogrywke widzialem, 20 punktow przewagi zmarnowane i nerwowa koncowka niepotrzebna

PO Jimmy juz oficjalnie wrocil 38-7-6 na 60% nawet 2/4 za 3, bez jego performancu, by nie wygrali dzis, pod koniec RS juz widac bylo ze konczy z tymi 12 punktowymi wystepami i wjezdza na pelnej (tylko wolne do poprawy 12/18, dobrze miec drugiego goscia w teamie, ktory ot tak moze Ci dac 40 w PO na dobrej skutecznosci)

Curry i Butler razem dzis 75 punktow i oddali 31 wolnych, Curry jebaniutki jest clinic wszystkie wolne trafione, przede wszystkim te najwazniejsze w koncowce

Edytowane przez steve

Godzinę temu, steve napisał(a):

No to Rockets.

jezu jakos dowiezli to, 5 sekund do konca Grizzlies byli -3 i mieli pilke z boku i nagle zrobili 5 second violation przy wyprowadzaniu pilki w ostatniej akcji, gdzie ja juz tam dogrywke widzialem, 20 punktow przewagi zmarnowane i nerwowa koncowka niepotrzebna

No to chyba taki bonus za wyjebanie Jenkinsa tuż przed Play/inn/off/ami