ptak Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 rusza liga, w nocy mecz Celtics, pojawiłem się na forum po raz pierwszy od dłuższego czasu to założe temat o najlepszej drużynie NBA żadnych zmian w składzie nie ma, RS w Bostonie nikogo nie interesuje, bo żeby nie wejść do PO to musieliby stracić Tatuma z Brownem. Porzingis wróci pewnie w styczniu, do gry będzie nadawał się w marcu, Al będzie symulować grę a reszta będzie chciała awansować jak najmniejszym wysiłkiem. jeżeli będą mieć takie zdrowie jak w tym sezonie to powinni wygrać kolejny tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 dej ankietę ogólnie to się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 nie wiem czy jeszcze mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 wygląda to nieźle ale pierwszy mecz o niczym nie świadczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Celtowie nie biorą jeńców nawet w przekazie medialnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Ten mecz otwarcia to wyglądał bardziej na jakiś kolejny mecz serii Finals 2024. Ten sam poziom emocji. No , może ciut większy bo można było absorbować uwagę czy padnie rekord 3 FGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Tatum wjechał z buta, to jest ten sezon gdy przejmuje lige @Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Bądźmy poważni, Tatum to koleś który nigdy nie będzie twarzą ligi. Ale jest w idealnym dla siebie zespole. Tu jest świetny (suto opłacony) kolektyw i nawet jak Tatum a zdarza mu się to często zawali mecz to jest 5 zawodników którzy mogą poprowadzić Celtics do zwycięstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 11 godzin temu, ptak napisał(a): nie wiem czy jeszcze mogę. z mojej strony masz pozwolenie jeśli tu miałeś wątpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 To jest dla mnie niezmiernie ważna ale nie wiem jak to ogarnąć od strony technicznej a po za tym moja ankieta byłaby na poziomie tej z zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 11 godzin temu, Koelner napisał(a): Celtowie nie biorą jeńców nawet w przekazie medialnym. mocna grafika jak na ekipę która 11 z 18 mistrzostw zdobyła w 6-8 drużynowej lidze amatorów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Dajcie już kolejne pierścienie, nie ma sensu dalej grać. Będzie nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Ja mam tylko jedno pytanie w tym temacie. Nikt nie wpadł na pomysł aby ten baner wyprasować? Wyglądał słabo. Jak gacie Janusza który wrócił z chlania i postawił gniazdo orła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 39 minut temu, ignazz napisał(a): Ja mam tylko jedno pytanie w tym temacie. Nikt nie wpadł na pomysł aby ten baner wyprasować? cała kasa poszła na kontrakt jaylena browna i lige tatuma wiec nie starczylo na żelazko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 a są inne opcje prasowania żelazkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Ja mam tylko jedno pytanie w tym temacie. Nikt nie wpadł na pomysł aby ten baner wyprasować? Wyglądał słabo. Jak gacie Janusza który wrócił z chlania i postawił gniazdo orła. Po prostu Celtics tak rzadko zdobywają tytuły w czasach nowożytnych, że żadna osoba która była przy wieszaniu poprzedniego już tam nie pracuje i nie zostawiła nowym notatki o prasowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 W dniu 23.10.2024 o 22:52, the_secret napisał(a): Po prostu Celtics tak rzadko zdobywają tytuły w czasach nowożytnych, że żadna osoba która była przy wieszaniu poprzedniego już tam nie pracuje i nie zostawiła nowym notatki o prasowaniu Z czasem tkanina sie wyprostuje przy zwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Były pośmiechu.jki z baneru, ale tak naprawdę liczy się liga. Wiadomo, Krzysiu odpoczywa do stycznia bo nie jest potrzebny w RS. Problem robi się kiedy wypada ktoś jeszcze z podstawowej piątki a Celtics grają z jakimś poważnym rywalem. Tak było w meczu z GSW no i przegrana. W ataku to jest różnie, Tatum nie zawojuje ligi (mimo tego petem nie jest) ale obrona jest nadal nie niezłym poziomie. No Pritchard ma swoje 5 minut. Fajnie opisał powód swojej popularności, że to wynika z tego, że wygląda jak chłopak z sąsiedztwa. Najgorsze w Celtics to buty zawodników. Tatum tradycyjnie ma brzydkie a mój ulubieniec Brown to już w ogóle odleciał. Edytowane 11 Listopada 2024 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Brzydkie buty Browna to mały problem. On ostatnio brzydko gra. Bo nie gra. W co on gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 W koszykówkę. Ale fakt, ogólnie Celtics nie robią szału. Wynik jest niezły, styl kiepski. Tyle, za jak napisałem, grać to oni mają w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi