Skocz do zawartości

[2045] Power Rankingi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

na przyszłość sam nie składaj ofert za "podejrzanych" graczy jak Siakam

Nie składałem oferty za Siakama, mimo że w różnych konfiguracjach mi go wciskałeś :)

Znowu się będziesz obrażał i blokował kontakty? :)

30 minut temu, elwariato napisał(a):

Akurat Zu to broni jego gra, a to ze ktos ma nayebabe we łbie i uwaza sie za ostatniego sprawiedliwego to już nic sie z tym nie zrobi

Skoro taki dobry gracz, to czemu Trae oddałeś w pakiecie mając zespół do gry o najwyższe cele? 

Twój deal raczej temu przeczy.

W dniu 26.10.2024 o 15:17, julekstep napisał(a):

20. Rockets -> Jakby mi ktoś przed FA zapłacił za to żeby jak najgorzej obudować Hardena....to i tak nie zrobiłbym tego tak źle jak Kuba. Pójście w nazwiska, które dają głównie produkcję w O i mamy mały dramacik. Mimo wszystko będzie ciekawie zobaczyć jak Harden radzi sobie jako lider w sytuacji patologicznej po latach spędzonych w ciepłym kurwidołku w Illinois.

12 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

9. Houston Rockets - Pozyskanie Jamesa Hardena to zawsze wielka sprawa. I jak udało się do tego wyciągnąć Paytona, Vucevica i z draftu Cade to wydawało się, że możliwości stworzenia czegoś dużego są spore. Ale gdzieś kuba się pogubił, inwestycja w Love na pewno przepłacona, a i balans między atakiem, a obroną został mocno zachwiany, nie wspominając że GM potrafił sabotować zespół i wystawiać Love na PF, który już jako SF jest kopalnią punktów dla rywali. Tradycyjnie pochopnie zainwestowano w małe nazwiska za cenne picki i by ratować sezon trzeba było dalej przepłacać kolejnymi pickami. Na papierze to Rockets wydają się być najsłabszą obroną ligi. Czeka Nas wesoła koszykówka, ale raczej ze smutnym finishem. Pablo już czeka z pickami na Hardena, by znów oszwabić kumpla i poklepać go po plecach z odwiecznym na ustach "Texas forever!". Szkoda, że od dłuższego czasu słońce świeci tylko dla San Antonio... 

Jeszcze będziecie przepraszać Rockets!!!

Edytowane przez kuba2419

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Nie składałem oferty za Siakama, mimo że w różnych konfiguracjach mi go wciskałeś :)

Nie skladaleś? Mhhhm.

Raczej będę blokował, bo kończą się reakcjami na moją szkodę. Nie przyjęcie oferty za Ingrama - cyk wroga propaganda (tylko Szulima oznaczyłeś w swoim PR).

I zweryfikuj może pojęcie bycia sprawiedliwym. Zubaca nie ma w top10 TWOJEGO rankingu ogórów, po bardzo solidnych campach mieni się jako "potencjał na mocnego ogóra". Bo gra w Spurs i taka jest potrzeba chwili. EOT.

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Nie skladaleś? Mhhhm.

Raczej będę blokował, bo kończą się reakcjami na moją szkodę. Nie przyjęcie oferty za Ingrama - cyk wroga propaganda (tylko Szulima oznaczyłeś w swoim PR).

I zweryfikuj może pojęcie bycia sprawiedliwym. Zubaca nie ma w top10 TWOJEGO rankingu ogórów, po bardzo solidnych campach mieni się jako "potencjał na mocnego ogóra". Bo gra w Spurs i taka jest potrzeba chwili. EOT.

A czytałeś PR Wschodu, gdzie punktowałem już Zubaca, gdy był w Pacers jako problem?

A Ty budujesz twierdzę i sądzisz, że ma to związek z Brandonem Ingramem....

Jak uważasz, ale polecam jednak więcej dystansu :)

43 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Skoro taki dobry gracz, to czemu Trae oddałeś w pakiecie mając zespół do gry o najwyższe cele? 

Twój deal raczej temu przeczy.

Bo przeplacony a ja mam napchany budżet, sam dobrze wiesz, ale Zu za jakies 10mln to bylaby legit opcja. A Siakama juz z Qcinem dogadywałem, może przekombinuje standardowo ale imo oddalem dwóch git grajkow, ale jeden przeplacony, drugi troche statpader i bez umowy, za jednego legitnego na ktorym mam ok 7 baniek oszczednosci na nastepne fa

13 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

bóg raczej wiedzieć czym się kierował Krzemo, gdy inwestował w Jamala Murraya.

Kalkulacja była prosta. Murray miał przyzwoity skillset wyjściowy i większą szansę żeby odpalić na campach i wejść na wyższy poziom niż Rubio (który na 90% leci już tylko w dół), a nawet jeśliby nie odpali (co się niestety stało) łatwiej go będzie sprzedać dalej niż Rubio (co się powiodło).