Mar Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 (edytowane) FB#2 1. kfl 2. Krzemo 3. El-Manique 4. Marcel M 5. Ashigaru 6. bulek 7. Pachuco 8. blaugrana 9. Rashaun 10. Rigel Założy ktoś ligę? Edytowane 18 Października 2024 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku85 Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Można się dołączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 42 minuty temu, Raku85 napisał(a): Można się dołączyć ? Dopisuję cię. Ogarnia ktoś temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 @kfl @El-Maniaque @Marcel M @Ashigaru @bulek @blaugrana @Pachuco dołączajcie pod ww. linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfl Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Mi definitywnie nie pasuje 12.10 Może zróbmy ankiete jakąs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Mi tez nie pasuje, wolałbym w tygodniu @Raku85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Jaki ww. link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 heh no był rano jeszcze , ale chyba @Raku85 skasował ligę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Dawać jeszcze ostatniego i mamy komplecik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 10 godzin temu, obi napisał(a): Dawać jeszcze ostatniego i mamy komplecik! Mogę być tym ostatnim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 12 minut temu, Rigel napisał(a): Mogę być tym ostatnim? jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) Odnowiłem zeszłoroczna ligę, automatycznie: ja, @kfl i @El-Maniaque jesteśmy już zapisani Zapraszam resztę @Ashigaru @Marcel M @bulek @Pachuco @blaugrana @Raku85 @Rigel Link: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/90136/invitation?key=df2d6683f549d44b&soc_trk=lnk&ikey=adc5ec69828bb1bc A i jak utworzycie drużyny to napiszcie kto jest kto. Edytowane 11 Października 2024 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 @Marcel M dodałeś 2 drużyny, którą wywalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel M Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Przepraszam, usuńcie tą marcel matchless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 to czekamy na @bulek @blaugrana @Raku85 i @Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Jeśli chodzi o draft, to też w najbliższą sobotę wolałbym nie. Może być w tygodniu około 21 czy 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 najbliższa sobota na bank odpada zresztą zbierzmy najpierw 10 drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Co do draftu to mam w innych ligach 16.10 i 22.10. Jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Jestem. Kogo nie ma jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 7 godzin temu, bulek napisał(a): Jestem. Kogo nie ma jeszcze? @Raku85 grasz z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi