Skocz do zawartości

Sezon 2024/25 Liga III South

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

y.thumb.jpg.3dd0e1fb16deaad9547d07efb5d300ca.jpgHej,

Hej,

Powyżej tabela końcowa, mały edit : 3 miejsce Funk Volume 4 Bigfucker, mieliśmy jednego olewusa Sylwinho, a szkoda bo ten sezon był bogaty w spektakularne kontuzje i można było śmiało walczyć na Fasach o niezłą produkcje, dzięki za grę Panowie, do następnego.

W dniu 15.04.2025 o 15:48, bigfucker napisał(a):

y.thumb.jpg.3dd0e1fb16deaad9547d07efb5d300ca.jpgHej,

Hej,

Powyżej tabela końcowa, mały edit : 3 miejsce Funk Volume 4 Bigfucker, mieliśmy jednego olewusa Sylwinho, a szkoda bo ten sezon był bogaty w spektakularne kontuzje i można było śmiało walczyć na Fasach o niezłą produkcje, dzięki za grę Panowie, do następnego.

No dzięki za to ze uczciwie sprostowałes, tez zauważyłem ze mam wygrana kategorie a Ty nie :))

dizeki za sezon. Doncic + Jokic to chyba byla zacna taktyka na pierwsze miejsce, ale gdy Doncic się połamał zabrakło mi cierpliwosci i oddałem go za Kyrie, który połamał się później… później wiec musiałem dużo rzeźbić żeby utrzymać to podium. Jednak serbski GoAT to samograj bo dał radę zrobic podium z bandą free agents + Josh hart :D 

PS. ingram ty ciulu, 25$ wydałem na ciebie. Stawiam ze każdy inny grajek za ta cenę jako trzeci do big3 dałby ostatecznie zwycięstwo w lidze. 

21 godzin temu, karl napisał(a):

zwyciestwo w ostatnim dniu. I to 2.5 pkt nadrobione.  Fajnie jakby ktos opisal w szczegolach w jakich kategoriach nastapilo przesuniecie i o ile. 

Nie wiem jak to wyglądało z tym pierwszym miejscem ale Ja np miałem megadylemat ostatniego dnia, bo mogłem nadrobic trzy inne kategorie po 1 pkt, ale wiedziałem tez ze mógłbym zyskać 2pkt w Turnovers gdybym nikogo nie wystawił ostatniego dnia. No i ostatecznie zdecydowałem się wystawić skład i wyszedłem na 0, bo 2 z 3 pkt o których mowie odrobiłem, ale za to straciłem tez dwa w TO. 

W dniu 15.04.2025 o 15:25, karl napisał(a):

zwyciestwo w ostatnim dniu. I to 2.5 pkt nadrobione.  Fajnie jakby ktos opisal w szczegolach w jakich kategoriach nastapilo przesuniecie i o ile. 

Gratulacje bo to ze mną 🤦‍♂️ jednak niepilnowanie slotow kosztowało zwycięstwo ale nie jest źle ;)