wiLQ Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III North w sezonie 2024/25 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Leszczur [komisz] Raven2156 Skam2 thompkins hasek bulls2006 t3jlor Alonzo Regis nawciarz 24kobe8 Knotai Multimaster Tocheck barcelowicz W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top5 awansuje do ligi II. Spadkow nie bedzie, ale prosba o gre do konca by nie psuc zabawy pozostalym, zas olanie gry może zablokowac awans [a co roku zwalnia sie kilka wolnych miejsc wyzej!]. Byc moze dolaczy jeszcze paru GMow jesli sie zapisza jacys do rozgrywek. Komisarzem ligi jest Leszczur jako najbardziej doswiadczony GM ktory zgodzil sie pelnic ta funkcje Planowany termin draftu - 14.10. Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/120055 Edytowane 13 Października 2024 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 (edytowane) Male podsumowanie na dzień dzisiejszy. W lidze na Y! zameldowało się 9 z 13 managerów. Odnosnie treminu draftu mamy glosy 7 uczestników i - o zgrozo - żaden termin nie pasuje wszystkim. Najlepiej wygląda 9 października (poza Hasek), 14 października (poza Nawciarz) i 21 października (poza Hasek). Dajcie znać czy nie pasuje Wam cały ten dzień, czy tylko godzina (21:00). Może damy radę coś dopasować. Ankieta draftowa jest otwarta do poniedziałku, wiec oddawajcie glosy żeby był czas na dopinanie szczegółów. Edytowane 4 Października 2024 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Ja mogę we wtorki i czwartki, ale najwcześniej 21.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasek Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 9.10 cały dzień mi nie pasuje, a 21.10 musiałbym skończyć przed 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Panowie, Coraz bardziej wygląda na to, ze musimy draftowac w poniedziałek 14 października. @Nawciarz - potrzebuję info od Ciebie jak wyglądasz z innymi godzinami niż 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 6 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 15 października wstaje o 4 rano więc dzień wcześniej zaczynać draft o 21 to tak średnio mi pasuje. Jakby dało radę zacząć chociaż z godzinę wcześniej to wtedy by było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Prośba do @Skam2, @hasek, @bulls2006 @t3jlor @Regis o zmianę nazwy druzyny w lidze (tylko do czasu az bedziemy w komplecie), bo nie wiem kto jeszcze nie dołączył do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skam2 Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Draft ustalamy na 14 października. Zaczynamy o godzinie 20:00 (na prośbę Nawciarza) a nie 21:00. Ustawienia ligi zostały poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 U mnie cerveza Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku85 Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Macie miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Mamy juz 15 managerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Ustawiam następujące parametry draftu: Czas na nominację - 30 sekund. Czas na podbicie - 20 sekund. Powinniśmy się wyrobić w 2 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Ja bym to jeszcze skrócił do 20/10, spokojnie starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 @Leszczur jest prośba o przesunięcie draftu na 20:20, bo nie będzie kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 7 godzin temu, Dida.84 napisał(a): @Leszczur jest prośba o przesunięcie draftu na 20:20, bo nie będzie kompletu. Dobra, ale skracam czasy na wywołania i licytację tak żebyśmy skończyli o tej samej porze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcelowicz Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Można zrobić zamianę lig? Chciałbym się przenieść z South, gdyż bardziej odpowiada mi tutejsza pora draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Jeśli znajdziesz kogoś idącego w drugą stronę, to pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcelowicz Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 @Dida.84 widzę, że wolisz późniejszą godzinę draftu. Może chciałbyś zmienić ligę na South? Dzień draftu ten sam, godzina 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 My chcemy grać w jednej lidze z @T-Pro82, więc musiałbyś znaleźć jeszcze jednego chętnego na wymianę jak Ci bardzo zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi