wiLQ Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II East w sezonie 2024/25 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: FC Wrocław Kfl MKA szogo 123 gruda82 bulek [komisz] El chapo gogalq Racza tweetas J_Krecidlo Siner dannygd W sumie 14 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I i najnizsze 5 miejsc spada na poziom III. Komisarzem ligi jest bulek ponownie zgodzil sie pelnic ta zaszczytna funkcje Termin draftu - Link do ligi na Yahoo - Edytowane 16 Października 2023 przez wiLQ (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 jestem, Blockbuster, będzie ankietka z terminami draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 W dniu 2.10.2024 o 18:57, tweetas napisał(a): jestem, Blockbuster, będzie ankietka z terminami draftu? Będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 (edytowane) Ankieta draftowa, sorka za opóźnienie, ale zdązymy. https://framadate.org/9ou3xsmb3oxpf6lt Edytowane 6 Października 2024 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 (edytowane) Nie widzę na lidze użytkownika @J_Krecidlo Proszę o zalogowanie. Edytowane 8 Października 2024 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku85 Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Jak zrezygnował to mogę go zastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J_Krecidlo Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Nie zrezygnował, przepraszam – zapomniałem się dopisać do ligi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Draft 16.10. 21.00!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Jaki jest link do ligi na Yahoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/64824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Żarło dobrze to wyleciał Franz, który pod nieobecność Banchero wymiatał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 @bulek możesz cofnąć mój ruch, miałem wyrzucić carringtona a nie coulibaly, przy pobraniu anthonego. Kliknąłem nie tego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 W dniu 9.12.2024 o 06:19, MKA napisał(a): @bulek możesz cofnąć mój ruch, miałem wyrzucić carringtona a nie coulibaly, przy pobraniu anthonego. Kliknąłem nie tego zawodnika. Done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Dzieki za caly sezon, ciekawa koncowka, fajne wymiany. Po drafcie wiedzialem ze latwo nie bedzie bo poszedl mi srednio. Robilem go prowadzac samochod xd Niestety musialem w tym czasie pracowac i wyszlo slabo. Poczatek sezonu raczej szorowalem po dnie ale potem jakims cudem udalo sie z tego wyjsc. Mysle ze wymiana z bulkiem Danielsa za mojego wigginsa i claxtona duzo pomogla. W ogole fajne przyjemne negocjacje w obu wymianach. Co ciekawe ostatni punkt dzieki ktoremu wywalczylem drugie miejsce zapewnil mi scottie barnes ktory spudlowal jeden rzut wolny w drugiej polowie takze super emocje w ostatnim dniu sezonu regularnego. Do zobaczenia za pol roku Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi