Skocz do zawartości

Sezon 2024/25 Liga II East

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II East w sezonie 2024/25

Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]:

FC Wrocław
Kfl
MKA
szogo
123
gruda82
bulek [komisz]
El chapo
gogalq
Racza
tweetas
J_Krecidlo
Siner
dannygd

W sumie 14 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I i najnizsze 5 miejsc spada na poziom III.

Komisarzem ligi jest bulek ponownie zgodzil sie pelnic ta zaszczytna funkcje 😉

Termin draftu -

Link do ligi na Yahoo -

Edytowane 16 Października 2023 przez wiLQ (wyświetl historię edycji)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Dzieki za caly sezon, ciekawa koncowka, fajne wymiany.
Po drafcie wiedzialem ze latwo nie bedzie bo poszedl mi srednio. Robilem go prowadzac samochod xd Niestety musialem w tym czasie pracowac i wyszlo slabo.
Poczatek sezonu raczej szorowalem po dnie ale potem jakims cudem udalo sie z tego wyjsc.
Mysle ze wymiana z bulkiem Danielsa za mojego wigginsa i claxtona duzo pomogla. W ogole fajne przyjemne negocjacje w obu wymianach.

Co ciekawe ostatni punkt dzieki ktoremu wywalczylem drugie miejsce zapewnil mi scottie barnes ktory spudlowal jeden rzut wolny w drugiej polowie :D takze super emocje w ostatnim dniu sezonu regularnego.

Do zobaczenia za pol roku Panowie :)

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.