Skocz do zawartości

Sezon 2024/25 Liga I

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, barcalover napisał(a):

Osobiście mam wrażenie, że tym razem pierwsze 10% sezonu jest wyjątkowo flukowe, zwłaszcza pod kątem % z gry i ft.

Akurat ta czesc chyba zawsze byla prawdziwa? Bo regularnie ktos zaczynal sezon z FG na poziomie 35% czy nagle kaleczyl FT%, ale to sie raczej wyrownuje na wiekszej probce.

Wg mnie na ten moment najwazniejsze sa minuty i jak kogos mialem jako startera/lawkowicza, a gra ogony/duzo to juz powod do duzej zmiany w ocenie.

Ja jak widać bardzo słabiutko a na pewno przyczyniły się do tego kontuzje Quickleya i Bane oraz gra poniżej oczekiwań takich grajków jak Amen i Podziemski oraz blokujący mniej niż można było oczekiwać Claxton i Lively oraz ceglacy Sengun. Na plus gra Harta  i Siakama oraz pobranie Missi.

Jak również widać potrzebuje/szukam steali, asyst i bloków.

Dalej poszukuje takich ludków jak: Tyus Jones, A.Reaves, D.Daniels, C.Braun, Pippen, J.Suggs, Jalen Williams, Jalen Johnson, Evan Mobley W.Kessler

Na sprzedaż za odpowiednią cenę praktycznie wszyscy może poza Quickleyem (niech pogra to się zobaczy) i  Sengunem (w końcu zacznie trafiać na poziomie 50%). Pojedynczo lub w pakietach wersje 1za1, 2za2, 2za1, 3za1, 3za2

Zainteresowanych zapraszam do negocjacji na privie tutaj lub na czacie prywatnym Yahoo (w apce naprawdę łatwo się w ten sposób gada bo to jak messenger)

Edytowane przez Mikowal83

5 godzin temu, julekstep napisał(a):

eeej było pisać że dajesz tak tanio Bane'a to bym dał za niego luźno Nurka + jakiś bonus (Kuzma czy cuś)

:( 

Trzeba było spytać o Bane 😏 Tymczasem napisałeś że u mnie bieda w tym temacie (SG ze stealami i trójkami).

Zawsze nagle się chętni znajdują jak już dojdzie do wyniany🤷

Ale uspokoje cie bo nie dałbym ci go za Nurka z Kuzmą 😛

7 minut temu, Mikowal83 napisał(a):

Trzeba było spytać o Bane 😏 Tymczasem napisałeś że u mnie bieda w tym temacie (SG ze stealami i trójkami).

Zawsze nagle się chętni znajdują jak już dojdzie do wyniany🤷

Ale uspokoje cie bo nie dałbym ci go za Nurka z Kuzmą 😛

myślałem że Bane za Nurka nie wchodzi w grę a sam Nurek więcej wart niż ciągle połamany Hartenstein przecież :P 

Edytowane przez julekstep

oj po kontuzji Cheta chyba tylko kontuzja Jokica może coś zmienić jeśli chodzi o wygraną bo strasznie siedli @wiLQ uzupełniacze. mimo że Poole i Powell raczej za chwilę powinni zejść na ziemię ale przy tak grającym Jokerze naprawdę niewiele trzeba robić by to dowieźć

6 godzin temu, goozman napisał(a):

oj po kontuzji Cheta chyba tylko kontuzja Jokica może coś zmienić jeśli chodzi o wygraną bo strasznie siedli @wiLQ uzupełniacze. mimo że Poole i Powell raczej za chwilę powinni zejść na ziemię ale przy tak grającym Jokerze naprawdę niewiele trzeba robić by to dowieźć

Chcialbym zwrocic uwage, ze aktualnie nie mam zadnego zdrowego PFa w skladzie...

6 godzin temu, Mikowal83 napisał(a):

Miałem nosa a raczej farta żeby Hartensteina pozyskać. Wraca za 2-3 tygodnie to bez Cheta pogra 1,5-2 miesiące 😏😁

A jestes pewny, ze Hartenstein bez Cheta bedzie wiecej warty niz Bane? Oraz ze rozegra wiecej gier w sezonie?
Bo jednak drogo zaplaciles za tego "farta" ;-]

7 minut temu, Tecu napisał(a):

@wiLQ by ewentualnie przeszedł deal to muszę niestety kogoś zrzucić? 

Przy nierownej liczbie graczy w wymianie tak jest, ale najwygodniej dorzucac do trejdu tego kogo by sie wywalilo.
Zawsze ktos w skladzie ma najblizej do bycia na waiverach ;-]
Choc czasem mozna tego zalowac... np dlaczego wywalilem Easona?!

5 minut temu, wiLQ napisał(a):

Przy nierownej liczbie graczy w wymianie tak jest, ale najwygodniej dorzucac do trejdu tego kogo by sie wywalilo.
Zawsze ktos w skladzie ma najblizej do bycia na waiverach ;-]
Choc czasem mozna tego zalowac... np dlaczego wywalilem Easona?!

Ale nie jest nierówno, tylko w międzyczasie na inj gracz stracił ten znaczek a jedynym z tym znaczkiem mam tylko Hartensteina. 

Przy okazji, jest szansa by w przyszłym sezonie był znaczek inj+ czy też nie przewidujesz tej zmiany? 

15 minut temu, wiLQ napisał(a):

Aaaa, pomieszalo mi sie ktorej druzyny ten problem dotyczy.
Sprawdz czy mozesz wrzucic Hartensteina na ILa jak wisi w wymianie?

chyba musiałoby byc ustawienie: "Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot" na YES

17 minut temu, wiLQ napisał(a):

Aaaa, pomieszalo mi sie ktorej druzyny ten problem dotyczy.
Sprawdz czy mozesz wrzucic Hartensteina na ILa jak wisi w wymianie?

Nie mogę. 

1 minutę temu, goozman napisał(a):

chyba musiałoby byc ustawienie: "Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot" na YES

Tego nie można zmienić? 

2 minuty temu, goozman napisał(a):

Dokładnie 

23 minuty temu, Tecu napisał(a):

Ale nie jest nierówno, tylko w międzyczasie na inj gracz stracił ten znaczek a jedynym z tym znaczkiem mam tylko Hartensteina. 

Przy okazji, jest szansa by w przyszłym sezonie był znaczek inj+ czy też nie przewidujesz tej zmiany? 

Pisałem przed sezonem że biorąc pod uwagę że w dzisiejszych czasach ciągle są jakieś kontuzje a na status IL na Yahoo czeka się aż trzy mecze chyba że od razu wiadomo że to będzie dłuższa pauza, to już w zeszłym roku należało poważnie to rozważyć i wprowadzić od tego sezonu zamiast IL to IL+