wiLQ Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 3 minuty temu, barcalover napisał(a): Osobiście mam wrażenie, że tym razem pierwsze 10% sezonu jest wyjątkowo flukowe, zwłaszcza pod kątem % z gry i ft. Akurat ta czesc chyba zawsze byla prawdziwa? Bo regularnie ktos zaczynal sezon z FG na poziomie 35% czy nagle kaleczyl FT%, ale to sie raczej wyrownuje na wiekszej probce. Wg mnie na ten moment najwazniejsze sa minuty i jak kogos mialem jako startera/lawkowicza, a gra ogony/duzo to juz powod do duzej zmiany w ocenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 (edytowane) Ja jak widać bardzo słabiutko a na pewno przyczyniły się do tego kontuzje Quickleya i Bane oraz gra poniżej oczekiwań takich grajków jak Amen i Podziemski oraz blokujący mniej niż można było oczekiwać Claxton i Lively oraz ceglacy Sengun. Na plus gra Harta i Siakama oraz pobranie Missi. Jak również widać potrzebuje/szukam steali, asyst i bloków. Dalej poszukuje takich ludków jak: Tyus Jones, A.Reaves, D.Daniels, C.Braun, Pippen, J.Suggs, Jalen Williams, Jalen Johnson, Evan Mobley W.Kessler Na sprzedaż za odpowiednią cenę praktycznie wszyscy może poza Quickleyem (niech pogra to się zobaczy) i Sengunem (w końcu zacznie trafiać na poziomie 50%). Pojedynczo lub w pakietach wersje 1za1, 2za2, 2za1, 3za1, 3za2 Zainteresowanych zapraszam do negocjacji na privie tutaj lub na czacie prywatnym Yahoo (w apce naprawdę łatwo się w ten sposób gada bo to jak messenger) Edytowane 7 Listopada 2024 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 just when i thought i was out, they pull me back in! gdy sądziłem, że powoli wychodzę z dołka podraftowego Maxey usieczon... jak grać panie, jak grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 7 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): na pewno przyczyniły się do tego kontuzje pls, chciałbym mieć takie zdrowie aktualnie 5 znaczków INJ w składzie, gdzie nie draftowałem żadnego połamańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 5 minut temu, julekstep napisał(a): pls, chciałbym mieć takie zdrowie aktualnie 5 znaczków INJ w składzie, gdzie nie draftowałem żadnego połamańca To dawaj ponegocjujemy to może pomogę ci się wzmocnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 18 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): To dawaj ponegocjujemy to może pomogę ci się wzmocnić ja szukam NA ZABÓJ SG (ze stealami i trójkami) a u Ciebie niestety też bieda w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 W dniu 8.11.2024 o 00:53, Mikowal83 napisał(a): To dawaj ponegocjujemy to może pomogę ci się wzmocnić eeej było pisać że dajesz tak tanio Bane'a to bym dał za niego luźno Nurka + jakiś bonus (Kuzma czy cuś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 5 godzin temu, julekstep napisał(a): eeej było pisać że dajesz tak tanio Bane'a to bym dał za niego luźno Nurka + jakiś bonus (Kuzma czy cuś) Trzeba było spytać o Bane Tymczasem napisałeś że u mnie bieda w tym temacie (SG ze stealami i trójkami). Zawsze nagle się chętni znajdują jak już dojdzie do wyniany Ale uspokoje cie bo nie dałbym ci go za Nurka z Kuzmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 (edytowane) 7 minut temu, Mikowal83 napisał(a): Trzeba było spytać o Bane Tymczasem napisałeś że u mnie bieda w tym temacie (SG ze stealami i trójkami). Zawsze nagle się chętni znajdują jak już dojdzie do wyniany Ale uspokoje cie bo nie dałbym ci go za Nurka z Kuzmą myślałem że Bane za Nurka nie wchodzi w grę a sam Nurek więcej wart niż ciągle połamany Hartenstein przecież Edytowane 10 Listopada 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 oj po kontuzji Cheta chyba tylko kontuzja Jokica może coś zmienić jeśli chodzi o wygraną bo strasznie siedli @wiLQ uzupełniacze. mimo że Poole i Powell raczej za chwilę powinni zejść na ziemię ale przy tak grającym Jokerze naprawdę niewiele trzeba robić by to dowieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Miałem nosa a raczej farta żeby Hartensteina pozyskać. Wraca za 2-3 tygodnie to bez Cheta pogra 1,5-2 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 6 godzin temu, goozman napisał(a): oj po kontuzji Cheta chyba tylko kontuzja Jokica może coś zmienić jeśli chodzi o wygraną bo strasznie siedli @wiLQ uzupełniacze. mimo że Poole i Powell raczej za chwilę powinni zejść na ziemię ale przy tak grającym Jokerze naprawdę niewiele trzeba robić by to dowieźć Chcialbym zwrocic uwage, ze aktualnie nie mam zadnego zdrowego PFa w skladzie... 6 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): Miałem nosa a raczej farta żeby Hartensteina pozyskać. Wraca za 2-3 tygodnie to bez Cheta pogra 1,5-2 miesiące A jestes pewny, ze Hartenstein bez Cheta bedzie wiecej warty niz Bane? Oraz ze rozegra wiecej gier w sezonie? Bo jednak drogo zaplaciles za tego "farta" ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Timingi mi zupełnie nie wychodzą w tym sezonie @wiLQ by ewentualnie przeszedł deal to muszę niestety kogoś zrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 7 minut temu, Tecu napisał(a): @wiLQ by ewentualnie przeszedł deal to muszę niestety kogoś zrzucić? Przy nierownej liczbie graczy w wymianie tak jest, ale najwygodniej dorzucac do trejdu tego kogo by sie wywalilo. Zawsze ktos w skladzie ma najblizej do bycia na waiverach ;-] Choc czasem mozna tego zalowac... np dlaczego wywalilem Easona?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 5 minut temu, wiLQ napisał(a): Przy nierownej liczbie graczy w wymianie tak jest, ale najwygodniej dorzucac do trejdu tego kogo by sie wywalilo. Zawsze ktos w skladzie ma najblizej do bycia na waiverach ;-] Choc czasem mozna tego zalowac... np dlaczego wywalilem Easona?! Ale nie jest nierówno, tylko w międzyczasie na inj gracz stracił ten znaczek a jedynym z tym znaczkiem mam tylko Hartensteina. Przy okazji, jest szansa by w przyszłym sezonie był znaczek inj+ czy też nie przewidujesz tej zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Aaaa, pomieszalo mi sie ktorej druzyny ten problem dotyczy. Sprawdz czy mozesz wrzucic Hartensteina na ILa jak wisi w wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 15 minut temu, wiLQ napisał(a): Aaaa, pomieszalo mi sie ktorej druzyny ten problem dotyczy. Sprawdz czy mozesz wrzucic Hartensteina na ILa jak wisi w wymianie? chyba musiałoby byc ustawienie: "Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot" na YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 17 minut temu, wiLQ napisał(a): Aaaa, pomieszalo mi sie ktorej druzyny ten problem dotyczy. Sprawdz czy mozesz wrzucic Hartensteina na ILa jak wisi w wymianie? Nie mogę. 1 minutę temu, goozman napisał(a): chyba musiałoby byc ustawienie: "Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot" na YES Tego nie można zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 1 minutę temu, Tecu napisał(a): Tego nie można zmienić? komisz może. tylko inni mogą mieć zastrzeżenia, że do tej pory nie mogli prosto z waivers brać ludków na INJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 2 minuty temu, goozman napisał(a): chyba musiałoby byc ustawienie: "Allow injured players from waivers or free agents to be added directly to injury slot" na YES Dokładnie 23 minuty temu, Tecu napisał(a): Ale nie jest nierówno, tylko w międzyczasie na inj gracz stracił ten znaczek a jedynym z tym znaczkiem mam tylko Hartensteina. Przy okazji, jest szansa by w przyszłym sezonie był znaczek inj+ czy też nie przewidujesz tej zmiany? Pisałem przed sezonem że biorąc pod uwagę że w dzisiejszych czasach ciągle są jakieś kontuzje a na status IL na Yahoo czeka się aż trzy mecze chyba że od razu wiadomo że to będzie dłuższa pauza, to już w zeszłym roku należało poważnie to rozważyć i wprowadzić od tego sezonu zamiast IL to IL+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi