julekstep Opublikowano 4 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 2 minuty temu, Szulim napisał(a): Ja wybiorę rano bo mi Sylwek pick podjebal ahh ten potężny 22 pick Magic dobrze że posłuchałeś @Pablo81 i nim nie handlowałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Harden nadchodzi!!! Rockets nadchodzi!!! Texas forever! Sonics w strachu Bedzie rywal do walki o 9 seed! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 6 minut temu, julekstep napisał(a): Sonics w strachu Bedzie rywal do walki o 9 seed! 9 seed to będzie miał ten dodatkowy team, który wypchniemy z ósemki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 wieje w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 51 minut temu, Koelner napisał(a): wieje w c*** ..bo @julekstep zamiast zmienić zasady draftu o czym gadamy od lat pitoli o d.. Marynie tylko udając dyktatora z dykty.. Po 13 picku 3h na wybór od godz. 6.00 do północy i I rundę kończymy w 3 dni, a później następne 3 dni na II rundę i po drafcie. Za mnie od 20 października na FA będzie bidował @kuba2419 bo przez jakieś z d.. picki z trzeciej dziesiątki, które i tak większości zostaną zwolnione po 2 latach tracimy jak co draft niepotrzebnie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 5 minut temu, Alonzo napisał(a): tracimy jak co draft niepotrzebnie czas To jest budowanie napięcia przed nowym sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Chyba jakieś FA dłużej trwało niż sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 10 minut temu, Alonzo napisał(a): ..bo @julekstep zamiast zmienić zasady draftu o czym gadamy od lat pitoli o d.. Marynie tylko udając dyktatora z dykty.. Po 13 picku 3h na wybór od godz. 6.00 do północy i I rundę kończymy w 3 dni, a później następne 3 dni na II rundę i po drafcie. Za mnie od 20 października na FA będzie bidował @kuba2419 bo przez jakieś z d.. picki z trzeciej dziesiątki, które i tak większości zostaną zwolnione po 2 latach tracimy jak co draft niepotrzebnie czas. No to po 20 października można uderzać z ofertami za braci Lopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 pozostaje tylko napisac tekst, pewnego uzytkownika tego forum, ktory utkwil na stale w mej pamieci..... "Czekanie w tej grze, ma swój urok" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): No to po 20 października można uderzać z ofertami za braci Lopez Japa przyszły 9 seedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 A co takiego uczynił Sengun w tej lidze aby poszedł wysoko ? Przecież w redrafcie patrząc na Real to Ja biorę wyżej Cade , Barnes , Suggs. Przecież nawet ostatni sezon Jalen Johnson miał lepszy. Jonathan woła dużo a Cam miał mega mecze. Wiadomo , że jako podkoszowy ma dodatkowe punkty bo jest mało dobrych graczy na tej pozycji w lidze ( Zu jest lepszy w realu od niego a jakoś w simce nie powala ). Austin , Hauser niżej od Garuby ? Halo czy to jakiś żart czy o co biega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 26 minut temu, LAF napisał(a): A co takiego uczynił Sengun w tej lidze aby poszedł wysoko ? Przecież w redrafcie patrząc na Real to Ja biorę wyżej Cade , Barnes , Suggs. Przecież nawet ostatni sezon Jalen Johnson miał lepszy. Jonathan woła dużo a Cam miał mega mecze. Wiadomo , że jako podkoszowy ma dodatkowe punkty bo jest mało dobrych graczy na tej pozycji w lidze ( Zu jest lepszy w realu od niego a jakoś w simce nie powala ). Austin , Hauser niżej od Garuby ? Halo czy to jakiś żart czy o co biega ? Ale to jest simka a nie RL NBA. Tutaj czy ktoś wypali zależy od campów a nie od tego jak grał w RL ostatni sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Ale to jest simka a nie RL NBA. Tutaj czy ktoś wypali zależy od campów a nie od tego jak grał w RL ostatni sezon. Niby tak , ale ktoś musi jakieś początkowe statystki im nadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Przeginacie pałę z tym draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Teraz, Koelner napisał(a): Przeginacie pałę z tym draftem. Któregoś roku zbiorę z 8-10 randomowych picków z końca I rundy i będę wybierał co 23h i 59min. Jak się dołączysz, to rozłożymy simkę draftem na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 15 minut temu, Koelner napisał(a): Przeginacie pałę z tym draftem. Wyluzuj, napij się wódeczki Nie ma pośpiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 1 minutę temu, LAF napisał(a): Wyluzuj, napij się wódeczki Nie ma pośpiechu Dzisiaj tylko piwo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Ja to zawsze miałem zwalę z tych GM co tak długo wybierali. I zawsze nie atakowałem nikogo z nicku a i tak zawsze te same gawrony odpisywały Z oburzeniem że poganiam poprzez śmiech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 ja pamietam, przez pierwsze lata sie dopierdalalem, ze nie ma simek na czas (a byla jedna dziennie ) i o takie tam inne. Teraz w sumie, to mam to w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 3 godziny temu, Ice23 napisał(a): ja pamietam, przez pierwsze lata sie dopierdalalem, ze nie ma simek na czas (a byla jedna dziennie ) i o takie tam inne. Teraz w sumie, to mam to w dupie Potwierdzam, pamiętam komentarze do mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi