Skocz do zawartości

[2045] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.09.2024 o 17:04, kuba2419 napisał(a):

Wysoko poszedł 😲

W tamtym roku zjebalem z Avdija, a Giddey to podobny prospekt więc chciałem sobie odbić :)

Poza tym lepszy od niego wydaje się tylko Johnson, ale on ma niższy sufit niż Giddey, na obecnym etapie Pistons wybieram większe ryzyko, ale równocześnie większy potencjał ponad obecny impact. 

Mogę podejrzeć gdzieś stare składy, żeby sprawdzić komu mogę zastrzec birdy?

9 minut temu, Koelner napisał(a):

Obstawiam jak co roku “Z dużej chmury mały deszcz” . W 1 rundzie przedłużą najciekawsze nazwiska i zostanie festiwal biedoty oraz przepłacenia. :)

Zaryzykuje tezę, że to najmocniejsze FA w historii simki, a pieniędzy jeszcze mniej niż przed rokiem.

@kahR @Ice23 ( skoro ściągnął Embiida to chyba nie będzie odstawał fuszerki jak rok temu ) i właśnie potencjalnie @SlaKB to jedyne kluby z gotówką, a na rynku mocny gwiazdozbiór. 

faktycznie w tym roku, chyba rekordowo mocne FA, pobiezne spojrzenie na liste graczy i mozna chocby tak posortowac graczy:

Max:

Antetokoumpo
Gobert
Adebayo
Oladipo
CJ McCollum

+10mln

Fox
Markkannen
Vucevic
Lopez
J.Smith
Barnes
Ibaka

-10mln

Bogdanovic

D.Green
Griffin
Jordan

4 minuty temu, Cichy napisał(a):

faktycznie w tym roku, chyba rekordowo mocne FA, pobiezne spojrzenie na liste graczy i mozna chocby tak posortowac graczy:

Max:

Antetokoumpo
Gobert
Adebayo
Oladipo
CJ McCollum

+10mln

Fox
Markkannen
Vucevic
Lopez
J.Smith
Barnes
Ibaka

-10mln

Bogdanovic

D.Green
Griffin
Jordan

+ Hartenstein

+ Lonzo Ball

+ Jarrett Allen

+ Ben Simmons

+ Blake Griffin.

Szczególnie pierwsi czterej są młodzi i są fajnymi podpisami na lata :)

Giannis to tutaj oddzielny tier. Chyba najlepszy FA ever w idealnym wieku ktory przez kolejne 5 lat bedzie luzno najlepszym wysokim w lidze.

Kazdy z kasa powinien go przyatakowac bo a noz zrobi Josha i wyniesie wygrana ekipe na wyzszy poziom. Co widzielismy na przykladzie Spurs, gdzie strata Giannisa zmienila ich z top1 contendera w randomowych pierwszorundowcow.

Edytowane przez julekstep

17 minut temu, julekstep napisał(a):

Giannis to tutaj oddzielny tier. Chyba najlepszy FA ever w idealnym wieku ktory przez kolejne 5 lat bedzie luzno najlepszym wysokim w lidze.

Kazdy z kasa powinien go przyatakowac bo a noz zrobi Josha i wyniesie wygrana ekipe na wyzszy poziom. Co widzielismy na przykladzie Spurs, gdzie strata Giannisa zmienila ich z top1 contendera w randomowych pierwszorundowcow.

1. Bez Giannisa byłem 6-1 w RS, pokonując min. przyszłych mistrzów z Phoenix.

2. Odpadłem w 1rnd po walce, z aktualnymi wtedy jeszcze mistrzami - Jazz (zadecydował pierwszy mecz przegrany jednym punktem).

3. Po oddaniu Westbrooka nie byłem już u ciebie faworytem nr 1, więc nie kłam, bo to nieładnie.

39 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Nie wiem czy trzeba to pisać do trolla @Qcin_69 ale dla porządku warto pamiętać, że Qcin nie ma praw Birda do zastrzeżonych przez siebie Oni, Rabb i Konchar

Uffff, dobrze, że Qcin nie jest komieszem, który wielbi wolność słowa :)

Edytowane przez Pablo81