Skocz do zawartości

[2045] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Mój mock z przed draftu:

1. Scottie Barnes

2. Cade Cunningham

3. Franz Wagner

4. Jalen Green

5. Evan Mobley

6. Alperen Sengun ( Julek potwierdzi, że już przed znerfieniem omawialiśmy go na PW i miałem go nisko )

Także duży prezent z tym Suggs, że do siódmego picku ostał mi się Jalen Green czyli najlepsza ofensywna opcja draftu.

image.png.710d9a69520878de147dcf84dcc05cc8.png 

image.png.3c27a6c80996550f15e455eff071b444.png

Także w ataku mamy OGROMNY SPADEK, reszta jeszcze ujdzie. Jak wyszła wtedy ta zbiórka to nie wiem. Tak czy siak do Shaqa tu daleko, bo mamy potencjalnego podkoszowego z obroną Farieda.

Blok - 45

Drive Difens - 43

Center z takimi skillami będzie bardzo ciężki do wykorzystania. W sumie to w tym kształcie to nie wiem to nawet jest potencjał na 6 pick.

Mój Sengun wyglądał: Inside 79 ( obecnie 72), Outside 52 (54), Handling 63(63), Sengun 75 (66) Zbiórka 84 (69)

)image.png.710d9a69520878de147dcf84dcc05cc8.png

Także Sengun został znerfiony w irracjonalny, wręcz sposób i to jest w sumie dziad. Atak już nie jest elitarny, obrona fatalna, a zbiórka średnia. Chyba żaden gracz w historii nie stracił tyle względem statystyk jakie zostały z generacji.

Pisałem na PW Julkowi pompujcie Senguna dalej to mi się coś fajnego ostanie. I dobrze się stało dla Hornets, że Julek znowu wypaczył zabawę swoimi zmianami :) Trochę szkoda koladera, że się złapał, a z drugiej strony sam ciągle śmieszkował jaki to Sengun jest rzekomo potężny :)

A jednak!

56 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Mój Sengun wyglądał: Inside 79 ( obecnie 72), Outside 52 (54), Handling 63(63), Sengun 75 (66) Zbiórka 84 (69)

Geeez

W swojej odklejce nie umiesz nawet otworzyc swojego wlasnego pliku i poprawnie napisac co tam bylo xD

Twoj Sengun mial 84 inside

Zbiorke 2x 85

Handlingu 45 (tu chyba nawet dostal boosta ode mnie)

Outside 49 (czyli tez chyba boost)

Niesamowite xD

Edytowane przez julekstep

6 minut temu, julekstep napisał(a):

Geeez

W swojej odklejce nie umiesz nawet otworzyc swojego wlasnego pliku i poprawnie napisac co tam bylo xD

Twoj Sengun mial 84 inside

Zbiorke 2x 85

Handlingu 45 (tu chyba nawet dostal boosta ode mnie)

Outside 49 (czyli tez chyba boost)

Niesamowite xD

image.png.999b5150d69176626e26c332819e35e9.png

Chyba jednak umiem :)

Tak szczerze Julek to jak obecnie oceniasz Senguna? Bliżej mu do Shaqa czy Farieda? Ten drugi, miał chociaż bardzo dobry blok i zbiórkę....

Edytowane przez MarcusCamby

15 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

image.png.999b5150d69176626e26c332819e35e9.png

Chyba jednak umiem :)

Tak szczerze Julek to jak obecnie oceniasz Senguna? Bliżej mu do Shaqa czy Farieda? Ten drugi, miał chociaż bardzo dobry blok i zbiórkę....

Ale co umiesz?

Wrzucac screeny gdzie wartosci roznia sie od tego co wrzucales wczesniej w plikach? xD

A dobra teraz widze ze wrzucasz screeny z zakladki edit current db - czemu stamtad jak jeszcze wrzucasz pelne staty jakiegos senguna z dupy z 5 3pt i 19 passing dafuq?

Edytowane przez julekstep

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

Ale co umiesz?

Wrzucac screeny gdzie wartosci roznia sie od tego co wrzucales wczesniej w plikach? xD

A dobra teraz widze ze wrzucasz screeny z zakladki edit current db - czemu stamtad jak jeszcze wrzucasz pelne staty jakiegos senguna z dupy z 5 3pt i 19 passing dafuq?

Wrzuciłem staty z sezonu i to co wyszło. Nie wiem co Cię przerasta :)

Czemu unikasz odpowiedzi w sprawie Senguna?

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Wrzuciłem staty z sezonu i to co wyszło. Nie wiem co Cię przerasta :)

Czemu unikasz odpowiedzi w sprawie Senguna?

Jak tam wyszlo 5 3pt?

Ale jakiej odpowiedzi - zrobiles misscklickami potwora, ale komisz na szczescie zareagowal i poprawil grajka ktory teraz jest tym kim byc powinien (dobrym ofensywnym prospektem)

Chwala Bogu za Komiszow!

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

Jak tam wyszlo 5 3pt?

Ale jakiej odpowiedzi - zrobiles misscklickami potwora, ale komisz na szczescie zareagowal i poprawil grajka ktory teraz jest tym kim byc powinien (dobrym ofensywnym prospektem)

Chwala Bogu za Komiszow!

To nie są jego staty, tylko bodajże Simsa którego edytowałem. Chciałem pokazać jakie statystyki zostały wrzucone w generacje, a efekt masz niżej względem tego co zrobiłeś. To ta druga grafika.

Missclick dotyczył tylko zbiórki, więc nie tłumaczy obcięcia mu inside o 10 w CL editor (czyli z arkusza to jest obcięcie o jakieś 20 punktów!!!) oraz jeszcze większego pogorszenia w obronie, gdzie i tak od początku był tu spory red alert ze względu na fatalny blok i drive.

Sengun nie był żadnym potworem przed edycją, gdybyś mu po prostu zabrał po 10 punktów z ofensywnej i defensywnej zbiórki byłby ok. Teraz znacząco odstaje.

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Wysoko poszedł 😲

Ja go mam wyżej niż Suggsa, dziwne że ktoś kto sam propsował Avdiję tutaj jest zdziwiony. 

Giddey to ciekawa hybryda, można go szkolić na wielu pozycjach i jestem ciekaw w którą stronę pódzie SlaKB.

15 minut temu, julekstep napisał(a):

Jak tam wyszlo 5 3pt?

Chwala Bogu za Komiszow!

Jakby magic byli w lotto to by żadne missclicki nie przeszkadzały 😋

7 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Siódmy. Dobry pick. Byłem pewny, że mi się ostanie :)

7. Jalen Johnson

8. Josh Giddey

9. Jalen Suggs

Także 9 pierwszych picków takie samo jak mój mock, ale kolejność trochę inna :)

Jakby Qcin nie wybrał Johnsona miałbym dylemat a tak easy pick.

34 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Wysoko poszedł 😲

Moj kocur

Pieknie zboostowany!

25 minut temu, elwariato napisał(a):

Jakby magic byli w lotto to by żadne missclicki nie przeszkadzały 😋

Jak Magic byli w lotto to bylo dokladnie to samo (moje ciecia i marudzenie Camby'ego na nie)