Skocz do zawartości

[2045] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Ale jeden będzie grał jako SF, a drugi jako PG, więc oczekiwania są inne :)

Tak czy siak @kuba2419 ładnie miesza

Cade na pozycji guarda rzuca trochę lepiej od Barnesa, a Barnes na pozycji guarda broni sporo lepiej :)

Do tego Barnes klasę lepiej zbiera. 

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

ja #4 miałem chwilowo, nawet nie bardzo ogarniam czy Cade to pg czy sg bo skilli z draftu pierwszorundowców nawet nie analizowałem :P 

Do mnie po prostu wraca Fernando. 

5 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Te dwa picki to była druga część zapłaty za ROLO xD a Bruno poszedł jako filtr który @Alonzochciał oddzyskac i zaproponował aby zrobić to w ten sposób wykorzystując pick

Wiadomo. Jaja sobie robię :)

4 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Te dwa picki to była druga część zapłaty za ROLO xD a Bruno poszedł jako filtr który @Alonzochciał oddzyskac i zaproponował aby zrobić to w ten sposób wykorzystując pick

Liga, szczególnie Julek bo zachwalał😋 powinna sie zrzucic na składkę za polaczenie filthy lopezòw. Ten rolo to chyba najdrozszy grajek szimki🤔😛

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

W bardzo słaby sposób :)

Spadający Embiid poszedł za first pick :)

I nikt nawet nie uznał tego za kradzież :)

Ja moge uznac jak bedziesz przychylny w negocjacjach 😋

3 minuty temu, elwariato napisał(a):

Liga, szczególnie Julek bo zachwalał😋 powinna sie zrzucic na składkę za polaczenie filthy lopezòw. Ten rolo to chyba najdrozszy grajek szimki🤔😛

Seattle SuperSonics mają długą tradycję dbania o swoich graczy - Ersan Ilyasova, Tracy McGrady, DeMar DeRozan, Goran Dragic i Bracia Lopez. 💪

Nie szczędzimy $$$ i assetów na swoich graczy.

#kulturaorganizacji

Edytowane przez Alonzo

17 minut temu, Alonzo napisał(a):

Seattle SuperSonics mają długą tradycję dbania o swoich graczy - Ersan Ilyasova, Tracy McGrady, DeMar DeRozan, Goran Dragic i Bracia Lopez. 💪

Nie szczędzimy $$$ i assetów na swoich graczy.

#kulturaorganizacji

Jako posiadacz picku tejże organizacji absolutnie popieram i jestem pełny uznania jej kultury😋

19 minut temu, julekstep napisał(a):

Ja w ramach simkowego solidargzmu moge oddac Sonics Curry'ego i Beasleya!

Dumni SuperSonics dziękują za tą szczodrą ofertę, ale nie będą mieli miejsca na te study ;) - musze swoje kasztany poprzedłużać, a i tak dla Highsmitha może nie starczyć miejsca.. 

Mój mock z przed draftu:

1. Scottie Barnes

2. Cade Cunningham

3. Franz Wagner

4. Jalen Green

5. Evan Mobley

6. Alperen Sengun ( Julek potwierdzi, że już przed znerfieniem omawialiśmy go na PW i miałem go nisko )

Także duży prezent z tym Suggs, że do siódmego picku ostał mi się Jalen Green czyli najlepsza ofensywna opcja draftu.

image.png.710d9a69520878de147dcf84dcc05cc8.png 

image.png.3c27a6c80996550f15e455eff071b444.png

Także w ataku mamy OGROMNY SPADEK, reszta jeszcze ujdzie. Jak wyszła wtedy ta zbiórka to nie wiem. Tak czy siak do Shaqa tu daleko, bo mamy potencjalnego podkoszowego z obroną Farieda.

Blok - 45

Drive Difens - 43

Center z takimi skillami będzie bardzo ciężki do wykorzystania. W sumie to w tym kształcie to nie wiem to nawet jest potencjał na 6 pick.

Mój Sengun wyglądał: Inside 79 ( obecnie 72), Outside 52 (54), Handling 63(63), Sengun 75 (66) Zbiórka 84 (69)

)image.png.710d9a69520878de147dcf84dcc05cc8.png

Także Sengun został znerfiony w irracjonalny, wręcz sposób i to jest w sumie dziad. Atak już nie jest elitarny, obrona fatalna, a zbiórka średnia. Chyba żaden gracz w historii nie stracił tyle względem statystyk jakie zostały z generacji.

Pisałem na PW Julkowi pompujcie Senguna dalej to mi się coś fajnego ostanie. I dobrze się stało dla Hornets, że Julek znowu wypaczył zabawę swoimi zmianami :) Trochę szkoda koladera, że się złapał, a z drugiej strony sam ciągle śmieszkował jaki to Sengun jest rzekomo potężny :)