Qcin_69 Opublikowano Środa o 17:53 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:53 26 minut temu, julekstep napisał(a): Komisz Wywrotowiec Cichy Komisz spoza Układu. Stop Leśnym Dziadkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Panowie Komisze! Albo z zróbcie draft nie za pięć dwunasta albo dajcie lejce Cambiemu. Kiedyś klasy draftow były gotowe w okolicach ASG, a teraz są coraz później i później. Jako posiadacz picków drugorundowych jestem żywo zainteresowany tematem. W mojej opinii drafty MC są po prostu ciekawe. Dawniej gracze poniżej #13-15 byli kompletnie niegrywalni, a klasy były spolaryzowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Nie doczekasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Jestem gotowy do rozmów, jeśli tylko komisze wyrażą chęć współpracy i uszanowania mojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 49 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Jestem gotowy do rozmów, jeśli tylko komisze wyrażą chęć współpracy i uszanowania mojej pracy 40 minut temu, Alonzo napisał(a): Poki co z Krzemem ustalilismy ze Camby nie jest orkiem! Edytowane 4 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Drafty Cambyego albo żadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Tony Parker to Julek próbujący robić drafty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Braveheart22 napisał(a): Tony Parker to Julek próbujący robić drafty? Tak samo kozaczy. Ale z 4 tytułami nie skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Marcus stworzył pięknego Desmonda Bane'a. Ma mój głos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Tworzymy wężyk. I mój topór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Marcus też maczał palce w Miye Onim i Ivanie Rabbie, poza tym jest jedyną osobą robiącą drafty, która ma pojęcie o NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A mnie to meh, mc zbyt koksuje pozniej julek zbyt nerfuje i zawsze jest jak jest, bo ogòlnie to tutaj jest jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, elwariato napisał(a): A mnie to meh, mc zbyt koksuje pozniej julek zbyt nerfuje i zawsze jest jak jest, bo ogòlnie to tutaj jest jak jest po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi