ignazz Opublikowano wczoraj o 08:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:50 Teraz, julekstep napisał(a): ja teraz w Markach urzęduję i polecam kebab Lamaya jbc! Ciężko mi tam będzie dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano wczoraj o 08:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:50 59 minut temu, julekstep napisał(a): który GM wtedy najlepiej picknął (tak że nikt nie był nawet blisko)? podpowiem -> miał siódmy pick i jego nick zaczyna się na 'j' ! Dziwne bo mój nick zaczyna się na "S" i wybierałem z 9 chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 09:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:08 Uważam, że przy tej okzaji należy docenić moje wizjonerstwo draftowe - dalsze wybory Reida i Bola, które zamieniłem na Ingrama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano wczoraj o 10:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:27 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Uważam, że przy tej okzaji należy docenić moje wizjonerstwo draftowe - dalsze wybory Reida i Bola, które zamieniłem na Ingrama. Ten ingram to juz od tego czasu chyba w nugs był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 10:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:30 Teraz, elwariato napisał(a): Ten ingram to juz od tego czasu chyba w nugs był Poszedł za Biida i wrócił za Fultza + 4* 1st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 10:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:50 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Uważam, że przy tej okzaji należy docenić moje wizjonerstwo draftowe - dalsze wybory Reida i Bola, które zamieniłem na Ingrama. Nadmieniłbym przy tym, że poszedł za dwa late picki w drafcie, który Julek uważa za wyjątkowo słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 10:54 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:54 (edytowane) psy szczekają a Magic właśnie ostatnim trejdem dopięli proces tworzenia najbardziej kompletnej ekipy w historii ligi! a to wszystko bez nawet dnia tanku! Edytowane wczoraj o 10:54 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 11:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:17 23 minuty temu, julekstep napisał(a): psy szczekają a Magic właśnie ostatnim trejdem dopięli proces tworzenia najbardziej kompletnej ekipy w historii ligi! a to wszystko bez nawet dnia tanku! Przecież Ty jesteś typowym hard tankerem. Miej, że chociaż odrobinę przyzwoitości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 11:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:21 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): przyzwoitości. mogłeś przynajmniej wkleić link ze słownika aby mógł zapoznać się z tym określeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:24 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:24 (edytowane) 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież Ty jesteś typowym hard tankerem. Miej, że chociaż odrobinę przyzwoitości. 3 minuty temu, Koelner napisał(a): mogłeś przynajmniej wkleić link ze słownika aby mógł zapoznać się z tym określeniem hejterki-tankerki niech se gadają a mnie ocenić może tylko historia a jako że historię piszą zwycięzcy to w zasadzie tylko ja sam mogę się oceniać! Edytowane wczoraj o 11:25 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano wczoraj o 11:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:31 6 minut temu, julekstep napisał(a): hejterki-tankerki niech se gadają a mnie ocenić może tylko historia a jako że historię piszą zwycięzcy to w zasadzie tylko ja sam mogę się oceniać! Historia mówi że masz 1/4 w finałach sieć nie za ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 11:32 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:32 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Historia mówi że masz 1/4 w finałach sieć nie za ciekawie typowy fan LeBrona -> looser be looser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:37 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:37 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): Historia mówi że masz 1/4 w finałach sieć nie za ciekawie mam wrażenie że coś słyszę ale to chyba wiatr albo jakiś podGM co raz fartem zrobił misia z ekipą którą dostał w spadku a potem ją rozmontował i od tego momentu cieniuje sam nie wiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): mam wrażenie że coś słyszę ale to chyba wiatr albo jakiś podGM co raz fartem zrobił misia z ekipą którą dostał w spadku a potem ją rozmontował i od tego momentu cieniuje sam nie wiem! Ja ta ekipę stworzyłem! A o rozmontowywaniu to chyba jednak wiesz więcej, robiąc to zaraz po zdobyciu misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 14 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ja ta ekipę stworzyłem! A o rozmontowywaniu to chyba jednak wiesz więcej, robiąc to zaraz po zdobyciu misia w Magic jest ewolucja ku doskonałości nie zrozumiesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi