ignazz Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października A jak campy Orlando? Bo nie mam wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 1 minutę temu, ignazz napisał(a): A jak campy Orlando? Bo nie mam wyników Wyjebane w c***. Lillard dojebał w wieku 31 lat +28, Edwards dojebał, Bol Bol dojebał. Magic byli krok przed resztą już po dealu z Josh Smith, a po campach odskoczyli jeszcze bardziej. Dlatego taka stypa na forum, bo Julek świętuje. Po rozbiorze Bulls, nikt nawet nie jest blisko potencjału Magic, a biorąc pod uwagę wiek i możliwości duetu Tatum/Edwards to jest team na dekadę. Oczywiście trzeba mieć nadzieję, że Julek będzie się kierował swoimi excelami i spierdzieli to po swojemu Monte Morrisami i Tadkami Youngami i może zainwestuje assety w jakiegoś Malcoma Brogdona. Ogólnie ja nie wiem, ale mam wrażenie, że Magic mają wygrane już mocno, któreś campy z rzędu. Rozwoje Tatuma, Ingrama, Edwardsa i teraz te to zawsze potężne boosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października (edytowane) 9 minut temu, ignazz napisał(a): A jak campy Orlando? Bo nie mam wyników Ant robi pierwszy krok w kierunku tego kim ma być Lillard fenomenalnie patrząc na wiek/potencjał Tatum/Reid/Bol do przodu zgodnie z oczekiwaniami Tre odpokutował pierwsze campy i chyba docelowo będzie legit backupem Josh niestety mocno zjechał (ale defensywnie to dalej kocur i topowy big w lidze) Tony Bradley niestety okazał się jebanym scammerem -> niech spada do Minnesoty (a pomyśleć że zajął spot Jordana Bella, który z musu poszedł do Spurs i jest pewnie top3 podpisem za min na tym FA) generalnie mocne 4+ rozpierdalamy lamusów, BĘDZIE KLĘKANE PRZED POTĘGĄ Z ORLANDO 1 minutę temu, julekstep napisał(a): BĘDZIE KLĘKANE PRZED POTĘGĄ Z ORLANDO 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Wyjebane w c***. Lillard dojebał w wieku 31 lat +28, Edwards dojebał, Bol Bol dojebał. Magic byli krok przed resztą już po dealu z Josh Smith, a po campach odskoczyli jeszcze bardziej. Dlatego taka stypa na forum, bo Julek świętuje. Po rozbiorze Bulls, nikt nawet nie jest blisko potencjału Magic, a biorąc pod uwagę wiek i możliwości duetu Tatum/Edwards to jest team na dekadę. Oczywiście trzeba mieć nadzieję, że Julek będzie się kierował swoimi excelami i spierdzieli to po swojemu Monte Morrisami i Tadkami Youngami i może zainwestuje assety w jakiegoś Malcoma Brogdona. Ogólnie ja nie wiem, ale mam wrażenie, że Magic mają wygrane już mocno, któreś campy z rzędu. Rozwoje Tatuma, Ingrama, Edwardsa i teraz te to zawsze potężne boosty. I O TYM WŁAŚNIE MÓWIĘ! I TAK MA BYĆ! Edytowane 20 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 12 minut temu, julekstep napisał(a): Ant robi pierwszy krok w kierunku tego kim ma być Lillard fenomenalnie patrząc na wiek/potencjał Tatum/Reid/Bol do przodu zgodnie z oczekiwaniami Tre odpokutował pierwsze campy i chyba docelowo będzie legit backupem Josh niestety mocno zjechał (ale defensywnie to dalej kocur i topowy big w lidze) Tony Bradley niestety okazał się jebanym scammerem -> niech spada do Minnesoty (a pomyśleć że zajął spot Jordana Bella, który z musu poszedł do Spurs i jest pewnie top3 podpisem za min na tym FA) generalnie mocne 4+ rozpierdalamy lamusów, BĘDZIE KLĘKANE PRZED POTĘGĄ Z ORLANDO I O TYM WŁAŚNIE MÓWIĘ! I TAK MA BYĆ! O Nuggets mówiono podobnie a zdobyli jedynie cztery mistrzostwa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Daj ktoś linka do campow które zespoły maja największy + a gdzie jest link aby porównać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 18 minut temu, LAF napisał(a): Daj ktoś linka do campow które zespoły maja największy + a gdzie jest link aby porównać ? http://simbasket.pl/csv/ -> 2045_COMPARE.xls Było już wrzucane na forum i discorda. Nie ma w tym roku +/- zespołów, możesz dorobić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października (edytowane) 2 godziny temu, Cichy napisał(a): http://simbasket.pl/csv/ -> 2045_COMPARE.xls Było już wrzucane na forum i discorda. Nie ma w tym roku +/- zespołów, możesz dorobić;) Jak pan mogłeś wrzucic bez +/-, najpierw przyzwyczailes lud do pewnych standardow a teraz co to ma byc na plus ze ładnie kolorki miedzy ekipami pozmieniane 16 godzin temu, julekstep napisał(a): Ant robi pierwszy krok w kierunku tego kim ma być Lillard fenomenalnie patrząc na wiek/potencjał Tatum/Reid/Bol do przodu zgodnie z oczekiwaniami Tre odpokutował pierwsze campy i chyba docelowo będzie legit backupem Josh niestety mocno zjechał (ale defensywnie to dalej kocur i topowy big w lidze) Tony Bradley niestety okazał się jebanym scammerem -> niech spada do Minnesoty (a pomyśleć że zajął spot Jordana Bella, który z musu poszedł do Spurs i jest pewnie top3 podpisem za min na tym FA) generalnie mocne 4+ rozpierdalamy lamusów, BĘDZIE KLĘKANE PRZED POTĘGĄ Z ORLANDO I O TYM WŁAŚNIE MÓWIĘ! I TAK MA BYĆ! Ty to z tym klekaniem to w mysl, glodnemu chleb zatem wieczorem, jak dobrze pojdzie, bedziesz mogl kleknać, bo jest spora szansa, że ku chwale EC, nie bedziemy skazani na to ułomne stawiwnnictwo Magic w finale Edytowane 21 Października przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października @Qcin_69 wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): @Qcin_69 wyczyść skrzynkę To nic nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Ile klubom brakuje uzupełnień? Wydaje mi się, że niektórym całkiem sporo... Zaczynam się martwić o @eMeS @eMeS wygląda jak powtórka z @cvbe Ślub i zniknięcie z forum totalne, nawet na podstawowe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ile klubom brakuje uzupełnień? Wydaje mi się, że niektórym całkiem sporo... Zaczynam się martwić o @eMeS @eMeS wygląda jak powtórka z @cvbe Ślub i zniknięcie z forum totalne, nawet na podstawowe rzeczy. Pantofle a tfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 38 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ślub i zniknięcie z forum totalne Moja żona kazała mi po ślubie zaangażować się w komiszowanie i ciągle się dopytuje czemu dwie osoby są przedemna w kolejce po ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2 minuty temu, Cichy napisał(a): Moja żona kazała mi po ślubie zaangażować się w komiszowanie ZA MUNDUREM PANNY SZNUREM 43 minuty temu, LAF napisał(a): Cody Martin Kevin Durant tez jak jest na FA nie masz wolnych slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 8 minut temu, Cichy napisał(a): Moja żona kazała mi po ślubie zaangażować się w komiszowanie i ciągle się dopytuje czemu dwie osoby są przedemna w kolejce po ekipy po prostu zdrowy, normalny związek, można byłoby rzecz, że „książkowy” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października BRAKI W SKŁADACH: @RDG2 -> 1 @eMeS -> 4 składy wczytane można powoli ustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 9 godzin temu, SlaKB napisał(a): @Qcin_69 wyczyść skrzynkę ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 43 minuty temu, Ashigaru napisał(a): Zmiana po campach: Marvin Bagley C -> PF Montrezl Harrell C -> PF W dniu 2.04.2021 o 21:07, julekstep napisał(a): Od teraz pozycje zawodników będą AUTOMATYCZNIE (aha) aktualizowane dwa razy do roku (po dniu 59 i 119), nie będzie można zmieniać pozycji 'na życzenie'. Jedyny wyjątek to okres od początku FA do campów (będzie specjalny temat pod to założony). Dziś pierwsza zmiana na dużą skalę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października @Cichy albo @julekstep możecie wrzucić poprawny arkusz PO Campach? Compare jest w xls, który za nic nie chce się otworzyć (powinien być w xlsx lub csv jak pozostałe) A plik PO ma tylko wpis Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października (edytowane) 20 minut temu, Szulim napisał(a): @Cichy albo @julekstep możecie wrzucić poprawny arkusz PO Campach? Compare jest w xls, który za nic nie chce się otworzyć (powinien być w xlsx lub csv jak pozostałe) A plik PO ma tylko wpis Magic Zapewne jest po prostu przefiltrowane po Magic zreszta co tu innego ogladac jak nie Wielkich Magic Edytowane 22 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Zapewne jest po prostu przefiltrowane po Magic zreszta co tu innego ogladac jak nie Wielkich Magic jest, natomiast może to problem u mnie, ale po ściągnięciu nie chce mi odsłonić reszty wierszy dlatego poprosiłbym o poprawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi