LAF Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Z wiadomych względów nie będzie mnie na FA i oferty za mnie wysyła @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Mnie również wieczorem reprezentował będzie @Pablo81 podczas ostatniego etapu FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października @Pablo81 mnie tez bedzie reprezentował, albo nie bo mu sie w glowie poprzewraca od tego zaufania, mnie @julekstep bedzie reprezentowal, moze hali na promce wpadnie wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października DEADLINE NA ZMIANY POZYCJI -> 21.50 (wtedy zacznę wprowadzać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Teraz, Cichy napisał(a): o ile dobrze widze ostatnia wazna oferta Krzemo o 22:04, z przebiciem samego siebie co niby nie jest przebiciem, a Principe po czasie przebijałem Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Teraz, Krzemo napisał(a): przebijałem Pablo skumalem sie wiec usunalem post;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października NIECH NAPISZ KTOŚ KONIEC bo mi się zlepiło z postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Mój post oznacza koniec. Wysłałem w tym samym momencie, ale mieliło coś za długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października k**** tym razem 10 min za późno, dobrze że o nic nie walcze bo bym się wkurwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 5 minut temu, Ashigaru napisał(a): Mój post oznacza koniec. Wysłałem w tym samym momencie, ale mieliło coś za długo... prawie mnie przekonałeś! 31 minut temu, Principe napisał(a): Wizards John Konchar lle nie masz kasy na lle -> poszło min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 17 minut temu, julekstep napisał(a): prawie mnie przekonałeś! Lol, ale ja tak na serio. Serio, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 13 minut temu, Ashigaru napisał(a): Lol, ale ja tak na serio. Serio, serio. 22:09:59 to koniec etapu, twój post był o 22:17, serio 7 min mielenia?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 4 minuty temu, Cichy napisał(a): 22:09:59 to koniec etapu, twój post był o 22:17, serio 7 min mielenia?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Coroczny compare dla chetnych: https://simbasket.pl/csv/2045_COMPARE.xls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października potwierdzam, że Hawks będzie reprezentował Pablo w tej rundzie FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): potwierdzam, że Hawks będzie reprezentował Pablo w tej rundzie FA W której? Szóstej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Pistons jak tam na campach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 14 minut temu, SlaKB napisał(a): Pistons jak tam na campach? raczej dobrze, ale z pewnymi wtopami rewelacyjnie Giddey (+33 i utrzymanie 100 potencjału) i Huerter (+57) fajnie Stewart i Quickley słabiutko Simmons (-12) i Herro (tylko +4) reszta meh (albo nieistotni gracze, albo bez szału) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października 15 minut temu, julekstep napisał(a): raczej dobrze, ale z pewnymi wtopami rewelacyjnie Giddey (+33 i utrzymanie 100 potencjału) i Huerter (+57) fajnie Stewart i Quickley słabiutko Simmons (-12) i Herro (tylko +4) reszta meh (albo nieistotni gracze, albo bez szału) Thx Giddey to nawet poprawił się w potencjale bo chyba nie miał 100 Czyli sufit Herro wygląda na 3 opcję. Beef Stew, Quickley i Huerter zapowiadają się na solidnych starterów. Czyli ogólnie poza Simmonsem jestem zadowolony, dla Simmonsa były to kluczowe campy więc c***nia, reszta graczy i tak była nieistotna i nie wiązałem z nimi większych nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Rubio trochę poleciał, ale miał z czego. Z drugiej strony jak zobaczyłem campy Murraya za którego go pozyskałem, to mimo wszystko się uśmiechnąłem Fajne campy Malachi Flynna, chyba rzadko się zdarza, by gość na samych tylko obronach poszedł do góry +35 (9/13/13). Barnes po podpisaniu kontraktu bardzo ładnie przepracował lato, podobnie jak Middleton. Pod koszowi status quo, chociaż Seraphin wskoczył na 100 w dwóch kategoriach. Na pewno oczekiwania w Dallas, po ubiegłorocznych dobrych PO i teraz po solidnych campach będą trochę wyższe niż sam awans do ósemki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi