Cichy Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 4 godziny temu, julekstep napisał(a): warunek niestety nieakceptowalny Dla mnie i dla reszty ligi akceptowalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 35 minut temu, Cichy napisał(a): Dla mnie i dla reszty ligi akceptowalny Ja to jestem za kolegialnym edytowanie jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 45 minut temu, Cichy napisał(a): Dla mnie i dla reszty ligi akceptowalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Do kiedy trzeba zadeklarowac 3 rok umowy dla 2rundowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 22 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Do kiedy trzeba zadeklarowac 3 rok umowy dla 2rundowców? Gracz na 2nd round rookie kontrakcie będzie mógł dostać przedłużenie (w trakcie całego okresu 'na kontrakcie') na 3ci rok w wysokości 3 000 000, dzięki czemu drużyna uzyska do niego normalne prawa birda czyli do kliknięcia 'end season' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Malik Monk wypada z ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Malik Monk wypada z ligi? Chętnie bym go przytulił na playoffy, ale brakło kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Carisa Laverta szkoda. Dziwne, że nikt się nie skusił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 26 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Malik Monk wypada z ligi? jako że nie było zainteresowania a była możliwość to został w PTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Wall Magic: Center - Andrew Bynum Power Forward - Jordan Bell Small Forward - Grayson Allen Shooting Guard - Brandon Roy Point Guard - Ish Smith @julekstep OBCIĄGACZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 4 minuty temu, Koelner napisał(a): Wall Magic: Center - Andrew Bynum Power Forward - Jordan Bell Small Forward - Grayson Allen Shooting Guard - Brandon Roy Point Guard - Ish Smith @julekstep OBCIĄGACZ a co nie chciałeś wpaść na Pacers z którymi masz 0-3 w RS? JAK MI PRZYKRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 6 godzin temu, julekstep napisał(a): a co nie chciałeś wpaść na Pacers z którymi masz 0-3 w RS? JAK MI PRZYKRO! twoja stara chciała. umyj dupe frajerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 4 godziny temu, Koelner napisał(a): twoja stara chciała. umyj dupe frajerze Jego stara chciała wpasc na Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Czy lud otrzyma dzis obietnice prezentu, czyli draftu od @MarcusCamby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Czy lud otrzyma dzis obietnice prezentu, czyli draftu od @MarcusCamby? Niestety jak się lud nie zbuntuje tyranii Julka i Krzemo to czekają Nas kolejne smutne lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 5 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Niestety jak się lud nie zbuntuje tyranii Julka i Krzemo to czekają Nas kolejne smutne lata Ja się już zbuntowałem ale za mało nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Marcus robi dobre drafty. Daj mu Julek lejce i niech działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 W dniu 24.12.2024 o 15:18, MarcusCamby napisał(a): Niestety jak się lud nie zbuntuje tyranii Julka i Krzemo to czekają Nas kolejne smutne lata murem za Cambym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Camby musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 21 godzin temu, Cichy napisał(a): Ja się już zbuntowałem ale za mało nas Komisz Wywrotowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi