kahR Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Żarty żartami, ale epicko spaprałeś to FA Za rok QO dla Moranta, więc kasy będzie mało, a wielkie łowy mistrz kończy z Wrotenem, Lenem i Jordanem w sieci. Niech ci Alex służy! Poradź co można było zrobić lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): @SlaKB hop hop! Dawajcie oferty z @Krzemo chociaż na Derricka White... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, kahR napisał(a): Poradź co można było zrobić lepiej. Patrz na Kings - mają CJa Podpytaj może przed następnym FA. A nie, czekaj - nie będziesz miał wtedy kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Dawajcie oferty z @Krzemo chociaż na Derricka White... mogę złożyć, ale potrzebuję chociaż jednego podpisu od @Krzemo albo @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, julekstep napisał(a): mogę złożyć, ale potrzebuję chociaż jednego podpisu od @Krzemo albo @Cichy @profesora wołaj Cichego. Trzeba męża zaufania szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Patrz na Kings - mają CJa Podpytaj może przed następnym FA. A nie, czekaj - nie będziesz miał wtedy kasy Uff, tylko wycieczki osobiste. Obawiałem się, że strata Lena spowoduje rezygnację z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 (edytowane) 3 minuty temu, kahR napisał(a): Uff, tylko wycieczki osobiste. Obawiałem się, że strata Lena spowoduje rezygnację z gry. Nie podałem żadnego argumentu, który byłby wycieczką osobistą Jak napiszę, że kroi się czwarty rok tanku z rzędu, to też nie odbierz tego osobiście, bo nie taki był zamiar Edytowane 15 Października 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, Ice23 napisał(a): Sacramento Kings $14 688 196 1. Serge Ibaka - $6 000 000, 2 lata 2. Kedrick Perkins - $1 688 196, rok 3. Draymond Green - $5 000 000, rok 4.Jeremy Lin - $1 500 000, rok ta oferta nieważna nie zmieściłeś się w terminie jaki sam ustawiłeś przebiciem Greena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @profesora wołaj Cichego. Trzeba męża zaufania szybko Koleżanka udaje, że nie widzi śledząc sobie spokojnie FA? Słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, Krzemo napisał(a): Denver Nuggets -$18 077 175 1. Marc Gasol minimum 2. DeAndre Jordan minimum 3. Kyle Kuzma, 1 750 000, 5 lat (BR) 4. Derrick White LLE 5. Max Strus minimum 6. Facudno Campazzo minimum 7. Monter Morris minimum 8. Luke Kennard minimum 9. Kyle Kuzma 4 000 000, 5 lat (BR) 10. Toney Bradley minimum 11. John Collins minimum 12. Kyle Kuzma 4 500 000, 5 lat (BR) 13. Monte Morris minimum 14. Luke Kennard minimum to też nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, julekstep napisał(a): ta oferta nieważna nie zmieściłeś się w terminie jaki sam ustawiłeś przebiciem Greena No trudno, Wielkie Sacramento jakos to przezyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): Pistons 1. Ben Simmons - 8 000 000, 4 lata 2. Serge Ibaka - 7 000 000, 3 lata etap się już skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 k**** no nie mam czasu wieczorami licytować Zrobcie jakieś inne godziny bo jest c***nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): k**** no nie mam czasu wieczorami licytować Zrobcie jakieś inne godziny bo jest c***nia A pisałem w pierwszej turze, byś mnie wyznaczył oficjalnie do bidowania... Bo rada to nawet nie pomyśli, zbyt zajęta pilnowaniem własnego interesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, SlaKB napisał(a): k**** no nie mam czasu wieczorami licytować Zrobcie jakieś inne godziny bo jest c***nia jest 48h na złożenie ofert przecież a na koniec (czyli hardkur licytację) jednak wieczór najlepszy i pewnie pasuje największej ilości osób (ale jak będzie odpowiednio duża grupa która uważa inaczej + komisz mogący to ogarnąć to możemy dyskutować) Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks 1.Jarrett Allen -7 mln, 5 lat, 10% 2.N.Vucevic - 9,5mln-4 lata 0% 3.Kyle Kuźma - MLE 4.DeAndre Jordan - min 5. Alex Len min 5.Ivan Rabb - min 6.Miye Oni - min oferty 4 i 5 (pierwsze) - nieważne, brak kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 13 minut temu, julekstep napisał(a): jest 48h na złożenie ofert przecież a na koniec (czyli hardkur licytację) jednak wieczór najlepszy i pewnie pasuje największej ilości osób (ale jak będzie odpowiednio duża grupa która uważa inaczej + komisz mogący to ogarnąć to możemy dyskutować) oferty 4 i 5 (pierwsze) - nieważne, brak kasy jak to? mogę nie mieć kasy na minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Teraz, Qcin_69 napisał(a): jak to? mogę nie mieć kasy na minimum? jako cygan powinieneś o tym wiedzieć btw - @matiwrona @Sylvinho. -> Millsap już podpisał w drugim etapie lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 29 minut temu, SlaKB napisał(a): k**** no nie mam czasu wieczorami licytować Zrobcie jakieś inne godziny bo jest c***nia też miałem mecz w amatorskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 51 minut temu, Pablo81 napisał(a): San Antonio Spurs 1. Alex Len 1.000.000, 2 łata, 0% (MLE*) - wycofuje (przebita) 2. Kendrick Nunn 1.100.000, 5 lat, 0% (MLE*). 3. Kendrick Nunn 1.600.000, 5 lat, 0% (MLE*). do Nunna miałeś LLE więc max oferta to 1 440 000 (taka idzie) BRAK OFERT W ETAPIE: @RDG2 @Reikai @eMeS @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 7 minut temu, julekstep napisał(a): do Nunna miałeś LLE więc max oferta to 1 440 000 (taka idzie) BRAK OFERT W ETAPIE: @RDG2 @Reikai @eMeS @SlaKB puścił byś te oferty SlaKowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi