Pablo81 Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Wystatczy zrobic risercz miedy day 116 a day 120 zeby zobaczyc ze tak srednio Tak? A między Day 100 a 105 to co? Klamczuszek Drugiej kontuzji Giannis doznał w Day 117. Pomiędzy D118-120 Spurs byli 1-1. A pomiędzy D100-D105 byli 5-0 (Grek też wtedy się leczył). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) 27 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tak? A między Day 100 a 105 to co? Klamczuszek Drugiej kontuzji Giannis doznał w Day 117. Pomiędzy D118-120 Spurs byli 1-1. A pomiędzy D100-D105 byli 5-0 (Grek też wtedy się leczył). A to zwracam honor 5-1 bez Giannisa majac na rozkladzie potegi w stylu Hornets, Wolves czy Celtics. Sorry za pomylke, ale patrzac z gory Wy pierwszorundowcy jestescie wszyscy tacy podobni. Mali i nudni. Edytowane 2 Października 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): A to zwracam honor 5-1 bez Giannisa majac na rozkladzie potegi w stylu Hornets, Wolves czy Celtics. Sorry za pomylke, ale patrzac z gory Wy pierwszorundowcy jestescie wszyscy tacy podobni. Mali i nudni. Wygrałem też z mistrzami Suns, którzy cię powieźli 4-1 w finałach i min. z Mavs na wyjeździe no i 6-1. 6-1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wygrałem też z mistrzami Suns, którzy cię powieźli 4-1 w finałach i min. z Mavs na wyjeździe no i 6-1. 6-1. 5-1 Reszty belkotu nie slychac tu na gorze sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 1. W z Min (nie tankowali wtedy jeszcze i byli na pozycji kwalifikującej do PO, wbrew kłamliwym sugestiom, że było to W z tankerem). 2. W z Bos 3. W z Suns 4. W z Mavs 5. W z Kings 6. L z Nuggets 7. W z Hornets. Jak tu z tobą dyskutować??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): 1. W z Min (nie tankowali wtedy jeszcze i byli na pozycji kwalifikującej do PO, wbrew kłamliwym sugestiom, że było to W z tankerem). 2. W z Bos 3. W z Suns 4. W z Mavs 5. W z Kings 6. L z Nuggets 7. W z Hornets. Jak tu z tobą dyskutować??? Sprawdz sobie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Sprawdz sobie 5 Sprawdziłem i napisałem ci nawet jakie mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Sprawdziłem i napisałem ci nawet jakie mecze To sprawdz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 ejjj, ale by zasadność max dla Giannisa nie sprawila ze Pablo znowu rzuci simke;) 4 minuty temu, matiwrona napisał(a): Bridges zostaje w Nets Smart 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 16 minut temu, Cichy napisał(a): ejjj, ale by zasadność max dla Giannisa nie sprawila ze Pablo znowu rzuci simke;) Smart 2.0 Rzuci to i wróci, plus mikal lepciejszy, juz teraz w ataku cos wnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 31 minut temu, Cichy napisał(a): ejjj, ale by zasadność max dla Giannisa nie sprawila ze Pablo znowu rzuci simke;) Znowu mi załatwisz powrót najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Karuzela transferowa @Pablo81 jest ciekawsza niż każde FA, niczym śp Andrzej Kowalczyk trener/gm Stali Ostrów WLKP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Derrick White i OG Anunoby Chociaż nie wiem czy nie opłaca Ci się bardziej operować na 19mln cap space. Derrick White fajny chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 10 minut temu, Cichy napisał(a): Lepsza bylaby nowa tradycja, albo chocby update rok po oficjalnym rankingu;) Ja bym się tam pobawił w jakiś redraft np. po 4 rozegranych sezonach Przynajmniej podczas offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 20 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ja bym się tam pobawił w jakiś redraft np. po 4 rozegranych sezonach Przynajmniej podczas offseason Oooooo! Redrafty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Nie wiem co to jest ale brzmi fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 5 minut temu, Koelner napisał(a): Nie wiem co to jest ale brzmi fajnie. Z danego draftu oceniamy po latach jak szłoby to wg tego jaką karierę mieli gracze. Nie mamy jednak takich stronek jak bbref. więc potrzebne by było wrzucenie stats i osiągnięć graczy przez naszych nieocenionych komiszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Z danego draftu oceniamy po latach jak szłoby to wg tego jaką karierę mieli gracze. Nie mamy jednak takich stronek jak bbref. więc potrzebne by było wrzucenie stats i osiągnięć graczy przez naszych nieocenionych komiszy. Każdy może sobie sprawdzić też instalując gierkę i ściągając sejwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Teraz, kuba2419 napisał(a): Każdy może sobie sprawdzić też instalując gierkę i ściągając sejwa przecież staty można ze stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): przecież staty można ze stronki ja to myślałem o drafcie Lopez Brothers i Gorana, a tam juz 3/4 graczy kariery pokończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi