rafalsupergan Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Drugi z FB2 nie gra, wiec do FB1 wchodzi syn ktory byl trzeci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 7 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 31 minut temu, rafalsupergan napisał(a): Drugi z FB2 nie gra, wiec do FB1 wchodzi syn ktory byl trzeci:) A syn to który? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Ja byłem drugi, ale skoro zapisy na ligę już zamknięte w tym roku to spoko, nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Bez jaj. Nic nie zamkniete. Powinienes awansowac. Jest nas 18stu! Powinny byc ligi FB1 10 druzyn i FB2 8 druzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Zgadzam się z przedmówcą, 10+8 Zrobiliście jakieś większe ogłoszenie, że szukamy osób do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 7 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 (edytowane) 18 godzin temu, Matrix napisał(a): Ja byłem drugi, ale skoro zapisy na ligę już zamknięte w tym roku to spoko, nie ma problemu To grasz dalej? @Matrix ?? Edytowane 8 Października 2024 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 No ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 W dniu 7.10.2024 o 23:12, Mar napisał(a): To grasz dalej? @Matrix ?? Chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku85 Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Jak macie miejsce to ja chętnie dołączę. We wrześniu mnie nie było na chacie i dopiero się zabrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Godzinę temu, Raku85 napisał(a): Jak macie miejsce to ja chętnie dołączę. We wrześniu mnie nie było na chacie i dopiero się zabrałem Możesz dołączyć do FB#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bors25 Opublikowano 19 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Jakby jeszcze było miejsce chętnie bym dołączył. Może ktoś zrezygnował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Chyba mamy full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 9 godzin temu, Bors25 napisał(a): Jakby jeszcze było miejsce chętnie bym dołączył. Może ktoś zrezygnował https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/90136/invitation?key=df2d6683f549d44b&soc_trk=lnk&ikey=adc5ec69828bb1bc Kilkaj w link, mamy 1 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bors25 Opublikowano 19 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Dzięki, dołączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi