Mar Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 (edytowane) FB#1 1. obi 2. Mar 3. rafalsupergan 4. GeDDo 5. popeye 6. szogo 7. Stromile 8. Boowka 9. RonnieArtestics (nie gra) 10. blaugrana (spadek do FB#2) Wrzućcie ksywami FB#2. FB#2 1. piotreksuper (awans do FB#1) p.super kfl Krzemo Winchester El-Manique Marcel M. Edytowane 20 Września 2024 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Ja wygrałem Fb2 wchodzę do Fb1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Ja byłem chyba dziewiąty. Nie gram w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Kolejność FB#1 poprzedniego sezonu: 1 obi 2 Mar 3 rafalsupergan 4 GeDDo 5 popeye 6 szogo 7 Stromile 8 Boowka 9 RonnieArtestics 10 blaugrana No i oczywiście ja gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Gram dalej, na liście na górze dwa razy jestem wpisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 (edytowane) @rafalsupergan, @szogo, @Stromile, @Boowka @blaugrana - gracie? FB#2 - @Krzemo, @bulek, @El-Maniaque, @kfl, @Matrix, @Patryk Supergan, @Winchester, kuzyn @Winchester, syn @rafalsupergan ktos tam jeszcze byl? Edytowane 13 Września 2024 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Gram w FB1. W fb2 bedzie tez gral Patryk Supergan - syn ( a moze awansuje do FB1 jak ktos zrezygnuje?) i najprawdopodobniej jego kolega- "nowy" zawodnik:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Kto był drugi w FB#2? bo byłaby to druga osoba, która by awansowała do FB#1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 To mi wiele nie mówi - kto to np. Guns n Buckets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Zróbmy jedną, fajną lige bez podziałów i wtedy to by miało jeszcze sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 24 minuty temu, bulek napisał(a): Zróbmy jedną, fajną lige bez podziałów i wtedy to by miało jeszcze sens. Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfl Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Rownież gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 13 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 18 godzin temu, bulek napisał(a): Zróbmy jedną, fajną lige bez podziałów i wtedy to by miało jeszcze sens. Jakby miało być 16-20 osób to oponowałbym za zostawieniem dwóch lig. A wrócił do rozważań o jednej lidze przy mniejszej ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Nie psujmy tradycji. fb to od zarania dziejów było 10 ekip. Ewentualnie można grać w 12, ale to jest max. czasu jest jeszcze dużo. Może dobrze by było napisać na forum jakieś oficjalne ogłoszenie, żeby jak najwięcej ludzi zwróciło na to uwagę. uważam, ze bez problemu znajdziemy ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.super Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Gram. Musiałem założyć nowe konto bo nie mogłem się zalogować (Patryk Supergan) 3 miejsce FB#2 w tamtym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi