agresywnychomik Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia https://x.com/BleacherReport/status/1915493665465835849?t=cmcwDJLRnNQWpLSBI5EXOQ&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia W Polsce to ten drugi suv to byłby po haracz od młodego. Po co robić takie akcje pod kamerkę to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 25 minut temu, ignazz napisał(a): W Polsce to ten drugi suv to byłby po haracz od młodego. Po co robić takie akcje pod kamerkę to nie wiem. W PO (w KO też xD) go nie ma to się nudzi, nawet jak pod kamerkę to spoko wyszło imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): https://x.com/BleacherReport/status/1915493665465835849?t=cmcwDJLRnNQWpLSBI5EXOQ&s=19 Że mu nie gorąco w tej czapce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 23.04.2025 o 11:27, the_secret napisał(a): czyli że studio przed, w przerwie i po meczu NBA na ESPN to będzie ta czwórka co jest na TNT teraz? Tak ma być. Tu są szczegóły: https://www.espn.com/nba/story/_/id/42464696/inside-nba-appear-espn-abc-next-season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Czmu Timbrwlvs nie zastrzegli nru Garnetta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 38 minut temu, rw30 napisał(a): Czmu Timbrwlvs nie zastrzegli nru Garnetta? Bo Garnett nie chciał wyrazić na to zgody dopóki właścicielem był Glen Taylor. Teraz po zmianie ownershipu na pewno mu zastrzegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja dla porównania, w tym samym czasie Ibaka grał rok temu dla Bayernu / obecnie gra dla Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 5 godzin temu, rw30 napisał(a): dla porównania, w tym samym czasie Ibaka grał rok temu dla Bayernu / obecnie gra dla Realu Oj tam oj tam, w Puerto Rico jest na pewno taniej i są fajniejsze dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja bardzo ta druga runda poyebana so far Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja https://www.filmweb.pl/film/Sportowe+opowieści%3A+Strzelcy+z+Wizards-2025-10079163 Polecam ten dokument na Netflix nie jest to arcydzieło, ale dla fana ligi zyskuje bardzo, sporo smaczków i historia naprawdę mocna nawet nie wiedziałem, że Crittenton tak dobrze się zapowiadał, nie śledziłem wtedy ligi tak dobrze, e-nba i e-basket czytałem nie mając nawet konta na żadnym z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): https://www.filmweb.pl/film/Sportowe+opowieści%3A+Strzelcy+z+Wizards-2025-10079163 Polecam ten dokument na Netflix nie jest to arcydzieło, ale dla fana ligi zyskuje bardzo, sporo smaczków i historia naprawdę mocna nawet nie wiedziałem, że Crittenton tak dobrze się zapowiadał, nie śledziłem wtedy ligi tak dobrze, e-nba i e-basket czytałem nie mając nawet konta na żadnym z nich Wiadomo że musiał mieć papiery na granie w końcu go lakersi draftowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Wlasnie ogladam sobie pacers vs cavs i mysle sobie, ze chyba w tym meczu nic nie zaskoczy mnie bardziej niz 7 punktow denver w 1q, po czym indiana jest +41 do przerwy:P dobre sa te plejoffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 3 godziny temu, Kubbas napisał(a): Giannis do C's! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 4 godziny temu, montana napisał(a): Wlasnie ogladam sobie pacers vs cavs i mysle sobie, ze chyba w tym meczu nic nie zaskoczy mnie bardziej niz 7 punktow denver w 1q, po czym indiana jest +41 do przerwy:P dobre sa te plejoffy no kosmos. Boomerzy nic nie wspomno oczywiście, ale zayebiste PO są, szkoda Curryego tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 15 minut temu, kuba2419 napisał(a): Giannis do C's! OKC, mają wszystkie assety świata żeby go ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja 13 godzin temu, rw30 napisał(a): no kosmos. Boomerzy nic nie wspomno oczywiście, ale zayebiste PO są, szkoda Curryego tylko A jakie variety playstylow. Kiedys slyszalem, ze wszyscy graja to samo i tylko spamuja za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi