Kubbas Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Bucks się trochę ogarnęli ostatni czasy Przy tym co gra Giannis to chyba są groźni dla każdego? Ogólnie tfu tfu oby się nic nie odjebalo bo playoffy w obu konferencjach to będą palce lizać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Nie mogę wyjść z podziwu jak dobrze gra Zubac w tym sezonie Wiadomo już jego początki były obiecujące i wszyscy się wkurwiali za co był oddany z LA Ale damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 3 godziny temu, Kubbas napisał(a): Nie mogę wyjść z podziwu jak dobrze gra Zubac w tym sezonie Wiadomo już jego początki były obiecujące i wszyscy się wkurwiali za co był oddany z LA Ale damn Pisałem o tym ostatnio - z tych wszystkich odpuszczonych młodych jego mi najbardziej szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca nie przesadzajcie, nie możliwe i nie znam typa który przewidziałby, że będzie robił 16/13 na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 13 minut temu, Koelner napisał(a): nie przesadzajcie, nie możliwe i nie znam typa który przewidziałby, że będzie robił 16/13 na mecz Nie wiem czy to było trudne do przewidzenia - przecież w sezonie jak go lakers oddawali chłop mając 21 lat robił w 15 min 9-5 na ts 63% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca (edytowane) 9 minut temu, blackmagic napisał(a): Nie wiem czy to było trudne do przewidzenia - przecież w sezonie jak go lakers oddawali chłop mając 21 lat robił w 15 min 9-5 na ts 63% to może się marnujesz na forum. widziałem go na żywo w 2018 roku na Ergo przeciwko Adamowi Hrycaniukowi ( 14 pkt , 9 zb ), Krzysztofowi Sulimie ( pozdro @LAF ) zrobił 6 pkt Poland vs. Croatia - Sep 17, 2018 - Game recap | Proballers wyglądał na typowego drewnianego dużego białasa z europy. technicznie dużo większe wrażenie robił Sarić czy nawet Zizic ale nawet Juć wyżej stawiał Nurkicia nad Jokiciem więc każdy może się pomylić Edytowane 10 Marca przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Zubac w pierwszym sezonie LeBrona jak dostał minuty to wyglądał jak starter, oddanie go za Mike'a Muscalę, który slumpował w Sixers to od początku był dobry mindfuck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 16 minut temu, Koelner napisał(a): to może się marnujesz na forum. widziałem go na żywo w 2018 roku na Ergo przeciwko Adamowi Hrycaniukowi ( 14 pkt , 9 zb ), Krzysztofowi Sulimie ( pozdro @LAF ) zrobił 6 pkt Poland vs. Croatia - Sep 17, 2018 - Game recap | Proballers wyglądał na typowego drewnianego dużego białasa z europy. technicznie dużo większe wrażenie robił Sarić czy nawet Zizic ale nawet Juć wyżej stawiał Nurkicia nad Jokiciem więc każdy może się pomylić Porównywanie do gier na euro / IO ma jednak sporą wadę - Zubac potrzebuje dobrego pg więc tak jak pisał @BMeF - mając hardena czy lbj jego gra w ataku poszła mocno do góry. A do zbiórek miał zawsze smykałkę - kwestia nabrania mięśni i doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 3 minuty temu, blackmagic napisał(a): Porównywanie do gier na euro / IO ma jednak sporą wadę - Zubac potrzebuje dobrego pg więc tak jak pisał @BMeF - mając hardena czy lbj jego gra w ataku poszła mocno do góry. A do zbiórek miał zawsze smykałkę - kwestia nabrania mięśni i doświadczenia jasne, ale Bogdanovic Saric to nie są tacy źli kreatorzy na tle Europejskiego basketu tym bardziej przy PL tym bardziej, że kojarzę te 3 niecelne rzuty to były jakieś faceplamy z pod kosza zobacz co znalazłem: żeby było jasne, jak widzisz białego Europejczyka bez trójki to średnie ma perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca I takich gości przewija się dziesiątki przez NBA i nawet jak któryś wyskoczy to jest to wyjątek. Dużo czytaliśmy o złotych rękach Zubaca. Teraz każdy wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 3 godziny temu, Koelner napisał(a): jasne, ale Bogdanovic Saric to nie są tacy źli kreatorzy na tle Europejskiego basketu tym bardziej przy PL tym bardziej, że kojarzę te 3 niecelne rzuty to były jakieś faceplamy z pod kosza zobacz co znalazłem: żeby było jasne, jak widzisz białego Europejczyka bez trójki to średnie ma perspektywy 15-10 robił Gortat, syn Geppetto, więc zubaca 16-13 nie jest dużo dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 26 minut temu, blackmagic napisał(a): 15-10 robił Gortat, syn Geppetto, więc zubaca 16-13 nie jest dużo dalej tak, tylko Gortat kończył jak Zubac zaczynał i dodatkowo coś tam z pół dychy dorzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 34 minuty temu, Koelner napisał(a): tak, tylko Gortat kończył jak Zubac zaczynał i dodatkowo coś tam z pół dychy dorzucał To wiem - po prostu pisze że 16-13 to nie jest niewiadomo jaki poziom w tej lidze dla kogoś kto w 3 sezonie swojej gry robi 9-5 w kwadrans. Czy jest lepszy niż myślałem że będzie - pewnie tak. Ale nawet jakby robił 13-10 to dalej by go szkoda było za muscale którego spuścili po sezonie bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 22 godziny temu, Koelner napisał(a): ale nawet Juć wyżej stawiał Nurkicia nad Jokiciem więc każdy może się pomylić Już nie przesadzaj , tutaj nikt się nie myli. Mógłby RaJu założyć tu konto to by się sporo nowych rzeczy dowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Ciekawostki z dupy: CAVS cichaczem zrobili 15W streak i mało kto o tym mówi. curry trafił trójkę nr 4000 i ściga się sam ze soba by jak najbardziej odjechać przyszłym pokoleniom. Btw @rw30 - o czym nie wiedziałem - Harden też już wyprzedził Allena i przekroczył już 3100 trafionych trójek. Do konca sezonu (o ile wróci po kontuzji pachwiny) LBJ przeskoczy Millera w liczbie trafionych trójek i imho jest to dużo większa inba niż przeskoczenie KAJ w punktach. i creme de la creme dla tych co nie wierzyli jak pisałem że gsw może być czarnym koniem po pozyskaniu butlera - z nim są 13-1 i maja 6 W streak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca https://x.com/KomarczukK/status/1900484867554414822 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca lubię ten ich vibe po lolku na dwóch, w sumie nie kumam czemu to ma tak mało wyświetleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): lubię ten ich vibe po lolku na dwóch, w sumie nie kumam czemu to ma tak mało wyświetleń I właśnie obejrzałem dokładnie po lolku na dwóch, choć może bardziej po dwa na każdego zajebisci są, zaprzeczają sobie samym co kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2 godziny temu, cwikson napisał(a): I właśnie obejrzałem dokładnie po lolku na dwóch, choć może bardziej po dwa na każdego zajebisci są, zaprzeczają sobie samym co kilka minut bo to taka troche dyskusja obie strony maja duzo racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi