Kubbas Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Zajebisty mecz Orlando vs Detroit. Dwie chyba najbardziej atletyczne mlode ekipy na Wschodzie. Kto by pomyslal jeszcze rok temu, ze tak odpalą. Moje top do ogladania na East: 1. Cleveland 2. Detroit 3. Orlando 4. Atlanta Edytowane 26 Stycznia przez allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 3 godziny temu, allen napisał(a): Zajebisty mecz Orlando vs Detroit. beznadziejny. magic graja najwieksza mlocke w lidze. dodatkowo, ten mecz byl tragicznie sedziowany. bickerstaff pierwszy raz w sezonie dostal 2 'techniki'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Czyżby sędziowie na więcej pozwalali w tym roku w regularze? Albo na takie mecze trafiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Portland 4W z rzędu? Zdziwiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 8 godzin temu, ignazz napisał(a): Portland 4W z rzędu? Zdziwiłem się i grają fajny basket, tylko taki ścisk jest na zachodzie że tylko pels i jazz to pewniacy do tanku a reszta walka na noże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Chłopaki z OKC wyszli bez kompleksów. Camara i Dani trafili 100% na otwarcie 1Q a dziwnie bierny Simmons zastąpiony został przez Hendersona który zagrał mocny basket ( akurat początek miał so so). Przewaga na ławce jednak była spora i potem s5 podciągnęli wynik. Ale mecz niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Nie moge patrzec na Lamelo Balla. To jest taki pajac, ze nie powinni go wpuszczac nawet na 5 minut na boisko. Kazda minuta gry to zachowanie jakby robił live na instagramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jak dla nie zasłużył. Teraz czas na Pistons aby wreszcie zastrzegli numer Prince'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego W dniu 29.12.2024 o 00:13, Kubbas napisał(a): jeszcze dodam, ze ogolnie jest troche nuda jakby Lebron przestal sie lizac po c***ach i poszedl do Golden na last run z Currym u boku to ratingi by wyjebaly ponad skale malo beefow, malo dramy, malo USA w USA Well bylem blisko xd nuda sie skonczyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Tylko ja nie wiedziałem, że Riley 'opatentował' hasło 3-peat i sprzedaje prawo do jego komercyjnego używania? Znałem genezę, nigdy tą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 7 minut temu, BMeF napisał(a): Tylko ja nie wiedziałem, że Riley 'opatentował' hasło 3-peat i sprzedaje prawo do jego komercyjnego używania? Znałem genezę, nigdy tą część. Ameryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego że ja też na to nie wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego sprobuj z - triple penetration - chyba jest wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Jakiś retro mecz leci teraz na TVP sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 19 minut temu, bogans2 napisał(a): Jakiś retro mecz leci teraz na TVP sport https://sport.tvp.pl/84615042/retro-tvp-sport-transmisja-online-stream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Dobra beka lata w necie ze Schrödera od deadline a widziałem już też wrzuty o: - wykupieniu go przez Pistons, - przejściu na emeryturę po transferze do Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego beka beka, bo przesadzil ale jest tez druga strona medalu, pamietam jego vlogi w playoff w Lakers gdzie pokazywal chyba swojego syna, zone, jak limuzyna jezdzil na mecze playoff widac po Doncicu ze nie kazdy przezywa to jednakowo i nie kazdy jest Dwightem ktory rucha i robi dzieci w kazdym stanie w ktorym jego noga stanie czy pała stanie to tez sa ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 4 minuty temu, Kubbas napisał(a): to tez sa ludzie No tak i standardowym elementem życia prawie każdego człowieka jest radzenie sobie z rozmaitymi niedogodnościami wynikajacymi z pracy zawodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 28 minut temu, Kubbas napisał(a): to tez sa ludzie I jako ludzie mogą też w każdej chwili zmienić pracę. Nie musi się przenosić do Detroit, może zostać w Oakland i znaleźć pracę poza NBA. Na przykład w Burger Kings, 20 dolarów za godzinę zamiast 20 milionów za sezon. Żałować jednych z najbardziej uprzywilejowanych ludzi na świecie dlatego, że musi na kilka miesięcy polecieć w delegację do innego stanu i tam spędzić czas w 5 gwiazdkowym hotelu to dla mnie jeden z większych mind fucków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi