Skocz do zawartości

Random shit 24/25

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, marceli73 napisał(a):

Przy nowych zasadach nikt mu tego raczej nie da. Jago szansa to grać tak żeby wszyscy w Minensota byli zadowoleni i dali mu przedłużenie. I juz go powinni wychowywac. Odpierdalasz manianę siedzisz na ławie. 

właśnie Paul George dostał 200 kilka miechów temu, więc ja też bym Randlowi 150-200 nie dał, ale kto wie, nie takie rzeczy NBA widziała

zresztą, nawet jakby dostał gwarantowane 100-120 to może lepiej nie podejmować tego PO za 30, więc to takie przerzucanie się stawkami

chodzi mi tylko o to że nie jest to takie oczywiste że podejmie tę opcję

6 minut temu, rw30 napisał(a):

właśnie Paul George dostał 200 kilka miechów temu, więc ja też bym Randlowi 150-200 nie dał, ale kto wie, nie takie rzeczy NBA widziała

zresztą, nawet jakby dostał gwarantowane 100-120 to może lepiej nie podejmować tego PO za 30, więc to takie przerzucanie się stawkami

chodzi mi tylko o to że nie jest to takie oczywiste że podejmie tę opcję

To ze randle nie podejmie opcji zawodnoka to raczej pewne jest. Jest jeszcze za bardzo zadufany w sobie żeby mysleć że nie dostanie tyle ile chce. Tak jak Shroeder czy Martin tez raczej nie skończy. Takie Charlotte, portland czy Detroit może mu spokojnie sypnąć te 100 baniek. 

2 godziny temu, Me Myself and I napisał(a):

267

265 to były wyniki, 266 to były tabelki a 267 to były rozszerzone opisy/newsy. Sam czasem jeszcze dzisiaj sprawdzam.

2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Na DSF (Teletext?) było dużo szybciej ;)

Oj miał człowiek DSF-a tak samo jak RTL gdzie się F1 oglądało. Chociaż pamiętam ostatni mecz NBA na niemieckiej TV jaki oglądałem to był Mecz Gwiazd 2009 na ZDF, który komentował Patrick Owomoyela (taki piłkarz nie wiem czy ktoś kojarzy).

5 godzin temu, Me Myself and I napisał(a):

na chorego nie wygląda 🙃

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

8 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Oj miał człowiek DSF-a tak samo jak RTL gdzie się F1 oglądało. Chociaż pamiętam ostatni mecz NBA na niemieckiej TV jaki oglądałem to był Mecz Gwiazd 2009 na ZDF, który komentował Patrick Owomoyela (taki piłkarz nie wiem czy ktoś kojarzy).

I te reklamy sex telefonów :) Do dzisiaj mam w uszach "ruf mich an!" :)

10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Na DSF (Teletext?) było dużo szybciej ;)

Najszybciej wyniki dawali na jakimś austriackim kanale na którym pokazywali widoczki gór a w tle przygrywało jodłowanie 😃

Ale jak się trafiła dogrywka w konferencji zachodniej i trzeba było wyjść do szkoły 7:30 to wyników jeszcze nie było i często w niepewności do popołudnia się było.

Godzinę temu, Roger napisał(a):

hahahaha coś Ty odpalił :) 

2 godziny temu, cwikson napisał(a):

I te reklamy sex telefonów :) Do dzisiaj mam w uszach "ruf mich an!" :)

dwie największe gwiazdy z polskimi nazwiskami w tym czasie Nowitzki i Orłowski