Skocz do zawartości

Random shit 24/25

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Kubbas napisał(a):

za nic? przeciez w ryj sedziemu sie smial

ciężko to jednoznacznie stwierdzić z ujęć które były tam dostępne czy krzyczał do sędziego czy do publiki, ale wiadomo, w takich sytuacjach (tuż po tym wcześniejszym flagrancie) trzeba być bardzo ostrożnym, no ale wiadomo, Draymond being Draymon, a potem ujęcia na zdziwione miny Kerra i Curryego to LOL, wiadomo że musieli się oburzyć ale strzelam że w głębi duszy to myśleli kur-wa Draymond odpuść już i graj w kosza

btw obejrzałęm potem Q4 bo Q2 & 3 mi się nie chciało, ale bardzo ładnie Warriors w ataku ogarnęli, ten Rogers co wygląda jak z Prison Break ma dobro tróję

bez Curryego i potem bez Mickey Mouse Kumingi to bym myśał że z 70 pkt nie wyjdo a tu proszę, porządny mecz i jeszcze win wpadł

jakbym wiedział że tyle significant DNPs to bym w ogóle tego meczu nie ściągał :P 

nie no ogladalem powtorki dzisiaj jak wstalem to ewidentnie do niego, poza tym nawet jesli nie to wczesniej go prowokowal, pozniej prowokowal

jest debilem, debilem ktory gra zajebiscie

May be an image of 3 people, people playing basketball and text

Edytowane przez Kubbas

W wywiadzie pomeczowym tłumaczył się że krzyczał "boom" i rzeczywiście tak to z ruchu ust wygląda. Boom krzyczał jeszcze co najmniej raz po innej trójce w tym meczu. To jego standardowy okrzyk. 

Nie wiem czy było tam coś czego nie widać, ale bardziej skłaniam się do wersji profilaktycznego dacha za bycie Draymondem. 

3 godziny temu, allen napisał(a):

Niech ktos ogarnie PowerRanking  dawno juz nikt nic nie wrzucal

Zacznę od końca: 

30. Hornets - są w tej chwili tak memicznym i przec***owym zespołem, że aż nie wiem jakich przymiotników można użyć. Po klasyku o 21:30 Boston vs OKC  pooglądałem wczoraj ich pierwszą połowę i takiego festiwalu glupoty, dziecinnych błędów, rozkojarzenia, collapseów defensywnych, c*** wie czego jeszcze to już dawno nie widziałem. Najlepszy był  Mistrz trash talku i zastraszania rywali swoją wielkością pan lamelo ball, który trafił jakiegoś trudnego midrange jumpera z 35:59 na 37:59 i się tak napinał do Garlanda, Tak dumnie prężył muskuły, ze zapomniał wrocic do obrony i tamten oddał mu trojeczką w 5 sekund, po czym Darius nawet na niego nie raczył spojrzeć i spuentowal go tylko drobnym szelmowskim uśmiechem… klasa panie Garland, tak powinno właśnie wyglądać oranie błaznów 
Zapomniałem dodać, ze lamelo byl przed tym rzutem w tej jednej kwarcie chyba 0/5 czy 0/6, wiec takiej błazenady jak to juz dawno nie widziałem. Z zażenowaniem poszedłem spać po pierwszej połowie, w drugiej chyba grali coś lepiej bo trochę odrobili, No ale jak dla mnie dla tego zespołu nie ma żadnych nadziei na jakiś rozwój. 

@Reikaimiał nadzieje ze ten nowy trener tam coś poukłada, któryś rok z rzędu przed sezonem się mówiło ze to już teraz, to już ten sezon, a oni z roku na rok przebijają kolejne poziomy dna. Przegrali 18 z 19 ostatnich meczy, a streetballowy chłopiec jest gówno-liderem, bo żeby być liderem trzeba mieć pewną mentalność zwycięzcy, a nie kurła pajacować jak się trafi fartownie (lucky Bounce) mega ciężki rzut z -24 na -22.  

Edytowane przez RonnieArtestics

To w ogóle jest organizacja do zaorania. Ile te k**** już są w lidze? Z 20 lat chyba będzie, a sezonów z dodatnim bilansem to pewnie ze 3 wyszły. Niewykluczone że za rok albo dwa trafi się jakieś 42-40 i 1-4 w R1, by później znowu dostawać na dziurę, by łowić w drafcie, a koniec końców nic nie wyłowić.

Jakbym bym Menago Minessoty to poszedlbym all in i sciagnac Ziona za wszystko co sie da.

Sparowal go z Edwardsem i zobaczyl i jak ten atletyczny dwuglowy smok sobie poradzi.

To sa takie dwa dziki, ze nie ma w lidze nikt do nich podjazdu.

Mina i tak jest w dupie. Nic u nich nie klika. Conley emerytura, Gobert rece jak kołki w ataku. Straszna zapasc sezon po sezonie. Tylko Indiana ma gorszy zjazd.

Edytowane przez allen

1 godzinę temu, allen napisał(a):

Jakbym bym Menago Minessoty to poszedlbym all in i sciagnac Ziona za wszystko co sie da.

Sparowal go z Edwardsem i zobaczyl i jak ten atletyczny dwuglowy smok sobie poradzi.

Najpierw Zion musiałby być zdrowy a z tym to może być ciężko.

13 godzin temu, allen napisał(a):

Mina i tak jest w dupie. Nic u nich nie klika. Conley emerytura, Gobert rece jak kołki w ataku. Straszna zapasc sezon po sezonie. Tylko Indiana ma gorszy zjazd.

A po co im kaleka za wielkie pieniadze. Minnesota musi zacząć wierzyć w siebie i grać z tym przeświadczeniem co rok temu. Trener już widze sadza Rundla na ławeczke jak zaczyna grać egoistycznie. Może dorośnie że powinien najpierw patrzyc czy teamate nie jest wolny a nie sam nap... za każdym razem. Kluczem jest gra zespołowa i charówa jak kiedys. Jeszce nie są skończeni żeby robić gwałtowne ruchy  ale brakuje jakiegos optymistycznego impulsu żeby zaklikało. Z tym że jak nie awansują do PO możę być gorąco. 

37 minut temu, marceli73 napisał(a):

Trener już widze sadza Rundla na ławeczke jak zaczyna grać egoistycznie. Może dorośnie że powinien najpierw patrzyc czy teamate nie jest wolny a nie sam nap... za każdym razem. 

Gdybym dostawał 10$ za każdym razem jak to sobie mówiłem za jego gry w Knicks ... 

39 minut temu, mayor napisał(a):

No T-Wolves muszą uwierzyć w siebie. Przyjdą play offy Jules odpali jak zwykle Randle playoff mode i będzie git 

Randle to juz powoli zaczyna ławkę wąchac jak nie bedzie przydatny. To nie ten trener co bedzie mu zawsze zaufał. najpierw to oni muszą awansować do PO :) poza tym. 

13 minut temu, cwikson napisał(a):

Gdybym dostawał 10$ za każdym razem jak to sobie mówiłem za jego gry w Knicks ... 

Jak nikt go nie bedzie chciał przepłacic to mu się w końcu kiedyś jakaś wajcha w mózgu odpowiednia przełozy :). 

Edytowane przez marceli73

36 minut temu, marceli73 napisał(a):

Randle to juz powoli zaczyna ławkę wąchac jak nie bedzie przydatny. To nie ten trener co bedzie mu zawsze zaufał. najpierw to oni muszą awansować do PO :) poza tym. 

Jak nikt go nie bedzie chciał przepłacic to mu się w końcu kiedyś jakaś wajcha w mózgu odpowiednia przełozy :). 

Nawet jeżeli Minnesota nie da mu przedłużenia kontaktu, to Rondel może podjąć opcję za $31 M na sezon 2025/2026 .Zresztą głupi by był jakby nie podjął. Tak czy inaczej Wolves wygrali w c*** na tej wymianie bo przecież KAT nie broni i bez przerwy sie łamie , aż 3 mecze opuścił a to prawie połowa sezonu

4 minuty temu, mayor napisał(a):

Rondel może podjąć opcję za $31 M na sezon 2025/2026 .Zresztą głupi by był jakby nie podjął.

jakby dostał od kogoś gwarantowane 150-200 to głupi by był jakby podjął

12 minut temu, mayor napisał(a):

Nawet jeżeli Minnesota nie da mu przedłużenia kontaktu, to Rondel może podjąć opcję za $31 M na sezon 2025/2026 .Zresztą głupi by był jakby nie podjął. Tak czy inaczej Wolves wygrali w c*** na tej wymianie bo przecież KAT nie broni i bez przerwy sie łamie , aż 3 mecze opuścił a to prawie połowa sezonu

Ale ja nie bronie tej wymiany. Z drugiej strony jak KAT się ogarnął to może i Randle sie ogarnie. Oni byli takimi samymi jeźdźcami bez głowy jakiś czas temu. 

6 minut temu, rw30 napisał(a):

jakby dostał od kogoś gwarantowane 150-200 to głupi by był jakby podjął

Przy nowych zasadach nikt mu tego raczej nie da. Jago szansa to grać tak żeby wszyscy w Minensota byli zadowoleni i dali mu przedłużenie. I juz go powinni wychowywac. Odpierdalasz manianę siedzisz na ławie. 

W sumie w przyszłym offseazon kase ma tylko Brooklyn na FA plus ajakies tam zespoły w których opcji zawodnika ktos ta mnie podejmie. Nie ma kto mu sypnac kasą. 

Edytowane przez marceli73