Skocz do zawartości

Random shit 24/25

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, rw30 napisał(a):

z ciekawości: która to była zbilansowana? 

Ta gdzie 5 zawodników nie stało za łukiem i nie waliło 52 trójek w meczu 

Dzisiejsza koszykówka na swoich fanów i mi to nie przeszkadza. Natomiast ja fanem tej tendencji nie jestem i tobie to nie powinno przeszkadzać 

Nie raz pisałem że wg mnie najpiękniejszą koszykówkę grali Spurs za czasów Tima manu i Toniego 

1 godzinę temu, kore napisał(a):

Cieszę się, że jest takich ludzi więcej, bo myślałem że stetryczałem i zacząłem na wszystko psioczyć już.

W sensie ze cieszysz sie ze podzielasz zdanie z josephem bo inaczej by znaczylo ze jestes boomerem-maruda?

Smiechlem.

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

W sensie ze cieszysz sie ze podzielasz zdanie z josephem bo inaczej by znaczylo ze jestes boomerem-maruda?

Smiechlem.

Czyli rozumiem że nie wolno już mieć innego zdania?

Możesz wierzyć lub nie ale jest masa ludzi, którym się obecny trend nie podoba 

Jednak po raz kolejny zaznaczam, nie twierdzę że kiedyś było lepiej/gorzej tylko że mi się wówczas bardziej podobało 

That's it

11 minut temu, josephnba napisał(a):

Czyli rozumiem że nie wolno już mieć innego zdania?

Możesz wierzyć lub nie ale jest masa ludzi, którym się obecny trend nie podoba 

Jednak po raz kolejny zaznaczam, nie twierdzę że kiedyś było lepiej/gorzej tylko że mi się wówczas bardziej podobało 

That's it

ofc że można

ale pisanie że uff jak dobrze że X sądzi tak jak ja, bo inaczej by znaczyło że jestem Y w momencie kiedy X jest powszechnie znany jako topowy przedstawiciel opcji Y jest tak absurdalne że aż śmieszne :) 

5 minut temu, julekstep napisał(a):

ofc że można

ale pisanie że uff jak dobrze że X sądzi tak jak ja, bo inaczej by znaczyło że jestem Y w momencie kiedy X jest powszechnie znany jako topowy przedstawiciel opcji Y jest tak absurdalne że aż śmieszne :) 

W sumie to mi wisi co o mnie sądzisz tym bardziej że znany jesteś z tego że mało kiedy masz w czymkolwiek rację lub dowody 

Dla ciebie mogę być boomerem

Jeśli pisanie że mi się coś nie podoba jest tożsame z boomerem to mogę być turbo boomerem. 

Wszystko byłeś był zadowolony że coś napisałeś 

9 minut temu, josephnba napisał(a):

W sumie to mi wisi co o mnie sądzisz tym bardziej że znany jesteś z tego że mało kiedy masz w czymkolwiek rację lub dowody 

Dla ciebie mogę być boomerem

Jeśli pisanie że mi się coś nie podoba jest tożsame z boomerem to mogę być turbo boomerem. 

Wszystko byłeś był zadowolony że coś napisałeś 

dzięki!

W dniu 9.12.2024 o 20:18, julekstep napisał(a):

Smiechlem.

Po pierwsze: marudą jestem od zawsze, choć faktycznie z wiekiem zauważyłem zwiększenie tendencji.

Po drugie: nadinterpretowałeś sobie co napisałem, zmieniłeś tego sens, włożyłeś mi własne słowa do ust i zaśmieszkowałeś, za co otrzymałeś oczekiwane zapewne lajki. Całe dwa. Rozumiem że jesteś spełniony w tym momencie, a to że nadpisałeś do mojego posta własną rzeczywistość nie jest wcale istotne? ;) 

W dniu 9.12.2024 o 16:07, josephnba napisał(a):

Gdyby stali metr bliżej to zaczęliby podawać do środka żeby zwiększyć szanse na punkty 

Mnie tez nudzi dzisiejsze NBA. 

56 rzutów za trzy jest w c*** nieciekawe 

Pod koszem byłoby raczej ciaśniej i wiecej fauli. Nieciekawie i duzo przestojów. Tak jak pisałem linie za 3 trzeba odsunąć tak żeby procenty z tych rzutów za 3 nie dawały przewagi w stosunku do rzutów za 2. Wyrównać statystykom te cyferki. Wtedy drużyny beda graly tak jak im personel pozwala i byłoby ciekawiej a nie napier... za 3 niezaleznie od składu.

Edytowane przez marceli73

jakie są waszym zdaniem przyczyny tego? oprócz pałowania trójek oczywiście. liga ma nowe gwiazdy i wydawało się rok temu że dodanie turnieju na początek sezonu pomoże z ratingami do okresu świątecznego

Wiadomo że jeszcze jest ten problem że ciężko mieć dostęp do wszystkich meczy bo prawa są sprzedawane do kilku podmiotów i dalej tak będzie

29 minut temu, the_secret napisał(a):

jakie są waszym zdaniem przyczyny tego? oprócz pałowania trójek oczywiście. liga ma nowe gwiazdy i wydawało się rok temu że dodanie turnieju na początek sezonu pomoże z ratingami do okresu świątecznego

Wiadomo że jeszcze jest ten problem że ciężko mieć dostęp do wszystkich meczy bo prawa są sprzedawane do kilku podmiotów i dalej tak będzie

To tak samo jak z porażką Kamali wszyscy mówili że jest super aż się zesrało xD.

Koszykówka to obecnie sport w który lepiej grać niż go oglądać. 

Napierdalanie "3" to tylko jeden z kilku problemów ale że jest najbardziej widoczny to staje się symbolem "najlepszej ery ever"

Liga stała się miękka te wszystkie zmiany przepisów że gościa nie można dotknąć, powoduje że koszykówka to sport niemalże bezkontaktowy.

NBA powinna coś pozmieniać (aczkolwiek ma dużo czasu bo przecież dopiero co podpisali nowy TV deal) może zasady obrony na obwodzie, pozwolić na więcej kontaktu, zmienić coś z 3 (może niech się liczą za 2.5 xD), niech zaczną od D league i sprawdzą jak to wygląda.

P.s. Za dzieciaka część osób ze szkoły uprawiała piłkę ręczną (z sukcesami) zawsze na nas patrzyli jak na mięczaków, teraz ja tak patrzę na obecną ligę.

9 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

NBA powinna coś pozmieniać (aczkolwiek ma dużo czasu bo przecież dopiero co podpisali nowy TV deal) może zasady obrony na obwodzie, pozwolić na więcej kontaktu, zmienić coś z 3 (może niech się liczą za 2.5 xD), niech zaczną od D league i sprawdzą jak to wygląda.

P.s. Za dzieciaka część osób ze szkoły uprawiała piłkę ręczną (z sukcesami) zawsze na nas patrzyli jak na mięczaków, teraz ja tak patrzę na obecną ligę.

Co do trojek to chyba najprościej będzie po prostu zabrać te z krótkiego corneru

I jeszcze jedna wazna rzecz o której niej wspomnieliśmy to że spotkania się dłużą. Nie dość ze nigdy nie zaczynają na czas to jeszcze trwają ponad 2 godziny i sporo osob narzeka na sytuacje gdzie ostatnie 3 minuty czwartej kwarty zajmują 40 minut czasu rzeczywistego