Kubbas Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca zapomnialem w ogole ze Kobe w serii z Suns w 2010 w pierwszych 4 meczach mial w g2 13 asyst w g3 11 a w g4 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Panowie, to serio jest PLK? Jak ostatni raz oglądałem naszych orłów ze 20 lat temu to Maciek Zieliński miał problem ze zrobieniem dwutaktu a teraz chłopaki latają nad koszem z finezją i polotem. Zwłaszcza polski Zlatan (Łabinowicz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 6 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Panowie, to serio jest PLK? Jak ostatni raz oglądałem naszych orłów ze 20 lat temu to Maciek Zieliński miał problem ze zrobieniem dwutaktu a teraz chłopaki latają nad koszem z finezją i polotem. Zwłaszcza polski Zlatan (Łabinowicz). E tam dwutakt Maciek Zieliński to akurat potrafił zacząć zza linii za trzy punkty (wtedy 6.25), ale faktycznie poziom młodych wilków a nie jakiś leszczy na tym filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Wydłużony dwutakt MZ to było coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca jasny ciul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Człowiek zrobił się wybredny. Myślałem czekając do końca że coś dolicza i pójdą punkty też w drugą stronę. Rozczarowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 20:34 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:34 fajna historia, ale od razu mi się skojarzyło kto przecież pochodzi z Dzierżoniowa streetballowy GOAT - Perła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Dariusz Szpakowski na majku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi