Skocz do zawartości

Random shit 24/25

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Bucks się trochę ogarnęli ostatni czasy

Przy tym co gra Giannis to chyba są groźni dla każdego?

Ogólnie tfu tfu oby się nic nie odjebalo bo playoffy w obu konferencjach to będą palce lizać 

3 godziny temu, Kubbas napisał(a):

Nie mogę wyjść z podziwu jak dobrze gra Zubac w tym sezonie

Wiadomo już jego początki były obiecujące i wszyscy się wkurwiali za co był oddany z LA

Ale damn 

Pisałem o tym ostatnio - z tych wszystkich odpuszczonych młodych jego mi najbardziej szkoda 

13 minut temu, Koelner napisał(a):

nie przesadzajcie, nie możliwe i nie znam typa który przewidziałby, że będzie robił 16/13 na mecz 

Nie wiem czy to było trudne do przewidzenia - przecież w sezonie jak go lakers oddawali chłop mając 21 lat robił w 15 min 9-5 na ts 63%

9 minut temu, blackmagic napisał(a):

Nie wiem czy to było trudne do przewidzenia - przecież w sezonie jak go lakers oddawali chłop mając 21 lat robił w 15 min 9-5 na ts 63%

to może się marnujesz na forum.

widziałem go na żywo w 2018 roku na Ergo przeciwko Adamowi Hrycaniukowi ( 14 pkt , 9 zb ), Krzysztofowi Sulimie ( pozdro @LAF ) zrobił 6 pkt 

Poland vs. Croatia - Sep 17, 2018 - Game recap | Proballers

wyglądał na typowego drewnianego dużego białasa z europy. 

technicznie dużo większe wrażenie robił Sarić czy nawet Zizic 

ale nawet Juć wyżej stawiał Nurkicia nad Jokiciem więc każdy może się pomylić :) 

Edytowane przez Koelner

16 minut temu, Koelner napisał(a):

to może się marnujesz na forum.

widziałem go na żywo w 2018 roku na Ergo przeciwko Adamowi Hrycaniukowi ( 14 pkt , 9 zb ), Krzysztofowi Sulimie ( pozdro @LAF ) zrobił 6 pkt 

Poland vs. Croatia - Sep 17, 2018 - Game recap | Proballers

wyglądał na typowego drewnianego dużego białasa z europy. 

technicznie dużo większe wrażenie robił Sarić czy nawet Zizic 

ale nawet Juć wyżej stawiał Nurkicia nad Jokiciem więc każdy może się pomylić :) 

Porównywanie do gier na euro / IO ma jednak sporą wadę - Zubac potrzebuje dobrego pg więc tak jak pisał @BMeF - mając hardena czy lbj jego gra w ataku poszła mocno do góry. A do zbiórek miał zawsze smykałkę - kwestia nabrania mięśni i doświadczenia 

3 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Porównywanie do gier na euro / IO ma jednak sporą wadę - Zubac potrzebuje dobrego pg więc tak jak pisał @BMeF - mając hardena czy lbj jego gra w ataku poszła mocno do góry. A do zbiórek miał zawsze smykałkę - kwestia nabrania mięśni i doświadczenia 

jasne, ale Bogdanovic Saric to nie są tacy źli kreatorzy na tle Europejskiego basketu :) tym bardziej przy PL

tym bardziej, że kojarzę te 3 niecelne rzuty to były jakieś faceplamy z pod kosza

zobacz co znalazłem:

żeby było jasne, jak widzisz białego Europejczyka bez trójki to średnie ma perspektywy

3 godziny temu, Koelner napisał(a):

jasne, ale Bogdanovic Saric to nie są tacy źli kreatorzy na tle Europejskiego basketu :) tym bardziej przy PL

tym bardziej, że kojarzę te 3 niecelne rzuty to były jakieś faceplamy z pod kosza

zobacz co znalazłem:

żeby było jasne, jak widzisz białego Europejczyka bez trójki to średnie ma perspektywy

15-10 robił Gortat, syn Geppetto, więc zubaca 16-13 nie jest dużo dalej 

34 minuty temu, Koelner napisał(a):

tak, tylko Gortat kończył jak Zubac zaczynał i dodatkowo coś tam z pół dychy dorzucał 

To wiem - po prostu pisze że 16-13 to nie jest niewiadomo jaki poziom w tej lidze dla kogoś kto w 3 sezonie swojej gry robi 9-5 w kwadrans. Czy jest lepszy niż myślałem że będzie - pewnie tak. Ale nawet jakby robił 13-10  to dalej by go szkoda było za muscale którego spuścili po sezonie bodajże 

22 godziny temu, Koelner napisał(a):

Już nie przesadzaj , tutaj nikt się nie myli. Mógłby RaJu założyć tu konto to by się sporo nowych rzeczy dowiedział 🙃

Ciekawostki z dupy:

CAVS cichaczem zrobili 15W streak i mało kto o tym mówi.

curry trafił trójkę nr 4000 i ściga się sam ze soba by jak najbardziej odjechać przyszłym pokoleniom. Btw @rw30 - o czym nie wiedziałem - Harden też już wyprzedził Allena i przekroczył już 3100 trafionych trójek. Do konca sezonu (o ile wróci po kontuzji pachwiny)  LBJ przeskoczy Millera w liczbie trafionych trójek i imho jest to dużo większa inba niż przeskoczenie KAJ w punktach. 

i creme de la creme dla tych co nie wierzyli jak pisałem że gsw może być czarnym koniem po pozyskaniu butlera - z nim są 13-1 i maja 6 W streak. 

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

lubię ten ich vibe po lolku na dwóch, w sumie nie kumam czemu to ma tak mało wyświetleń

I właśnie obejrzałem dokładnie po lolku na  dwóch, choć może bardziej po dwa na każdego 😁 zajebisci są, zaprzeczają sobie samym co kilka minut 😁

2 godziny temu, cwikson napisał(a):

I właśnie obejrzałem dokładnie po lolku na  dwóch, choć może bardziej po dwa na każdego 😁 zajebisci są, zaprzeczają sobie samym co kilka minut 😁

bo to taka troche dyskusja

obie strony maja duzo racji